Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaptım işte..


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

oyun oyun olmaktan çıktığı için sildim birazda..
az önce kendi kendime, "lan olm illidan deniyoduk, bu gce olmadı yarına keserdik, ne halt etmeye sildin" dedim..
sonra da "yemişim illidanı" cvbı geldi gene kendimden. end of the story. ama neden sildiimi daha sakin bi zamanda yazıyım. of su içmem lazım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyh kabus gibi...Gerçi kendi isteğinle (öfkenle?) silmişsin.Bir an kendi 70 mageimi düşündüm,eminim seninki kadar kasılmamıştır ama silmeyi hiç istemem,yani nasıl desem,harcadığım tüm vakitleri o karakterde depolamışım gibi.Silinse o karakteri oynadığım anlar,hiç yokmuş gibi olur.Düşünmesi bile ürkütücü

Hesap deaktivasyonu değil,tam anlamıyla hesap silmek korkutucu,farklı anlaşılmasın =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
3 - 5 gün içinde GM'e petition açar, geri istersin, no worries, önemli olan guildine tekrar girebilmen :p
canımın içi, artık hayatımdan wowu uzaklaştırmak benim için en iyisi sanırım. yoksa şu anda telefon ve msn e "NAAPTIN LAN SEN ÇABUK GİT GERİ İSTE CHARI VEYA ACC PASS VER BİZ İSTİCEZ" spamlarıyla dolu :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet sakinleştim. siliş sebebimi açıkliyim.

illidan denedik. sonra gittik archi kesicez. bi onu bırakmıştık, illidan denemesinden sonra onu kesip gider yatar uyuruz diye planladık.

archide başladık fighta, airbrust yedim. düşerken blink dedim. ama blink nedense çıkmadı ve öldüm. ölünce wipe.. wipe yiyince millet üstüme geldi. sen nası magesin mage fall dmg la ölürmü. nası düştün vs. tabi bu sinir benden kaynaklı diil aslında, evvelden bi kaç salak hareket sonucu yediimiz wipe neticesinde milletin siniri toplanmış. bana patlıyo. sustum özür diledim. ayrıca hiç yaptıım bişiy de diil yani air brustla ölmek.. neyse..

bi sonraki sefer. %40lardayız. airbrust yedim. sorun şu ki:
fire yüzünden grubumdan uzaklaşmak zorunda kalmıştım. hızlıca gruba girip regroup olabilmek için blink kullandım. gruba girdim. airbrust yedim. havadayken baktım blink cd de. tearsa basmak istedim. ama icyveins ile tears butonları yan yana. yanlışlıkla icyveinse bastım. düştüm öldüm. o saniye dehşet bi sinir topu üstüme geldi. off diorum. millet cozuttu.. laf sokmalar vs.. gene sustum. durumu izah ettim. ama susmuyolar neyse. ben sustum..

sonraki deneme, %50nin altına indik (bu arada archiyi farmlıoruz normalde).. neyse bi airbrust yedim. havada işi garantiye almak için """slow fall""" a bastım. tatlı tatlı iniyorum aşağı. birden soulcharge yedim düştüm öldüm. o dakkadn sonra, nekadar üstüme gelindiini tahmin bile edemezsiniz. of diorum yediim lafın hadii hesabı yok. fakat arada bi yabancı arkadaş bana /w attı. senn bi suçun yoktu. üzülme dedi. ben de anlayamıorum. RL'e replace me now! yaptım.. çıktım raidden. oturdum combat logu incelemeye başladım. ve bu screenshottaki sonucu elde ettim. üstüne de bu screenshotu guild forumuna upload edip, trade chaneldan herkese hoşçakal diyip charı sildim çıktım. ben yıllardır bu oyunu oynuyorum. naxından bilmemnesine kadar her zindanı her bossu gördüm. nub player diilim. okadar lafı hakedicek bişi de yapmadım. madem öle işte böle dedim. bıraktım oyunu..



edit: en son neden öldüümü ayrıca izah edeyim: benden önce meğer bana laf sokan magelerden biri (öküz diyoruz biz bu tiplere) airbrst yiyip düşüp ölmüş. o ölünce soulcharge yedi millet. soulcharge da beni slowfalldan çıkardı ve ben öldüm. velhasıl ben ölesem de ölmesem de gene wipe yemiştik, ama ben yapmam gerekeni yaptım ve hatalı diildim. çok üstüme geldiler suçsuz yere..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...