Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana düşman kişiler

Bone

Öne çıkan mesajlar

Madcat said:

Ama gelip te adamın her topiğinin altına dota haras topiğinden gelip get a life yazarsanız biraz komik oluyor.

Dota haras topiğine yazanlar dün gelmedi buraya. Hiçbiyerden gelip yorum yapmıyolar, sen yokken de yorum yapılıyodu sen geldin yorum yapılıyo, bone saçmalıyo yine yorum yapılıyo. Dota haras topiği olayını amma büyüttünüz be ağzınıza sakız oldu resmen.
Ayrıca "get a life" tam bonec için cuk diye oturan bir söylemdir. Herkes işine baksın
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
irin said:
thelegbra said:
ben orospu desem banlanırım. it dedim banlandım, whore mhore noluyoruz? ingilizce bizdede var, hıh.

ha attention whore olunca, way of speech ayağına olmuyo işte, biri zamanında sefa pezevengi demişti olay çıkmıştı yine.

bu kadar mi cocuklastiniz
evet attention whore ilgi orospusu demek
tekrar kufur hakaret noktasina donmeye useniyorum ozetle attention whoreda ki whore orospu anlaminda deil tamlama icinde kullanilmistir

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=attention+whore

kelime boneCnin vucudunu para icin sattigini deil
ilgi icin her turlu saklabanlik yaptigini gostermekicin kullanilmistir
poserda show amacli kendini baska bisiymis gibi gostermeye dyoruz
mesela marlyn manson poser bi insandir
muzigi de kendide 5 kurus etmezkenabi inanilmaz cok asi ve cilgin diye coluk cocugu kandirir

budur ozetle
baska sorusu yada kasinmasi gereken yarasi olan warsa
ozel mesajla alabilirim

ha unutmadan forumun torpillisiyim
her adminle raki icmisligim war(kel olani raki yerine bira icti ama neyse)
o nedenle istedigime kufrediyorum ama bannanmiyorum
bole inanilmaz yane
siz ederseniz bannanirsiniz
ben superim bana bisi olmaz

tobe tobe
(tu) an itibariyle hastanım :)-D

edit: ayrıca, 8 sayfa olmuş öeh. al sana 8 sayfa dolu dolu ilgi bone.. daha ne istiyosun. kaç kişinin açtığı bi topik 8 sayfayı görebilmişki çoğu zaman =p bak açtığın topikler tavan yapıyo. millet sayfaları tarıyo bone msj yazmışmı diye.

ara ara bu ve benzeri topikler açtıkça aklıma bizim dersini aldığımız "müzakere teknikleri"ndeki çok önemli iki tanımı getiriyosun:

Sert Müzakereci:
-her müzakereyi isteklerin bir yarışı olarak algılayan ve bu nedenle aşırı pozisyonlar almayı tercih eden
-kazanmak için her şeyi yapan, bu uğurda dostça ilişkileri bile zedelemeyi göze alabilen ancak sıklıkla karşı taraftan da bu derece bir cevap veya davranışla karşılaşan ve isteklerine ulaşamadığı için yine hüsrana uğrayan kişidir

forumda sürekli olarak yaptığın bu. her topikte her postta. sonra bi zaman geliyo, emoya kitliyosun ve şu şekle bürünüyorsun:

Yumuşak Müzakereci:
-kişisel uyuşmazlıkları saklamaya çalışan
-anlaşmaya ulaşmak için taviz vermeye her an hazır olan
-karşı tarafın ilgisini ve dosta çözümünü sağlayabilmek için uğraşan ancak müzakerenin sonunda kullanılmış ve incitilmiş hisseden müzakereci olan kişidir

(Uluslararası Müzakere Teknikleri Dersi, İ. K. Ülger "Müzakere teoirisnde Temel Yaklaşımlar" makalesi 18.10.07
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:
@bonepart
evet neye gore kime gore sakıncalı bu sozcukler,ne niyetle söylendiği nerden bilinior,nasıl anlasılıor bunun derdindeyim arkadas.yoksa bonepart kufredio bişi olmuo biz banlanıorz seklinde bi sidik yarıstırma hedesi içinde değilim.

kime gore neye gore sakincali farkini anlamiyorsan zaten toplumda yeriniz yok demektir
bu kadar acik ve net
hakaret ve kufur ayri seylerdir
bu farki orenin sonra buyrun torpili tartisalim

ha unutmadan torpili tartisirken ben ve benne bananna 45 arkadasim konusuda bi ortaya cikarilsin
Sosyal ağlarda paylaş

Unutulmamasi gereken 3-5 sey var..

Birincisi Bone su 8 sayfada yazanlarin %90 nindan daha eski bir uye.. Yani 3 gunluk adamin gelip birilerine guvenip sallamasi beni rahatsiz ediyor

Ikincisi laf sokma, igneleme, taslama denilen seylerin bir edebi adabi vardir en azindan biraz kafanizi kullanmaniz gerekirki en azindan birseyler yaptiginiz zaman birilerine "oooo" dedirtebilin ama ayni sekilde bone ye laf sokanlarin %90 i bu zekadan yoksun sokak kadini agzi ile aklina gelen ilk seyi soyledigi icin acikcasi beni rahatsiz ediyor..
Mesela yukarda Bonepart in bir arkadasa verdigi ayar beni mutlu etti ayni sekilde bir cevap gelseydi izlerdim ama boneye atilan laflarin hicbirinde bu yok.. Zit tokaii tadinda 3-5 yas zeka seviyesinde laf atmalar zerre ilgimi cekmiyor hatta yapan kisilerden tiksindiriyor..

Ayni sekilde banada birisi zekice bir laf ettigi zaman kizmam ama salak sacma konustugu zaman sinirlenirim..

Yani illa laf sokacaksaniz buyrun ama sokak arasi tinerci agzindan kurtulun o cok ovundugunuz zekanizi konusturun biraz da gorelim gercekten bos mu konusuyorsunuz kafanizmi bos?

Diger bir yandan bone ye umarsizca saldiran kisiler hakkindaki dusuncemde reel ortamlarinda bir ezilmislik bir assagilanma dalgasi icinde kaldiklari ve bunu burda ustunden atma cabalari olarak goruyorum.. Ensest taciz magduru bile olabilirler..

Diger yandan Bonepart in Attention whore mu dersiniz ilgi orospusumu dersiniz ne derseniz o konudaki tespitinede katilmak zorundayim..
Sosyal ağlarda paylaş

abicim iyi tamam her şey güzel, herkes bone'u sevse bile, o bi şekilde kimse beni sevmiyor der yani. eminim artık bundan. eski üye müye diyosun yani alakası yok, sevmeyen yüklenir, engelleyemezsin bunu en fazla burası forum kardeşçe geçinin dersin. bone'u da az buçuk okuduklarından tanıdıysam ciddi ciddi değişti, o yüzden bu kadar yükleniyor herkes. eskiden daha normaldi sanki havalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma geldi, bir topic açmıştın paticik.com'a bonec. Hatta orada tepki gelince direk gidip ekşiye paticik için ergen bebelerden oluşur vs yazmıştın. Demin baktım, silinmiş o entry ama gayet net böyle birşey yapmıştın hatırlıyorum. İlk mesajında kendince insanları sınıflandırmışsın da birazda bunun nedenini görmeye çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...