Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt Dışının 0800'lü hattını aramak kaç paraya mal olur? (Yoksa olmaz mı?)

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Wow'un gerizekalı subscription sitesinin mallığı yüzünden 3 kere yanlış girdim payment infoyu, şimdi de yarına kadar beklememi söylüyorlar. Mail attım, tık yok. Aramadan düzelmeyecek bu iş. Ama normal olarak türkiye'de hatları yok, diğer hatlarda ise yanında (free) yazıyor. Büyük ihtimalle o (free) o ülke içinde free'dir diye düşündüm. Peki Türkiye'den aramak bana kaça patlar ki acaba? Teşekkür ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

Hay allahım çok sinirlendim ya. Ciddi ciddi gerizekalı bu Wow'un üye olma sayfasını kim yaptıysa... Soyadı ş'lerden ğ'lerden arınmış olarak girmediğim için hata veriyor, ama verdiği hata "Wrong Verification Code". Tövbe tövbe... 3 kere girdiğim için de şimdi yarına kadar tekrardan subscribe olamıyorum... İşe bak ya allahın belası gerizekalı insanlar. Senin Türkiye'de bu kadar müşterin varken Ş'leri Ğ'leri görecek bir program yazamıyosun, onu geçtim oraya bir tane "ş, ğ, ı gibi harfleri kullanmayın" diye uyarı koymuyorsun, onu da geçtim, "Name can not be identified" falan gibi bir uyarı değil de, doğru olan verification kodunun yanlış olduğunu söylüyosun. Allah akıl fikir versin ya... Rogue nerfleyeceğine adam gibi bi üyelik sayfası yapın portakal beyinliler
Sosyal ağlarda paylaş

auhhau epey sinirlenmissin ben gecen sene aramıstım benzer bir kredi kartı sorunu sebebiyle andavalın birisiyle anlasamamıstık on dakika kadar fatura fazla gelmemisti üstelik bu sene %50 den daha fazla indirim var yurtdısı aramalarında telekomun.gonlunce sohbet et.
Sosyal ağlarda paylaş

Başka bir ülkedeki 800 lü hattı arayamazsınız eğer hattın uçundaki kişi özellikle şu ülkeden de beni arayabilsinler demediyse ki blizzard'ın Türkiye'den bu tip çağrılar kabul edeceğini zannetmiyorum çünkü kol gibi bizim tt nin tarifeleri.

yok eğer kabul ediyorsa zaten ülke kodu falan girmenize gerek yok, direk numarayı çevirip bağlanabilmeniz lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Uluslararası 800 lü hatlarda genel uygulama; arayanın şehiriçi masrafını, arananın ululararası görüşme tutarından şehiriçi görüşme ücretinin düşülmesiyle elde edilen rakamı ödemesi şeklindedir. En fazla şehirlerarası görüşme ücretini ödersiniz yani siz, o bakımdan ürkmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...