Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bugüne kadar toplasan gün içinde yüz e-mail den fazlasını atmamışımdır varmı bunu araştıran bir site falan günlük mail atılma limitleridir,içerikleridir fw atanları engellemeseydim kesin aralarında bu bilgide gelirdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 topiği okuyunca tırstım bi an O.o 3-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Günde 2 posta atmadan işim rast gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 sevgili haydar ben günde 23 posta atıyorum bende bi sorun var mı? mahalledeki arkadaşlarıma söyledim.Hepsi şimdi eşcinsel olmayı düşünüyor(yalnız geçen gün postada böyle bişey vardı bulamıyorum googleda yoksa yayınlııcam)ne yapmam gerek? teşekkürler Rumuz: Makineli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 fesatsınız fesat. ama ben günde en az bi 3 posta falan atarım. çok pis hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Abi o değilde geçen hafta postada öyle birşey vardı: ''Yolda yürürken penis büyütücü hap buldum 2-3 gün kullandım. Çok büyüyor durduramıyorum. Lütfen yardımcı olun.'' bunun gibi birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bende okudum onu asdasdsrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yok artık oO , benim geldiğim en salakça olanı şöyleydi "günde 10 sefer yapıyorum yanma ve ağrılar başladı , çok yaptığım için derisi soyuldu hafif ondan olabilirmi ?" tabi bide efsane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 o ne lan, sihirli fasulye gibi, durduramiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 şimdi postasından postasına değişir aslında mesela rus'a gittiysen...aehfuaehfuaheufhaeufhaeufhaeufheaf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 valla sabah oğle akşam 3 posta atarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 spam flood yapmışlığım vardır zamanında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 her sabah okula gitmeden once bi postar atar ogle yemeginden sonra ortama gore 1-2 posta daha atarim. eve geldiigimde sabirsiz olduum icin 1 posta daha atar ailemi beklerim. hep beraber sofraya oturur ailecek posta atmak icin hazirliklara baslaraiz. amcamlar yurt disinda olduu icin butun postalar tek zarfa sigdirilir ve oyle gonderilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 genelde real arkadaşlara atarım postayı ama kesinlikle aksatmam haftada iki kere elizabeth bot una atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 o değil de postacı kişiler var, rica ederim. mektup getirio şerefsiz, özellikle getirdiği transcript leri havalı olarak geri gönderecem arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 3 + 1 kombili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 edit: edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 eisenheim said: topiği okuyunca tırstım bi an O.o Katılıyorum kesinlikle. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hahaha el yazısına koptum yer altı cücelerinin mordor işgalindeki halinde yazılan kitabın son sayfasını hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 anamm topiğe bak o.O Günde 6 olduğu olmuştur benim ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 oha baslığa gel O_o feci boku cıktı diyodum. meğer ben fesatmışım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ben hiç posta atmıyorum atıyorıyolar çünkü ben gerek görmüyorum başkaları yardım ediyor bu konuda bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 haha böle bi topiin bi de alan yetkilisi tarafından açılması daha bi güzel ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar