Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Power supplydan elektrik alan bir klavye ışığı yapabilirsiniz mesela 12 Volt beyaz led şerit (12 ytl) Yazıcıoğlunda bulunur 2 Ytl power supply jacki 1 Ytl 1.5 Metre kablo ve ısıyla daralan siyah tüp (elektrik bandı kullanmayın, adam gibi saramazsınız sonra ilk kısa devrede güle güle power supply) Tutorial yapmak lazım bi ara buna Bi de motion sensör takarsanız sadece elinizi klavyeye yaklaştırınca çalışan bi ışık da yapılabiliyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Tutorial ı bekliyoruz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bende yapilmisi var ...next! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Real men ışığa ihtiyaç duymaz breh breh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ONUN YERİNE IŞIKLARI AÇIN BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 viktor hakketten güzelmiş be baro çok hoşuma gaçtı bilesin. +kaput Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 15 ytl'ye, bi dahaki lan partyde bi temiz dovelim chemicali. oyun da oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 viktor wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ilk resimden ne anlamamız gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Chemical'ın 2 tane monitörü var, ve orada bir yerlerde küçük mavi bir ışık gizli sanırım. Belli olmamış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 1334 adam klavye ısıgı kullanmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 chemical, paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 15 ytl ye kendinden ışıklı klavye alırım be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 15 ytlyi alırsın kızı bi muhallebiciye götürürsün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 helal çem,klavyeye bakmaya ne gerek var onu da anlamadım ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 tabi özsüt. 15 ytl. ulan bugün dandik bi ekmek kadayıfına 6 ytl verdim cepa özsütte. vicdansızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 15 ytl ile 5 bira bi uzun malbuş alınabilir, en mantıklı tercih bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 6muz, 1 lt kola, patatesli gözleme, karışık sandwich,camel soft karın doyururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mortis said: 15 ytlyi alırsın kızı bi muhallebiciye götürürsün ! senin manitayi gotureyim ben bak, siradayim bekliyorum ayrilmani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 95 Dolarlık Türkçe dizilimi olmayan G-15 kullanıp sonra canının sıkıldığını belirtemiyen insanlar da var. Sağdaki mouse padin modelini çıkartamadım ama nova olabilir. Gaming mouse padi değil o, gamer adam kullanır, sonra insanlar tf2 de meleede kafasına defalarca şişe yiyince üzülür, çünkü mouse pad masanın yarısı kadar, 4 tur atıyorum padi bitirene kadar. Klavye ışığı yararlıdır, logitechin g-15 inin aydınlatılmş olmasının nedeni o zaten, harfler değil, sayılar ve F tuşları, print screen gibi az kullanılan tuşlar elinin altında kayboluyor. Kaybolmuyor diyen yalan söylüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Gamer adam DKT cloth-pad kullanır. Onu bulamadıysa Razer x-mat kullanır. Onu da bulamadıysa masayı kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 pwnbot said: Mortis said: 15 ytlyi alırsın kızı bi muhallebiciye götürürsün ! senin manitayi gotureyim ben bak, siradayim bekliyorum ayrilmani. :( asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 cloth-pad olan güzelmiş de görmedim türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 zenginlik böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 15 ytl yi harcamam sonraki günde 15 ytl alırım 30 milyonum olur sonra bol bol içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar