Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Bugün kulağımı deldirdim bir eczanede. Kız ilk önce bir sprey sıktı. Sanki kulağıma sprite dökülmüş gibi,asitli gibi sesler geliyordu. Sonra tabancayla nişan aldı,ateşledi. 1 saniyede bitti birşey anlamadım. Birazcık sızladı eczaneden çıkarken o kadar. Şimdi bunun bakımıyla ilgili sorularım var: -Su değmemesi falan mı gerekiyor? Öyleyse ne zamana kadar? Mesela yarın dışarı çıkabilmek için saçımı yıkamalıyım. Ne yapacağım? -Bunu kulağımda ne kadar zamanda bir ve ne kadar döndürmem gerekiyor? Demin birazcık döndürdüm de,acıdı ya. -Eve gelince bepanten sürdüm. Doğru yapmış mıyım? -Bilmediğim başka şeyler,tavsiyeler varsa yazar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Arkadaşım kulağını deldirmişsin. Gören de böbreğini eline verdiler sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Birşey sürmene gerek yok, sabah ve akşam birer kere döndür yeter. Su değmemesi gibi bir sorun da yoktu sanırım, hatırlamıyorum ben öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 eline bişi battı diyelim naparsın? o tarz takıl işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 katılıyorum =) ben ilk deldirdiğimde 6 yaşındamıydım neydim sonra takmadım küpe kapandı annem küpe takıyomuş gibi yaparak küpeyle kulağımı deldi falan hala yaşıyorum geçen sene 2.leri deldirdim ekstra bişi yapmaya gerek yok 2 hafta falan çıkarma küpeyi yeter sonrada kafana göre takıl ama uzun süre takmassan delik kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Xaenin said: Arkadaşım kulağını deldirmişsin. Gören de böbreğini eline verdiler sanacak. hahaha ole deme ya benim kulakta tabanca takilmisti kadin makas sokmustu kulagimla tabanca arasina, tamam dedim kulak gitti.. Rakursi said: Sonra tabancayla nişan aldı,ateşledi. koptum nedense :D biraz mutluyum bugun hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 rayka said: annem küpe takıyomuş gibi yaparak küpeyle kulağımı deldi falan hala yaşıyorum Annen dişci mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 hiç bişi olmaz merak etme ben bugun 3. deliği yaptım kulağıma 2-3 gün sonra çıkartırım diğerlerinde de ilk günden üstüne yatmıştım kulağımın hiç bişi olmuyo yani rahat ol ilk gün su deymesin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 2. yi deldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 topiki açan arkadaş 4 gün su değmesin iltihap kaparsa küpeyi çıkar annene falan temizlettir biokadin veya baticon la 10 gün sora falan bi çentik attırarak giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kurallar said: 3)Tartışma ortamını kavgaya dönüştürmeden, işi hakarete dökmeden usulünce konuşalım/paylaşalım. Çok sinirli, tepesi atık olmamız burada at koşturabileceğimiz anlamına gelmesin. Birbirimizi kırmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 peki beyim.cümleten sori ama o başlattı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Kulağı bilmem de, açık yaraya su değdirilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bişey sürmene gerek yok aslında ama arada çevir küpeyi çevirmeden önce canım cok tatlı aman falan dersen terramycin göz pomadı sür =) bu ilerde oluşabilicek iltahaplanmalarda da iyi oluor. ben kulağımdaki tüm delikleri kendim deldim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Elleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 yok yahu bişi olmaz, ilk gün klor değmeyecek sadece, e havuza girmeyeceğine göre sorun yok. darbe gelmesin yeter. o sıktığı da soğutucudur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Arkasokak said: peki beyim.cümleten sori ama o başlattı :) Sensin beyim diyecek, önce ben söyliyeyim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ahahahh xaenin, ilk ve son postlarına öldüm agfg. o değil de, ya iki üç çevir, çıkarma steril küpeyi 2 hafta, o kadar. soğutucuyla delmek nedir ya, canınız mı tatlı burun mu deliyorsun sdf. su değmeyecek diye bir şey yok. dövme mi bu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ahuah 2 hafta pis geziceksin :P yok o yazın deldirenler için havuza denize girmicen muhabbeti yapılır o da suların pis olacagından iltahaplanabileceği ihtimali düşünüldüğü içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kendi bünyenizi tanıyın işte, benim bünyem aşırı rahat olduğundan deldirip normal takılmıştım duş falan, 2 gün sonra da değiştirmiştim falan. ama dediğim gibi benim bünyem çok rahat, kimisi haftalarca tutuyo gene bile enfeksiyon kapıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Xaenin said: Arkadaşım kulağını deldirmişsin. Gören de böbreğini eline verdiler sanacak. ahahahaha sabah sabah koparttın beni ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 1 hafta su değmemesi lazım bide 1 hafta boyunca çıkarmaman lazım benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 üst tarafını deldirdiysen bepantene sür yumusak kısmıysa kendin bile delerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 su değmesin olayı yalan yok öle bişi ya kulağını deldirdi diye pis mi gezicek adam sen duşunuda al koçum (ki topiği açalı oldu bikaç gün zaten) çevir istersen küpeyi istemessen çevirme ama iltihaptan yapışırsa karışmam yani canın acımıyosa değiştireblirsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar