Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 veee, kazanan, BİRİNCİMİZ: DEATH NOTEİKİNCİLİK: CLAYMOREÜÇÜNCÜLÜK: TENGEN TOPPA GURREN LAGANN verilen oylara göre tam sıralama şu şekilde gerçekleşti: 1- death note: 15 oy 2- claymore: 8 oy 3- tengen toppa gurren lagann: 5 oy 4- code geass: 2 oy 5- seirei no moribito: 1 oy sonuçlar hakkındaki yorumlarınızı ve düşüncelerinizi burada paylaşabilirsiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 3üde 1. olmayı hakediyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 itirazım var!(tabi olacak benim adayım kazanmadı heh) Virus said: 3üde 1. olmayı hakediyodu :) harbiden de öyleydi ama ya,en iyisi hepsini birinci seçelim biz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ilginç anime reactor forumlarında millet direk code geass süpürür diyor patide bu kadar az oy çıkması ilginç geldi bana... yeterince propaganda yapamamışız... ALL HAIL BRITANIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Tengen Toppa Gurren Lagann 3. olmuş :( Ben tatmin olmadım kardeşim! Bombalıycam hepinizi *pew* *pew* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 anime reactor'de death note'un komediden drama kadar herşeyi süpüreceğini öngörüyoruz biz eheh neyse claymore ikinci oldu en azından. nodame cantabile'yi düşündüm uzun süre aslında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Death Note ve Tengen i izledim. ikisi de çok iyi ama DN çok daha iyi. claymoreu izleyince yorum yaparım sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bu dn leri direk çekebiliceğimiz bi link varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 benim için bi berserk vardı daha da olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 berserk'in yeri ayrı B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kesinlikle ya. berserk... yok böylesi ama ondan bi iyisi berserk'in mangası.. vakit bulsam bayaa bi ilerliyecem de.. vakit yok bulaşmak istemiorm.. Hayatımda ilk kez anime izliorm-anime olarak bildiğim, yoksa pokemon :)- berserk.. 1.5-2 günde bitirdim.. sadece yemek su sigara ve ben yatakta durmadan berserk.. işte bu yüzden berserk hah deathnote' ta 1.liği haketmiştir. zaten deathnote ve claymore u biliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 e güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Listedeki bütün animeleri izledim ve gerçekten Death Note 1.liği hakederek almış. Son bölümüne kadar o gerilimi yüksek tutmak ve saçmalamamak gerçekten zor iş. Son bölümde Layto nun delirmesinden de haz almayanı görmedim daha herkesin içinde kalmış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Spoiler versene ya. Oooof. Allaaaam ne hanzo adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Sam said: anime reactor'de death note'un komediden drama kadar herşeyi süpüreceğini öngörüyoruz biz eheh neyse claymore ikinci oldu en azından. nodame cantabile'yi düşündüm uzun süre aslında. :) demişsin sam ama anime reactor da death note listeye bile alınmamış(!) önceleri zaten çok iyi diye listeye alınmadı herhalde düşüncesine kapıldım bir kaç anime reactor üyesi gibi ama sonrasında jüriden abimizin yorumunu gördüm bu konuda; said: What is there to explain? Not enough of the jurors deemed DN good enough to be called the best anime of 2007, that's all. And if you want my personal reason: Because I am not gonna nominate a show that became steaming shit after episodes 26, that's why. :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 valla ben de anlamadım neden öyle abuk sabuk bir derecelendirme yaptılar bu sefer, zaten x sayıda kategoriyi kazandı. hayli anlamsız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 TENGEN TOPPA GURREN LAGANN ne ya? duymadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 10 numara bir anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konusu var, hakkında o kadar konuşuldu yani. Hadi o da olmadı, yılın en iyi animeleri arasında yani. Bu yavaşlıkta buraya yazıp bekleyeceğine, Google'da ismini aratıp binlerce sonuç alabilirdin anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 heh google'da felan aramayı biz de biliyoruz. böyle bir yorum yazmana bile gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Anidb ödüllerine göre Death note ve TTGL tutturmuşuzda Claymore tamamen overrated bir anime bence.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Samurai Champloo - Afro Samurai - Hellsing Bunlar begenilmiyormu, sorarim size! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 2007? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Owned :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Death Note rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar