Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ram kullanımından yakınıyoduk ama çok fazla şişme olmuyo benim gözlemlediğim kadarıyla.. 80-110 arası gördüm en son.
şu an 30'u boş toplam 42 tab açık ve ram kullanımı 110mb... tabi bu miktar yine fazla. ama çok abartı bi şişme olmuyo en azından.
30 boş tabı deneme amaçlı açtım. 200tab a kadar açabiliyomuş kitlenmeden ff3 bu arada.
Mesaj tarihi:
ff3 için tab mix plus tarzı bir eklenti var mı? ff2de onu kullanıyordum kapatma düğmesinin yerini değiştiriyordum, yeni sayfada açılan linkleri direk yeni tabda açılıyordu popuplar yeni tabda çıkıyordu vb.
Mesaj tarihi:
2 browser kullanmak en mantıklısı.

mesela msnden link geldi. tıklıyosunuz, haydaaa yarım saat bekle ff açılsın.default browseri opera olarak ayarlayıp bundan kurtulunur. ama ff'in harika eklentileri var ve da ff3 için uyumlu hale getiriliyo teker teker. yani keyif için ff, link ßakmak falan seri işler için opera.
Mesaj tarihi:
download manager ın da problem olan yok mu simdi bi tek bende mi var ?

programı indiriyorum atıyorum indirecegim yeri sectim masaustu,indirirken gecici bi dosya olusturuyo ya firefox,hah iste o dosyayı goruyorum fakat indirme islemi tamamlandıktan sonra komple kendiliginden ucuyo pc den,aratıyorum acaba baska yeremi indiriyo diye sonuc negatif pöff
Mesaj tarihi:
downthemalll eklentisi ile firefox arasında ufa kbi sorun var.
downthemall ile download a başladıktan sonra iptal edince ya da download tam biterken firefox ta kısa süreli bi kitlenme sorunu oluyor.
benden başka yaşayan oldu mu acaba?
  • Yeni Oluştur...