Finkel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 abimle güreş yaparken beni yere fırlattı ve götümün üstüne düştüm kuyruk sokumu die hitap edilen bölge inanılmaz şekilde ağrıo ciddi bişi varmıdır doktora gidiimi ?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 güreş ne alaka olm manyakmısın sen tarzı şeyleri geçip konuya giriyim orası anında kırılabilir dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ya ayar etti daldım fırallatı öle diim güreş diilde=) peki kırılsa belirtileri ne olur şu anda inanılmaz ağrıo morarma flan olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 aman diyim hemen git doktora ağrısı feci olur oranın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 biraz bekle zaten yarım saat sonra üstüne bile oturamazsın ahfuaehfuaefh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 şu anda yastıkla oturuorm=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kırık felanda ağrıdan duramazsın kırık değildir ezik felandır ne narinsiniz karımısın sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 sıçmayı bi denesene sıçamazsan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bu saatte anca hastanenin acillerine gidebilirsin ki şöle bi durum var eğerki çıkıksa ki ordaki kemiğin çıkması demek sen düşün yani ameliyata falan alabilirler ama sadece ağrı ise ki o da feci olur ağrı kesici al sonra sen yapamazsın da annene falan söle oraya buzla masaj yapsın buz koy yani sıcak tutmaya bak.(Milli güreşçi arkadaşım var o da beni zamanında böle fırlatmıştı hayvanoğlu tek hücreli canlı çok feci çekmiştim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bLackcha0s said: sıçmayı bi denesene sıçamazsan haber ver sdagd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 birazdan " S*ÇAMIYORUUUUUM !111 " diye bir mesaj atarsa esas o zaman komik olur. Şimdi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yastıkla sıç güzel oldu dimi evet evet güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ben 80le giden servisten düştüm, 5 ay falan ağrıdı ama geçiyor sonra tabii. arkadan da tır geliyordu. görünmez kaza tabi hep bunlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Lancelion said: birazdan " S*ÇAMIYORUUUUUM !111 " diye bir mesaj atarsa esas o zaman komik olur. Şimdi değil. bence hiç komik değil emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bLackcha0s said: sıçmayı bi denesene sıçamazsan haber ver kuyruk sokumundan sıçmıorm o yüzden dert yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 oturmadan sıçabiliyorsan daha neler yapıosun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 amuda kalkıp sıçabilirom. ultim bu arada oturabildiğini farketmek için sıçmana gerek yok eğer sen oturabildiğini böle deniosan ..=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 otururken hıkınıosan kasılıyorsan helal olsun ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 2 kere kırdım ben, bi kere windsurf bi kere snowboard yaparken. Öyle kolay kırılmaz da, sana ne yapınca acı hissettiğimi söyleyeyim bak. Otur bi koltuğa falan, dik dur, yavaşça arkaya doğru yaslanmaya başla, bir noktada böyle beline bıçak sokmuşlar gibi bir acıyla, bir anda arkaya atıyosan kendini, kırmışsındır büyük ihtimalle. De yapacak bişey yok yani, parmaklatırım, alet soktururum dersen eyvallah da, yaptırsan da söyleme. Ben yaptırmadım öyle bişey mesela, hala ağrıyor, otobüste giderken yayılıp bacaklarımı öndeki koltuğa dayayıp uyuyorum, 15 dakka sonra acı içinde uyanıyorum da başka sorun olmuyor. Bir de yatarken bazen acıyor, tatsız bir acı o da böyle sabah uyanıyosun bel ağrısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 adam zengin windsurf snowboard felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bende onu sölüorm ya sana ilk postunu sıçabiliomsun die diil de oturabiliomsun die atsaydın daha mantıklı olurdu;) neyse gereksiz post atmayalım yarıdm istiorm.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 @Xaenin ; abi ellet gitsin delimisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ağrıosa git abi yani .=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 geçmiş olsun, bi muayene olup röntgen çektirirsen ne olduğu anlaşılır. kuyruk sokumu şakaya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar