bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ayrıca Bir insan nasıl kendi isteğiyle hapisaneye girer çok merak ediyordum onu da görmüş olduk. Ayrıca meet balls getiriyorlar ya. I should probably take this to the guardians diyo ya. Orda böyle eliyle getir getir işareti yapıyor. Hasta oldum ya superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ilk yarısı çok güzeldi 2. yarısı rezaletti filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 henüz seyretmedim de fragmandan gördüğüm kadarıyla süpere benziyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Bugün izledim filmi. Gayet güzel,eğlenceli. Yeterince komik, yeterince aksiyon var. Aylak,umursamaz bir superman izleyeceksiniz. Filmin duygusal yanı da var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hoş film. balina olayına koptum yuashgduyasfoas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bencede hoşdu ama karı koca ayrı kalmaları kötü oldu zaten bir orası garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ben ark.lara hancock ta hancock dedim onlarda kadavra die iğrenç bi filme girdiler sonra pişman oldular tabi beni dinlemedklerine ama iş işten geçti : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 öle filmler genelde kolpa olur :D afişinde fln böle heroes dizisinin yıldızı bilmemne :D sırf o adam var gerisi tırt yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Hancock. iyi güzeldi. eğlenceliydi. balina sahnesinde salonu inlettim sanırım utandım sonra :) amma velakin çok derin bi film değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 eğlenceliydi, kadının da öyle olmasından sonra bi garipleşti ama işte fena da değildi. Balina sahnesinde ben de koptum epey xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 baya eglenceliydi ya euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 beyendim bende baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bence çok kötüydü. Bazı yerleri komikti felan ama, işleyiş çok kötü, yönetmen bence becerememiş işini, konu ve dialoglar iyi ancak dediğim gibi işleyiş 10 üzerinden 2 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 film rezaletti açıkçası , gayet anlamsızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mantık aradın filmde yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 you should sue mcdonalds, cuz they fucked you up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Xaenin said: Mantık aradın filmde yani? Arada çıkıyor böyle mantık arayanlar. Takma abi kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 adam ucuyo lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 mantık aradığımı mı söyledim ben? ne saçmalıyorsunuz yahu , illa girelimmi birbirimize her seferinde. birbirimize ayar verelim her thread de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kitana said: film rezaletti açıkçası , gayet anlamsızdı. film leşti daha iyisini beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hoş bir filmdi. recep ivedikten iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Recep İvedik'in hakkını yeme, recep ivedik 10 basardı bence bu filme, adam sadece uçuyor, işleyiş diye hiçbir şey yok filmde, berbattı konu'yu tam kavramak üzeresin, film biraz bir şeye benzer gibi oluyor, o anda herşey geri başa sarıyor gene çok kötü oluyor, yönetmen resmen katletmiş filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 güzel filmdi yaw nesini beğenmediniz :D hele şu replik öldürdü beni: spospospo -technically speaking he is my husband. -HOOOOOOOOOOOLY SHIT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar