bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Hedef kitlesini çok güzel belli etmiş, bunu çekinmeden ekrana yansıtmış ve diyorki : "hey öğrenciler, biliyoruz markanayı çok yiyorsunuz ama aynı zamanda seviyorsunuz. ama değişik makarna tarifleri için sitemede bir girin". Tebrik ettim kendilerini. Yerinde ve sade bir iş çıkarmışlar ama, çalışan bir reklam ve "tarif" sitesi yapmışlar :) 7 tane güzel makarna tarifi var ve çok iyi anlatıyor.Denemeyi düşünüyorum yarın lazım olur öğrenci evime gidince =) www.arbella.tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 annemler almış geçen bisürü bundan. adını hiç duymamıştım dandik mi ki lan dedim kendime hatta. ama pişirince gördüm ki pişerken hemen cıvımayan, diriliğini kolay ca ayarlayabildiğimiz bir makarna imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 makarna sux. ya makarnaya talim ediceksiniz ya da benm gibi 2 hatunla aynı evde yaşicaksınız ^^ siz bilgisayarda oyun oynarken içerden bi ses: * hadi yemek hazır gel * ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 benim sınıf arkadaşımdı o reklamda oynayan cocuk, cenk adı. helal olsun cocuga ben hala malag gibi oturuom ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ehhehe benim de kuzen gitti mankenlik yapmaya başladı, sora baktım ii kaptırdı. şimdi orda burda taş gibi hatunlarla fotolarını görüyorum. ben de zonguldakta finallere kasıyorum, büte kalıyorum. ulen!1 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ya ben? ne bi arkadaşım ünlü oldu nede ben bu daha kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ben ünlü olacam yakında, arkadaş oldun oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 olamadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 makarna yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ohş tam benlikmiş. bu gece denerim. hakkaten hem cok yiyorum hem cok seviyorum. makarna ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 denediginizde yorum yaparmısınız bişeye benziosa uraşıcamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 abi öğrenci evinde makarna olayı ekonomi kadar basitliktende kaynaklanıyor zaten bir tarfie bu kadar kasıcaksam oturup başka yemekte yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Leader Ramen, Kore Usulu Hazır Soslu erişte... öğrenci yemeği budur. 3dk da makarna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bugüne kadar hep ekonomik olsun diye migros vb isimsiz makarnalar alıyordum arkadaşım bir gün almış getirmiş barilla(burgu) merak ettim, yaptım. ömrümde yediğim en güzel makarnaydı diyebilirim, barilla ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 makarna rulz be of. iyiyimş reklam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 arbella iyi cidden bu arada, basitlikse size hiç yapmadığınız için zor geliyo bi iki kez yapsanız catur cutur yaparsınız ordaki tarifleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 MrMarvelous said: Leader Ramen, Kore Usulu Hazır Soslu erişte... öğrenci yemeği budur. 3dk da makarna... ögrenci için cok pahalı kore usulu eristeler. ama eriste bittikten sonra corbası kalıyo geriye, ekmek bandıra bandıra yemek cok guzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 evet onlar pahalı akabinde makarna değil zaten o, noodle bi kerem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ehah reklam güzelmiş ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bizim burda kutusu 2.5 YTL Leader Ramen'in... Amerikada 30 cent. alabileceğin en ucuz yemek... ona kıyasla tuzlu tabi ama bence 2.5 YTL ye 3dk da hazır öğün çokta kazık diil ... noodle ın türkçesi erişte bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 noodle şehriye demek erişte nedemek tam bilmiyorum noodle erişte değil hatta chicken noodle soup tel şehriye corbası direkt:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 MrMarvelous said: Bizim burda kutusu 2.5 YTL Leader Ramen'in... Amerikada 30 cent. alabileceğin en ucuz yemek... ona kıyasla tuzlu tabi ama bence 2.5 YTL ye 3dk da hazır öğün çokta kazık diil ... noodle ın türkçesi erişte bi de bu hafta umut sarıkayada vardı, " dünyada çok ucuza olan malları türkiyede geçirip acaip pahalı satıyorum. neden yapıyorum bunu, sırf bilmem ne konuşsun diye". aynı o tadı aldım güldüm ehaheh ohoea diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 abi amerikalıların o deli olduğu noodle erişte mi hiç zevk yok adamlarda be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 nerelerde satılıo bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar