Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Yaktın, mahvettin, süründürdün beni. O nasıl güzellik, o nasıl saflıktır be ya. ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 emre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 phuahua 34 ZZ mavi skoda fabia.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 dory said: emre? Benim Tuğbacığım, benim. Gelmeseydim keşke İstanbul'a, zulüm gibi geçicek şimdi 2 hafta. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 =/ bi an cok korktum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Sanırım Yücel değildi o ablanın adı, adisyonda garson kısmında o yazıyordu da bilemiyorum. Sanırsam ordaki şapkalı dövmeli dayıya yazmaktasın şu an /= O kızın egosunda 20 tane zenci boğulur muhtemelen bi de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Yücel olmasın zaten kızın ismi, ben bilgiyi senden aldım Levent, hiç bok atma bana. İsmi ne olursa olsun, egosu ne kadar şişkin olursa olsun konuşucam ulan. İnat ettim. Sly'ın 50'liği üstüne dökmesi, kızın üstüne çıkmam, masada Dela olması (ki başlı başına sorundu bu) gibi saçma sapan olaylar olsa da, yılmayacağım, ayarın allahını da yesem, konuşucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 im plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 garbıç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pwnbot said: phuahua 34 ZZ mavi skoda fabia.. grup acıo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Var zaten grup Can. Geç onu şimdi, yarın gidiyo muyuz Pi'ye? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Lan annesizler, ne zamandir cagirilmiyorum organizasyonlara... Hepsini gectim, Can sen nasil yaparsin =( Sali aksami yapalim biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Nerde garson hatun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 su hatunun tasfirini alayım pi de calısan bayan arkadas var oldukca da guzel korkuorm lan bu patiden ben!pi de bir de bi cocuka var allahım dunya guzeli..ya bu pi insanları guzel yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 dory said: emre? yücel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pi'de bi kiz bende gordum, hoslandim, ama bi kere gordum, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 dostum bu hatunun resimleri varsa paylaşabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 tarif edin artık çıldırenziiiii..hadi hadi sacı kası gozu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 herkes pi de ki kızlara hasta yalnız çoğu yengeniz olur :p Konuşamıyorum şimdilik ama bi konuşabilsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Minyon bir hatun valla, çok farklı bir özelliği yoktu açıkçası. 2. katta çalışıyor, dediğim gibi minyon, çok güzel bir yüzü, kahverengi saçları var işte. Gözlerinin rengini bilemiyorum, zira o kadar yaklaştığımda kafam iyiydi. "Yücel" ismini Griswold söyledi bana, adisyondan bakarak. Şapkalı garson abimizin de ismi olabilir, isim konusunda emin değiliz o yüzden. Durum budur yani, en kısa zamanda tekrar gidicem ben Pi'ye. Hatta buluşalım, merak edenler de gelsin, onlara da gösterelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yücel... hmm ben de farkında olmadan yücelmişim bir zamanlar, mahkeme kararıyla değiştirmiştim sonra adımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 PI'deki cocugun omuzlari dar bikerem. Ben asik olmustum bir ara kendisine, sonra sevgilim caydirdi kendisinden omuzlari dar diye. Gercekten de dar... Masaya memelerini koyup `Mojito icmek ister misiniz?` diyen kiza gelince..: n1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bookmarked topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 @wissy yok senle aynı cocuktan bahsedior olamayız.benimkinin omuzlarına saksı koy gezdir o derece yani.(ahah bu ne be pi de de hepimiz garson kesmişiz ha iç guc yok sadsad) @asteroth kıızn saclar ince telli ve cok uzun deildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar