venom Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kaşınmışlardır belkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 said: Dynamick Fistan : 2 hafta: (genel tutum, mesajlar) Kermit : 2 gün : (quote spam) pwnbot: 2 gün (quote spam) elaidi: 2 gün (quote spam) Xaenin :2 gün (quote spam) Jedi: 2 gün (quote spam) Fransuxa: 2 gün (quote spam) Ekmek : 2 + 5 : 7 gün (quote spam + mesajlar) adamınbiri: 2 gün (quote spam) Lidriel: 2 gün (quote spam) Heimdall: 2 gün (quote spam) Lancelion: 2 gün (quote spam) Dev: 2 hafta ( mesajlar) ssj4songoku : 2 gün ( quote spam) thelegbra: 1 hafta ( hakaret içerikli mesajı) Heimdall : 2 gün ( quote spam) Oha,kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ban aldıklarına göre,vardır bi sebebi. (Off ne cümle ama nirvanaya ulaştım) asdx4sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Fly said: geçen senelerde toplu ban olmuştu yalnız. tarih, tekerrür, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Demiştim ben quote spam yapmayın diye onlara. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 oh rahatlar pati biraz yavaş açılıyordu bayadır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Fly said: Fly said: geçen senelerde toplu ban olmuştu yalnız. tarih, tekerrür, vs. bilerek banlanmıstık. bu farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bu kez gremlinler bastı patiyi :D her tarafta eblek eblek topicler açıldı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 e ama civitmişlardi ya, sendika felan filan.. Herneyse 2 gun ile 2 hafta arasinda donuyorlar işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mike said: bilerek banlanmıstık. bu farklı. sebep olaraktan. sahi, nolmuştu o sene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hatirladigim kadari ile tw lerle felan didişilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 evet o haklı bir davaydı. bu tamamen saçmasapan bir olay. legbra da gazla banlandı zaten lol. paticik.com bölümündeki kilitli topici okursan biraz kavrarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Sonucta 2 tane sacma kilitli topic kazandırmaslar patiye donup baktıklarında utanırlar inş birbirlerini daha kırmazlar nediyelim hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 önceki olayda, TW lerle ilgili bi sorun olmuştu. çok yanlış tavırlarla karşılaşmıştık topluca bırakmaya başladık patiyi 30-40 kişi kadar. Sonra gecevardiyasına karakediyi aldık tabi bi anda 80-90 kişi oldu orada. büyük bi kavga didişme yaşandı. karakedi kaç kişiysek alayımızı banladı hatta mesajlarımızıda sildi pati'den tamamen yok etti bi nevi. sonra tatlıya bağlandı olay. bi kaç yüz kayıp mesajla geri aldık hesaplarımızı. O olayda haklı taraf bizdik hakkımızı savunduk başta yanlış savunduk ama sonra düzgün savununca düzeldi olaylar. Bu toplu banda olay tamamen 3. kişilerin gazlamasıyla çığrından çıkmış durumlardan kaynaklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bende diorumki patide bi rahatlama var adamınbiri ekmek fln ban'lanmışda ondanmış :) ii kafamızı dinleriz biraz yaaw :D:D:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Voys said: önceki olayda, TW lerle ilgili bi sorun olmuştu. çok yanlış tavırlarla karşılaşmıştık topluca bırakmaya başladık patiyi 30-40 kişi kadar. Sonra gecevardiyasına karakediyi aldık tabi bi anda 80-90 kişi oldu orada. büyük bi kavga didişme yaşandı. karakedi kaç kişiysek alayımızı banladı hatta mesajlarımızıda sildi pati'den tamamen yok etti bi nevi. sonra tatlıya bağlandı olay. bi kaç yüz kayıp mesajla geri aldık hesaplarımızı. O olayda haklı taraf bizdik hakkımızı savunduk başta yanlış savunduk ama sonra düzgün savununca düzeldi olaylar. Bu toplu banda olay tamamen 3. kişilerin gazlamasıyla çığrından çıkmış durumlardan kaynaklandı.ehem, yanlışlık olmasın voyk3 herkesin ban i açılmadı, özür dilememiz beklendi, ben dilemedim, benim mesajların hepsi uçtu, ban i de dyna açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bende dilemedim benim açıldı? alala demek karakedi ayrı bi kılmış sana haha. o zaman genellemelerin hata içerebileceğinide ekleyeyim o mesajıma bu mesajımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 o mesajların karakedi tarafından silinmesi kadar düşüncesizce bir hareket görmedim sanal ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 SENDİKAYA LAF YOK YIKARIM ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIN. CEKEMEYEN UTANSIN.GERÇİ DOTA OYNARKEN BENİ ATIYOLARDI AMA OLSUN DFJKH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sendika ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 http://students.sabanciuniv.edu/~emreeralp/dotass/dotasendika2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ah cons bebeğimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 AHAHAHA O RESİM NE ZXUGDSGSDGADSSG. DELE CUK OTURMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sechil said: bende diorumki patide bi rahatlama var adamınbiri ekmek fln ban'lanmışda ondanmış :) ii kafamızı dinleriz biraz yaaw :D:D:P Allahtan perma ban değil. Kumpirlere kalmaz ortalık. Tşk. ♠ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar