v2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Foruma eskiden Dark Age of Camelot için üye oldum. O zamanlar başka bölümüne takılmazdım. şu son 1-2 aydır bakmaya başladım. Şuan üniverstede okuyan,dincilikle,gericilikle alakası olmayan biriyim. İçkide içerim,oruçda tutmam (bunla övünmüyorum),namazda kılmam. Hümanistim ve özgürlükleri savunan biriyim. Bu forumda karşılaştıgım şey, genellikle siyah giyinen. saçı biçimsiz bir şekilde uzun. Müzik dinlemeye Metal müzikle başlayan. Alternatif gençler oldu. kendilerine ugraş arıyorlar, sosyal hayatta yerine getiremedikleri şeyleri forumda, özellikle içlerinde kalmış anarşist duygularla onun bunun dinine,fikrine,türbanına sert bir biçimde karşı çıkıyorlar. Tam anlamıyla faşistler ve çogu faşistin oldugu gibi bunun farkında degiller. çünkü gerçek hayatta da farklılık yaratmaya çalışıyorlar.eminim düzgün giyimli normal sıradan insanlara kçümseyerek bakıyorlardır fakat küçümseyemiyorlar. forumda herhangi bir dine mensup olan insan hakkını savunan kişiye hakaret edecek kadar bilgisizler. Çok enteller,müzigin kralını dinliyorlar,fakat konu okuyup araştırmaya gelince paticikden başka kaynak gösteremezler. Kısaca hayatın içinde degiller.kendi alternatif dünyalarında yaşıyorlar.Dışarı düşüncelere kapalılar,zaten bu yüzden alternatif oldular. Evet paticik comda bir alternatif gençlik kültürü sitesi.bunuda kimse inkar edemez. peki ben nemi ariyorum burda öyle degilsem?insanları dışlamamayı,onları sınıflandırmamak istedigim için burdaydım. ama başaramadım, çünkü onlar kendilerini sınıflandırmışlar. hadi beyler adios amigos,v3 bir gün ansızın gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 şu veda msjlarındaki elit havaya hastayım yav, bold felan sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sana da selam humanist dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
v2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Veda mesajları kişisele lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 söyledin tariflerin hiçbirine uymuyorum.ne metal dinliyorum ne sacım sekilsiz ne de siyah giyiniyorum ne de alternatifim ama senin tartısıp insanları provake ettğin topicdeki her görüşünle gerçekten paticike seviyen yetmediğini anladım.buna ne diyeceksin? bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ♥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 edit : typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Biçimsiz şekilde olacak kadar saçım yok, emo olamıyorum ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 verdigin tipe uydugumu sanmiyorum birdahki sefere insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ginaly said: şu veda msjlarındaki elit havaya hastayım yav, bold felan sdfss peki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ben de hastayım şu triplere. Uzun saçlı, metal dinleyen, kendi kurduğu düşünce tarzına uyan ve bunu savunan (ailesi, abileri, ablaları, kimileri tarafından ona yedirilen düşünceleri diil), sorgulamaktan çekinmeyen, her şeyi koyun gibi kabullenmek yerine bazı şeylere karşı gelmeyi bilen insanlara aklınca siego çekenlere yani. Kısaca muhafazakarlığın, bağnazlığın dibine vurmuş, faşistliğin sınırına gelmiş olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
v2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Viktor said: verdigin tipe uydugumu sanmiyorum birdahki sefere insallah gösterdigin foto başlı başına bir alternatiflik zaten.sokakta böyle gezmiyorsun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 evet gezmiyorum sakal yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 alternatif lafına mı alınmamız gerekio bu mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kusura bakma ama 2-3 ayla da kimseyi tanıyamaz, tanısan da yargılayamazsın en fazla 5 kişi görmüşsündür anlattığın özelliklere sahip sonra gelip herkes böle diyemezsin güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 şimdi adimin yanındaki alan yetkilisi titleini ve muhteşem şirinlikteki avatarimi bir süre olsun yoksayın(o süre bu postun bitişine kadar olan süre, sonra var sayın tabiki.) bu tur vedlar üzücü tabi insanlar biriktirip biriktirip patliyorlar gordugum kadariyla sert bi post olmus arkadasin yazdigi, yani boyle kafa göz girmiş, ne verdiyse. begenmemiş gidişat, düzeltmemiş(!) de ve gitmeye karar vermis, napalim.. güle güle. lakin gercek hayatlarinda ne olduklarindan bile habersiz oldugun bi tomar insanin, klavye basinda tikir tikir yazdigi yazilardan analiz edip, arastirma yapmayi bilmez vs vs diye taglemen de biraz agir olmus. hepimiz gugildan haberdarız saol. hatta ben gugil bandanasiyla gezebilcek kadar seviyorum onu. koyu yazi sanırım dikkat cekme amacli, o zaman uygun davranalim. said: Tam anlamıyla faşistler ve çogu faşistin oldugu gibi bunun farkında degiller. çünkü gerçek hayatta da farklılık yaratmaya çalışıyorlar.eminim düzgün giyimli normal sıradan insanlara kçümseyerek bakıyorlardır fakat küçümseyemiyorlar. ehuh buna güldüm. burda her yastan, her moddan, hatta gunu gunune değişen modlardan, kız erkek evli bekar universiteli liseli çalişan asker her turden insanla muhatapsin surda 96 mesajda hepimizi analiz etmissin ya helal olsun diyorum. said: Evet paticik comda bir alternatif gençlik kültürü sitesi.bunuda kimse inkar edemez. cok fazla orly owl koymak istedim bunun ardina, ama yapmiyim. bence gitmen bizim icin de guzel olmus, aradigin nitelikte forumlar bulman dilegiyle, esen kal arkadasim. lütfen ansizin gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 abartma arkadaşım.. metalci kesim varda.. genel olarak gördüğüm normallerin çoğunluğu.. eğer sınıflandırırsak. onlar kendilerini sınıflandırmamış.. yani ben senin gibi düşünmüyorum pati albüm olsada görsen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Alternatif kelimesini görünce dellendim bir an. Alternatif rocka kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 alternatifim evet. ama hayat tarzımla, başardığım şeylerle. sen kim olduğumu ne biliyorsun ki sınıflıyorsun? ayrıca siyah da giyerim, mavi de, mor da, pembe de, sarı da, kırmızı da, istersem gök kuşağı olurum. istersem çekerim siyah file çorap, converse, kapri, sürerim bordo ojemi, siyah bi tişörtle gotik gezerim. istersem saçımın önünü atarım gözümün üstüne emo gezerim. sanane arkadaşım? insanları böyle sınıflandırarak kendi kendinle çelişkiye düştüğünün farkında değilsin sanırım? ayrıca ben sarışınım ulan. siyah uzun saç ne. ha ama mesela siyah uzun saçlı, beyaz tenli, kırmızı rujlu, kırmızı ojeli gotik ablalar oluyor, ben erkek olsam asılırım. öyleler diye eleştirme kimseyi. ne farkın kalıyor bir dine mensup olanı kötüleyen aramızdaki patilerden. ha ayrıca, ben bu insanların %50sini filan 3 senede %20sini çok iyi olmak üzere tanımışımdır atıyorum, sen 3 ayda nasıl çözüverdin. +rep, hayatta başarılar. paticik ailesi iyi günler diler. *izmirin dağlarında çiçekler açaaaar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 noluyo lan space barımın altındaki plastik çıktı japonla yapıştırdım alternatif miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 v2 said: sosyal hayatta yerine getiremedikleri şeyleri forumda, özellikle içlerinde kalmış anarşist duygularla onun bunun dinine,fikrine,türbanına sert bir biçimde karşı çıkıyorlar. Haksiz ciktigini farkettiginde ozelden kufurlere baslayip adres isteyen adamdan inciler, eheh. Cya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 alterno sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ardeth said: noluyo lan space barımın altındaki plastik çıktı japonla yapıştırdım alternatif miyim? işte sosyal hayatta yerine getiremediğin şeyleri.. eh aman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bende bi forumda kendi özgüven eksizkligini millete muhalefet olarak kapmaya calısan kendini hümanist sanan v2 ile gittim ama v3 le döncek kadar yüzsüzüm diyen alternatif gençlere hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar