KosPer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bu 2 karakter arasında kaldım Level 52 bir hunterım ve leve 33 bir shamanım var.Hunter PvP'de biraz sıktı gibi geldi ama daha levelım düşük.Sizce bu 2 karakterden hangisi daha zevklidir?Hangisini seçmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 mage aç baştan ztn 2 saatte 20 olursun 2 güne 40 olursun 1 bucuk hafta sonunda 60 olursun. hea diyosan ikisinden birini seç shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 şamanın speci ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Enchantment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hunter oynamadım ama, enc şamanların çok yüksek dps'si var. bulunduğum gruplarda 1. oluyorlar genelde. hunterınki mi çok onunki mi bilmem, hunterin peti dps meterda gözükmüyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 adamınbiri said: mage aç baştan ztn 2 saatte 20 olursun 2 güne 40 olursun 1 bucuk hafta sonunda 60 olursun. hea diyosan ikisinden birini seç shaman. 2 saatte 20? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 toggie said: adamınbiri said: mage aç baştan ztn 2 saatte 20 olursun 2 güne 40 olursun 1 bucuk hafta sonunda 60 olursun. hea diyosan ikisinden birini seç shaman. 2 saatte 20? 2 saatte lvl 10 olana 100bin lira verecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 toggie said: adamınbiri said: mage aç baştan ztn 2 saatte 20 olursun 2 güne 40 olursun 1 bucuk hafta sonunda 60 olursun. hea diyosan ikisinden birini seç shaman. 2 saatte 20? yapmışlığım var:D ordaki 2 saat mecazi 2 bucuk'u bulabiliyo .tam 2 saat değil yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 sen zamanın nasıl gectiğini anlamışsındır. 2 saatte 10 bile olmak imkansız nerdeyse. questler için orda oraya yürümek adamı kanser ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yok öle bişi ya:D lvl 20 ye kadar tüm undead questleri nerde biliyorum sıkıntıdan sürekli char açıyodum çünkü ilk zamanlarda aynı anda 3 quest yapmışlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 KosPer said: Enchantment. enchant yaparak mı öldürüyorsun düşmanları? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 adamınbiri said: yok öle bişi ya:D lvl 20 ye kadar tüm undead questleri nerde biliyorum sıkıntıdan sürekli char açıyodum çünkü ilk zamanlarda aynı anda 3 quest yapmışlığım var. abi bilsen de motorla mı gidiosun questlere gidip gelme süresi bir sürü sürüyor. moblara tek mi atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kesince shard da çıkartıyorlarsa bende açayım bi shaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 tüm quest yerlerini yürüyerek dolasmak zaten kafadan 30 dakika alır. questleri yapman falan fişman.. 2 saatte 20 olamazsın. hatta 3 saatte de olamazsın :) bu arada konu ile ilgili de mesaj yazalım bari. shaman acmayın. bigün pvp yaparken sinirlenip charı silebilirsiniz. ciddiyim. pve yapacaksanız da mecburen resto olacaksınız bunu da unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 2 saatte 20 olunmuyor, zaten direk barrense yürüsen 10dk sürer ki o da valley of trialsten başlıyorsan ve hidden path'i kullanarak rachet'e gitmeyi akıl edebilirsen. Kaldı ki direk barrense gitmiyorsun, lvl 10 olmak bile 1 saat civarı sürüyor. Ben kafadan 4 saat diyorum lvl 20'ye. 20-30 arası da bir 10 saat kadar sürer. 30 40 arasını da kastığında 30 saate yaklaşmış olursun. Eğer süper bir oyuncuysan. Yeni exp ratelerle 2 gündew 60 olunabileceğine inanıyorum ben. Tabii bu yalnızca çinli arkadaşlar için geçerli bir varsayım. Ama 2 saatte 20 ııh... (Eğer olunabilse hemen açıp bir tane druid kasacağım. Druidi 20ye kadar kasmak ölüm geliyor bana çünkü, şimdiye kadar da 20yi geçiremedim hiç bir druidime xD ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 shamanı 33de bırakabilmek de büyük başarı..windfury i almışsın kassana hacı?? ps: enhancement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 40tan sonra zevkli shaman duel wield + windfury rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 68 de ben bu son laglarla baydım dinlenmeye aldım blade s edge de son q larda acaba diyorum hızlı sekild enether q larını kasıp 70 mi olsam yoksa ins kasıp mı 70 lesem ama pvp char olarak kullanıcam. Pvp icin ne olmam lazım melee seviyorum ama fıtık olurmuyum bg lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 30 da windfurry alıp sıkılmışsan hiç kasma bence.Bende şimdi frostmanede shaman kasıyorum. Windfurry aldım elimde de corpsemaker, windfurry proclarsa 500 e yakın dmg geliyo güzel yani. :D @adamınbiri: imkansız 2 saatte 20 bütün questleri ezbere bilsen bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Oyunda neler yapmak istediğine bağlı aslında.Pve yapıcaksan hunter ile guild bulman zor, heryer hunter kaynıyor.Shamanın her speciyle guild bulabilirsin(en azından kara/GL farmlıyan bir guilde girebilirsin rahatça).Pvp yapıcam diosan; shamanın pvp problemleri zaten ortada.Offical shaman forumları ağlama duvarına dönüştü, haklılar da aslında.Resto-enhancement olarak arenaya girdin mi(3vs3-2vs2 den bahsediyorum) bozuk para gibi harcıyorlar direk, pek yaşama şansın olmuyor.Master talenti dispellenebilen yegane class olarak shamanlar arenada ezilmekteler.Bg lerde çok eğlenirsin, en azından ben çok eğleniyorum.Pvp yapıcam diorsan hunterla devam etmeni tavsiye ederim.Pek anlamam hunter classından ama pvp de iş yapıyorlar baya.En azından ben öyle görüyorum. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 lvl 43 mage im war 2 yıldır 43 tanariste yatıo sdafasdf sen diosun 1 haftada 70 yaparım mage eöeh abi çekirgen olayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 levellamak kadar sıkıcı bi iş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pvp oynıcaksan element shaman yada BM hunter derim arenada BM hunter daha cok yer buluo. pve de shaman herturlu rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 2 v 2 arenada MM hunter Bestial Swiftness'li... 41 mm 11 bm 9 survival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 11-41-9 MM Hunter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar