dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yazin kablolu yayin bi kampanya duzenlemisti, suan basvurursanız bilmem kaç ay ucretsiz diye. biz de evde bir jetix gercegi istedigimiz icin basvurmustuk. aradan aylar gecti, bize gelen giden bir fatura olmadi 1 ay once bizimle ayni gun basvuran arkadaslarin 2. faturalarini beklediğini ogrenince ben biraz tirsmistim, acaba eve mi ulaşmıyor fatura diye. az once bi bey aradi -tugba hanimla mi gorusuyorum? -evet buyrun -ben kablolu yayından ariyorum, acaba baglandi mi? -?? nasil baglandi mi? -yani yayın var mi? -evet? -ne kadar aydir bagli (ses hafiften incelir) -işte oldu baya 6 ay kadar. bu arada bize fatura gelmiyor, eve mi ulaştiramiyorsunuz? -yok efendim bi yanlişlik olmus, biz sizi hala baglanmamis olarak goruyoruz sistemimizde -gecmis borc falan seklinde mi olucak? -hayır efendim, bundan sonrasi icin.. -HOLEY! ehem.. yani tesekkur ederim iyi akşamlar -iyi akşamlar ehuhua cok mu şansliyiz nedir, boyle bi şeye düştük keşke adslde olsaymis bu olay kabloludan ziyade :P ama olsun 50 milyon kadar kardayız ^^ merak ediyordum 2 ay ucretsiz kampanyamizi dahil edicekmisiniz yenden diye adam ev adresimi biliyor sonucta diye soramadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 aylığı 6ytl falan degıl mı zaten onun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bizim bi arkadas vardı 3 senedir kullanıyorum fatura gelmiyo diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 7ytl ama 2 aylık olarak ödeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 haydan gelen huya gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 iki aylik geliyor fatura 14 milyon yani 7*6=42 milyon kardayiz. işte ben sonucta oraya giderken odediğim yol paralarini, yolda canım cekerse girdigim cafede yedigim ictigim seyleri de hesaplarsak 100 milyon kardayız asgfdd (yavaş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ben yıllardır kullanırım fatura ödemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 dangoz kablocular, helal banada bursaya internet verseler beleş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 42 milyona digiturk alın bi aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 aylığı 7 ytl de bizde yeni eve taşındık eski sahibinde varmış kablo baktım zemin kattaki kutudan kesmişler 5 cm kadar o kadar yani, gittim bi parça aldım bağladım çalıştı bakalım ne zaman kaçak tvden yakalanıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 adamların seni yakalama işlemi 7 ytlden daha pahalı olduğu için uğraşmazlar xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kablo tv değil de, kablonet hizmeti veren ultratv nin abonesiydim ultratv kurulduğundan beri. kredi kartından çekiyorlar tabi parayı otomatik. bir gün aradım, dedim böyle böyle bi sorun var; dediler beyfendi siz kayıtlı değilsiniz. nası yani, siz 1 yıl önce kapattırmışsınız sonra açtırmamışsınız. 1 senedir kullanıyorum hesabı dedim ben, kapattırmam 1 aylıktı yalnızca tatil sebebiyle, aaa unutmuşuz dediler, sonra baktık ki para da ödememişiz o kadar süre. oh ne güzel deyip devam etmiştik hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Kablo TV yi kapatıp normal antene geçin daha güzel kanallar var. Kablo'da hiçbirşey kalmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 şehir efsanesi lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 çift çanak uydu + peçete wtf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ausdhausfh lex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 iyimiş negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 şikayet etmek yerine sdfesfadsf kralsın baba falan yazılıyo sanırım bugünlerde? patiden uzak kalmışım baya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Lexius said: çift çanak uydu + peçete wtf! İşte budur :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 biz de yeni eve taşındığımızda faturayı üstümüze geçirmedik artık nereye gidiyo fatura bilmiyorum ki zaten 7 milyon bişi gelsin ben öderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar