Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 benim farede tekerin hemen yarım santim altında ileri & geri tuşçukları olduğundan mouse gestures çok daha yavaş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben telepatiyle ileri-geri yapıyorum!! valla bana da büyük geri tuşu çok büyük bir buluş gibi geldi, takdir ettim. çok basit mi düşünüyorum acaba =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Spread firefox sitesine girdim yine mayıs tarihli tilki var. E dün indirmiştim ben onu hani yenisi geliyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ram kullanımından yakınıyoduk ama çok fazla şişme olmuyo benim gözlemlediğim kadarıyla.. 80-110 arası gördüm en son. şu an 30'u boş toplam 42 tab açık ve ram kullanımı 110mb... tabi bu miktar yine fazla. ama çok abartı bi şişme olmuyo en azından. 30 boş tabı deneme amaçlı açtım. 200tab a kadar açabiliyomuş kitlenmeden ff3 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 final surumu var 3.0 download manager da sorun var,isletim sistemim vista,dosya indirdikten sonra otomatik siliniyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yok mu bi fikri olan ? kimse benzer bi sorunla karsılasmadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hayır karşılaşmadık. seninki de amma bugmış hea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 RC ile tam sürüm arasındaki fark ne, tam sürüm nerden iner? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kendi sitesinden :D getfirefox.com dan da indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Hayır o kadar muhabbeti döndü dün inenler bilmemne sürümüdür tam sürüm değildir diye, e ben dün indirdim bunun aynısı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ff3 için tab mix plus tarzı bir eklenti var mı? ff2de onu kullanıyordum kapatma düğmesinin yerini değiştiriyordum, yeni sayfada açılan linkleri direk yeni tabda açılıyordu popuplar yeni tabda çıkıyordu vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 dosya indirdikten sonra sizde de firefox tarafından virus kontrolu yapılıyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bi de mesaj yazarken niye kelimelerimin altını çiziyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Sağ tık > check spelling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben de cizmiyo ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 axedice said: Sağ tık > check spelling sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 2 browser kullanmak en mantıklısı. mesela msnden link geldi. tıklıyosunuz, haydaaa yarım saat bekle ff açılsın.default browseri opera olarak ayarlayıp bundan kurtulunur. ama ff'in harika eklentileri var ve da ff3 için uyumlu hale getiriliyo teker teker. yani keyif için ff, link ßakmak falan seri işler için opera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 download manager ın da problem olan yok mu simdi bi tek bende mi var ? programı indiriyorum atıyorum indirecegim yeri sectim masaustu,indirirken gecici bi dosya olusturuyo ya firefox,hah iste o dosyayı goruyorum fakat indirme islemi tamamlandıktan sonra komple kendiliginden ucuyo pc den,aratıyorum acaba baska yeremi indiriyo diye sonuc negatif pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hacı valla gayet iyi çalışıyor benim download manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 downthemalll eklentisi ile firefox arasında ufa kbi sorun var. downthemall ile download a başladıktan sonra iptal edince ya da download tam biterken firefox ta kısa süreli bi kitlenme sorunu oluyor. benden başka yaşayan oldu mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?t=7031 tabmixplus çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bu piclens ne efsane bişeymiş yav. böyle kullanışlı addon ne var tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yav rapipden dosya indirmeye kaktığımda site açılmıyor, direk download penceesi çıkıyor. biraz önce başıma geldi.. neden olur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 knoxville said: bu piclens ne efsane bişeymiş yav. böyle kullanışlı addon ne var tavsiye? hakkaten müthiş bişey piclens ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Heimdall said: http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?t=7031 tabmixplus çıkmış oh sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar