Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 organik kimya hariç. yok büt-1-en falan aman hatırlamak bile istemiyorum. bir de anlatamamışlarsa asit baz vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 "kimyadan çaktım" ı okur okumaz, aynen "AFERIN OĞLUMA" diyesim geldi.. o diilde formül işi, ezber işi çoğu işin. ezberle geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bleda said: Kimya güzeldir laf etmeyiniz kolaydırda hem Lisede kolay, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 abicim kimyada tubitaka felan gittim okuldan lise kimyasi asiri basit ve elenceli bisi bence unidede 1 gun derse gimemem ragmen c ile gecmistimde hade neyse cok sicislardaysan fnal donemimden sonra msnden felan et atalim basmayan yerleri gosterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 gecmis olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 şu okulda en iyi notlarımdan bazılarını organik kimyadan aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 FromTheHell said: edebiyat -> 21 - 40 - 49 tarih -> 64 - 15 tarih dersine bizim müdür giriyo, notları çok bol veriyo saolsun..bi ihtimal geçebilirim diyorum.. edebiyattan da ortalama sçışlarda ama notum gitgide yükseldiğinden çok küçük de olsa belkimciiğme geçerim diyorum.. ve evet zayıf olmazsa taktir veya teşekkür alıcam(nah alırım bu gidişte) Olm istersen alma zaten 15 saat ingilizce var hayvan herif sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bone artık 2. dönem isticem senden yardım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Ben hep çakardım, sorun çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 sağlık olsun anatomi+histoloji=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 şu anda da bio ya çalışıorm bunda da çakma yolunda ilerliyorum yarın kopya çekemessem bundanda yattaraaa olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 din kültürü -> 100-90 ehe paylaşıyım dedim, mutluyum.. lan çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 e tabi din 5 gelmiş tbr brv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 geçen yıl 2 gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 gazlarla alakalı çözümlü öys kimyası olan soruları çözseydin kapatırdın . ben de zamanında çalışmamıştım gerçi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 benim mat geo 1 :p matı biraz geç idrak ettim ikinci dönem garanti 3lerim belki 4 :p geodan emin değilim hala :(( yav testleri çözüyorum yazılıda 6546 soru iç içe soruyolar ben napıyım, tmyim zaten asdas. ortalama 4,02 tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 çok daldın web olaylarına genç adam be.valla .ayıp ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 abi her şeye rağmen ders çalışıcak acaip boş vaktim var, ama istemiyorum sıkılmayı tercih ederim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar