Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çanağı kırdım

Finkel

Öne çıkan mesajlar

bu saatte anca hastanenin acillerine gidebilirsin ki şöle bi durum var eğerki çıkıksa ki ordaki kemiğin çıkması demek sen düşün yani ameliyata falan alabilirler ama sadece ağrı ise ki o da feci olur ağrı kesici al sonra sen yapamazsın da annene falan söle oraya buzla masaj yapsın buz koy yani sıcak tutmaya bak.(Milli güreşçi arkadaşım var o da beni zamanında böle fırlatmıştı hayvanoğlu tek hücreli canlı çok feci çekmiştim)
Sosyal ağlarda paylaş

2 kere kırdım ben, bi kere windsurf bi kere snowboard yaparken. Öyle kolay kırılmaz da, sana ne yapınca acı hissettiğimi söyleyeyim bak. Otur bi koltuğa falan, dik dur, yavaşça arkaya doğru yaslanmaya başla, bir noktada böyle beline bıçak sokmuşlar gibi bir acıyla, bir anda arkaya atıyosan kendini, kırmışsındır büyük ihtimalle. De yapacak bişey yok yani, parmaklatırım, alet soktururum dersen eyvallah da, yaptırsan da söyleme. Ben yaptırmadım öyle bişey mesela, hala ağrıyor, otobüste giderken yayılıp bacaklarımı öndeki koltuğa dayayıp uyuyorum, 15 dakka sonra acı içinde uyanıyorum da başka sorun olmuyor. Bir de yatarken bazen acıyor, tatsız bir acı o da böyle sabah uyanıyosun bel ağrısıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...