Jedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 15 ytl ile herşey yapılır. üstüne bi 300milyar ekleyip bi ferrari çekebilirim mesela 15 ytl ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sen halen burdamısın? hea pardon ayar verme topiği sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ya yeri değil burasıda razer'ın Türkiye'de ürünleri satılmaya başlanmıştı snrm,güzel bir mousepad önersenize =].Mouse Razer'da,pad tazmanya canavarlı kaktık bşi.. Bu arada Chem,mouseun logi g5 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 En güzeli touchpad. Ne uğraşıyosunuz masa kadar mousepadlerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Jedi said: 15 ytl ile herşey yapılır. üstüne bi 300milyar ekleyip bi ferrari çekebilirim mesela 15 ytl ile. Gereklişeylerde 15 ytl'ye çakma light saber'lar satılıyordu,radyo anteni gibi kat kat..Alsak mı sana ondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Chemical said: 95 Dolarlık Türkçe dizilimi olmayan G-15 kullanıp sonra canının sıkıldığını belirtemiyen insanlar da var. Sağdaki mouse padin modelini çıkartamadım ama nova olabilir. Gaming mouse padi değil o, gamer adam kullanır, sonra insanlar tf2 de meleede kafasına defalarca şişe yiyince üzülür, çünkü mouse pad masanın yarısı kadar, 4 tur atıyorum padi bitirene kadar. Klavye ışığı yararlıdır, logitechin g-15 inin aydınlatılmş olmasının nedeni o zaten, harfler değil, sayılar ve F tuşları, print screen gibi az kullanılan tuşlar elinin altında kayboluyor. Kaybolmuyor diyen yalan söylüyordur. chem afedersin de bu anlattığın şey nedir abi? klavye mi mouse pad mi çözemedim ben. konu gidişatı klavye ama nası bi klavye ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 guc harcıyor dıye hdd nın ledını soken ınsanlar tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 15 ytl blowjob? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 shot? ayrıca 15ytl ye 2.5ytl den 4extra alırım. kalan 5 ytl'nin 1 ytl sini akbile basar vapura binerim. vapurda bi kızın yanına oturur birayı açarım. yarısında kıza teklif ederim bi bira. sonra 2 şer tane bira içmiş oluruz. indiğimiz yerdede kalan 4ytl ile bira üstü midye dolma ısmarlarım. geri kalan masrafları o çeker zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 vapurda kız yoksa hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 vapur, erkek başına 2+ kız düşen tek toplutaşıma aracı. hepside genellikle güzel ve sosyal oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 istanbulda gay vapuruna binme ihtimalin var mı? yoksa daha derin anlamda mı dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 G15 ve G9 ikilisiyle bende gayet mutluyum :) sırada G25 var onuda alırsam süper olcak ki fiyatının düşmesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kız red ederse başka bi kıza mı yamulcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 4 bira var. ortalam bi kız 1 bira da uçsa. 3 tane şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 eyvallah voys denemek lazım bi ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bi ufak alıp takılırım onu, klavye kendiliğinden ışıldar ellaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hmm evin bütün ışıklarını açıp 10 gün dayanabilirim 15 ytl ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 afyon kolaylı dinlenme tesislerinde 30 kere işerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 15 yTL ye pasta alırım.. yamulurum pastaya yada bi ufak rakı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Viktor said: bende yapilmisi var ...next! of 2008 in en yumuşak kapağı eheh. viktor klavyeni versene bi resim çektirem =) (harbi beğendim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Viktor'un klavyesi yüzünden Creative Prodikeys aldığıma lanet ettim, o nasıl klavye öyle lan /= Beyaz ışıklısı var mı onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 15 ytl 3 tane waffle,hmmm waffleeezz *homer simpson edasıyla* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 eisenheim said: 15 yTL ye pasta alırım.. yamulurum pastaya yada bi ufak rakı alırım pastaya yamulma kısmını geçtim de bir dilimini mi ? demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yoo avuç kadar pastalar oluyo mesela..yada minik pastalar var 18 milyona..3 melyon indirip yapıp alabilirsin.. ekmek bulamıyosan pasta ye demiş adamınbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar