Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman & Hunter

KosPer

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:
yok öle bişi ya:D lvl 20 ye kadar tüm undead questleri nerde biliyorum sıkıntıdan sürekli char açıyodum çünkü ilk zamanlarda aynı anda 3 quest yapmışlığım var.

abi bilsen de motorla mı gidiosun questlere gidip gelme süresi bir sürü sürüyor. moblara tek mi atıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

tüm quest yerlerini yürüyerek dolasmak zaten kafadan 30 dakika alır. questleri yapman falan fişman.. 2 saatte 20 olamazsın. hatta 3 saatte de olamazsın :)

bu arada konu ile ilgili de mesaj yazalım bari. shaman acmayın. bigün pvp yaparken sinirlenip charı silebilirsiniz. ciddiyim. pve yapacaksanız da mecburen resto olacaksınız bunu da unutmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

2 saatte 20 olunmuyor, zaten direk barrense yürüsen 10dk sürer ki o da valley of trialsten başlıyorsan ve hidden path'i kullanarak rachet'e gitmeyi akıl edebilirsen. Kaldı ki direk barrense gitmiyorsun, lvl 10 olmak bile 1 saat civarı sürüyor. Ben kafadan 4 saat diyorum lvl 20'ye. 20-30 arası da bir 10 saat kadar sürer. 30 40 arasını da kastığında 30 saate yaklaşmış olursun. Eğer süper bir oyuncuysan. Yeni exp ratelerle 2 gündew 60 olunabileceğine inanıyorum ben. Tabii bu yalnızca çinli arkadaşlar için geçerli bir varsayım.

Ama 2 saatte 20 ııh... (Eğer olunabilse hemen açıp bir tane druid kasacağım. Druidi 20ye kadar kasmak ölüm geliyor bana çünkü, şimdiye kadar da 20yi geçiremedim hiç bir druidime xD )
Sosyal ağlarda paylaş

68 de ben bu son laglarla baydım dinlenmeye aldım blade s edge de son q larda acaba diyorum hızlı sekild enether q larını kasıp 70 mi olsam yoksa ins kasıp mı 70 lesem ama pvp char olarak kullanıcam. Pvp icin ne olmam lazım melee seviyorum ama fıtık olurmuyum bg lerde
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda neler yapmak istediğine bağlı aslında.Pve yapıcaksan hunter ile guild bulman zor, heryer hunter kaynıyor.Shamanın her speciyle guild bulabilirsin(en azından kara/GL farmlıyan bir guilde girebilirsin rahatça).Pvp yapıcam diosan; shamanın pvp problemleri zaten ortada.Offical shaman forumları ağlama duvarına dönüştü, haklılar da aslında.Resto-enhancement olarak arenaya girdin mi(3vs3-2vs2 den bahsediyorum) bozuk para gibi harcıyorlar direk, pek yaşama şansın olmuyor.Master talenti dispellenebilen yegane class olarak shamanlar arenada ezilmekteler.Bg lerde çok eğlenirsin, en azından ben çok eğleniyorum.Pvp yapıcam diorsan hunterla devam etmeni tavsiye ederim.Pek anlamam hunter classından ama pvp de iş yapıyorlar baya.En azından ben öyle görüyorum.

edit:typo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...