Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Sonra fransızlara hakaret edince kaka oluyor, buyrun. Soru şu: "Aşağıdakilerden hangisi Dünya'nın etrafında döner?" a- Ay b- Güneş c- Mars d- Venus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 1 500 euro yuda vermezdim ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 utanmadan 1500€ aldı bi de adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Hayır halkın çoğunluğu Güneş demiş, asıl olay orda. Tek başına da değil adam zekasız olarak, halk da arkasında lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 o da doğru..kaç kişilerse orda hepsine 1500€değil 1500000€ vereceksin gidip başka yerde yaşasınlar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 tam dövmelik abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 yuh artık izlerken ben utandım adam yerine halk bence adamla taşşuk geçme amaçlı güneş dedi amaçlarınada ulaştılar muahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Enteresan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Oha lan, ilkokulda bunlara ne öğretiyorlar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bu soruya kadar nasıl geldi ?? neydi acaba önceki sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Şaka dimi bu. Yani gülelim diye çekmişlerdir! O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ya adam salak olabilir ama izleyicilerin %56'sı da güneş dedi!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 hatun iimis, hem guzel hem zeki fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ogh, olaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 halk da malmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 işin komiği, soru ilk 5 sorudan biri de değil. Yanlış bilmesine rağmen para kazandığına göre, en kötü ihtimalle 6. soru... Nasıl olabilir aklım almıyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=hr3tsMCrQgo bi de böyle bi örnek var. ovnaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 marangoz aldı 1 mio'yu helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Xaenin said: Sonra fransızlara hakaret edince kaka oluyor, buyrun. Evet fransızlar hakkında istatiksel bir çalışma olmuş. Argüman olarak saklıyorum ben bunu bir yere. Tabi galilean relativistik argümanlarıyla girip 4 cevabın da doğru olduğunu savunmak mümkün tabi ama çıkıntılık yapmaya gerek yok d: Öte yandan bu konuyu daha fazla bilen biri de ivme'nin dolayısıyla kuvvetin simetrik olmadığı argümanını öne sürerse daha da ilginç tartışmalara yelken açabiliriz. Neyse sustum ben yarınki finale çalışmaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Bence de git, yoksa bize de çalıştırıcan sdgfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Jedi said: marangoz aldı 1 mio'yu helal olsun haha :D o diilde adamin babasini aramasi muhtesemdi.. my hero !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 adamın o noktaya kadar jokerlerini kullanmamış olması da apayrı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 haha şu babasını arayan adamın öyküsünü biliyodum kaç kişiye de anlatmıştım izlediğim iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Evet ben de "efsaneymiş" diye biliyodum gerçekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kenan ışık'ın sunduğunda da bi kere ökkeş adında bi adam gelmişti soru şuydu: iki parçadan oluşan nefes alıp vermeye yarayan organımızın adı nedir? a)kalp b)karaciğer c)karaciğer d)böbrek ökkeş önce % 50 kullandı karaciğer ve akciğer kaldı, sonra seyircilere sordu akciğer dedi çoğunluk ve ona rrağmen ben kendime güveniyorum deyip karaciğer seçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar