Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ligde İkinci Yarı Öncesi Tahmin ve Yorumlar


nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

1.Bjk
2.FB
3.Sivasspor
4.GS

GS doğru düzgün transfer yapmadı böyle giderse 2.yarıyı zor geçirecekler iyi bir hoca! transferi lazım öncelikle
FB nin kadrosu iyi ama hem şampiyonlar ligi hem de Süper lig çok yoracaktır
BJK olarak bu yarı rahatız derbileri alırsak 1. oluruz alamazsak 2.oluruz, kupa zaten bizim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında sıralama yapmak çok yanlış arkadaşlar sonuçta bu bu kaos ortamı oldukça bir gecede bile herşey değişebilir.

Ama takımları analıiz edip bir yerlere varılabilir.

Fenerbahçe:Kayseri maçında hava soğukluğu ve zemin o kadar kötü ve poizsyonsuz futbola mazaret olamaz Alex'in yokluğunda Ali Bilgin hiçbir şekilde o boşluğu dolduramaz bence.

Appiah sezonu kapattı eğer orta sahaya Aurelio'nun yanına savaşçı bir ön libero alırsak Fenerbahçe iyi işler yapabilir.Eğer Fenerbahçe ilk yarıda olduğu gibi derbi kaybetmez ve İ.B.B gibi takımlara puan kaybetmez ise Beşiktaş ile sonuna kadar devam ederler.

Kezman gitmeye sıcak bakmıyor giderse klüp zarar edecek ve Cl'de oynatmak için kalitei bir forvet bulmak çok zor büyük ihtimal Semih'te ısrar edeceklerdir doğrusuda budur bence Fenerbahçe forvetten çok Appiah'ın yerine bir adam alıp Aurelio'nun yükünü azaltması lazım.

Çünkü Selçuk çok iyi atak kesen fakat çok tehlikeli bölgelerde top kaptırıp çok önemli bir atağa kalkarken ise pas özürlüsü olduğu için pas atamayıp çok atağı harcayan bir isim.

Onun yerine topu iyi saklayan ve iyi pas veren takımı atağa kaldırabilecek bir adam alırsa Fenerbahçe iyi işler yapabilirler.


Beşiktaş: Diski maçını ölçü almak doğr olmaz fakat Holosko'yu çok büyük bir yıldız olarak görmesemde takıma brşeyler katacağını Ankaraspor maçında gösterdi.

Ama en büyük zaafı dar alanda sıkıntı yaşayacak olmasıdır onu da Delgado çözebilirse Beşiktaş'ın hücum hattı 100.yıl kadrosunda bulunan Sergen;İlhan,Tümer 3lüsünün yarattığı üretkenliği yaratır.

Orta sahası çok iyi değil.Cisse'nin alternatifi yok.Serdar Kurtuluş ise sakatlıklar yüzünden formsuz en büyük handikaplarından biri de bu Beşiktaş'ın.

Defansa ise Gökhan Zan gelirse ve Mehmet Sedef'i de sol bek oturtabilirse Beşiktaş orta saha zaafiyetini kapatabilir.

Galatasaray:Herkes Lincoln'den bahsediyor ama en büyük kayıpları Linderoth bence.Çünkü orta sahada savaşan tek adamıdır.Tek ön libero oynayacaklarsa Mehemet Topal o ağırlığı kaldıramaz.Forvetlerini küstüren Kalli Lincoln'süz çok üretkenlik sağlayamayacak bir takım haline getirdi Galatasaray'ı.

Lincoln'den bahsetmeye gerek yok bence büyük fiyasko oldu Galatasaray açısından verilen paraya yazık.

Defans bloku her nekadar iyi gözüksede şuan için saatli bir bomba.Çünkü Servet'in beli çok ağır ve eğer ilk hamlede topu alamazsa kötü sonuçlar doğabilir.Anakaragücünden aldıkları genç çocuk uyum süreci içerisinde biraz aksayabilir ama Bouzid'den 3 gömlek iyi adam ve yerinde transfer fakat Song'suz Galatasar'ın işi zor.

Sivas: Sivas takım oynuna dayalı bir sistemle oynamakta fakat bu ülkede 3 büyükler hegomonyası devam etirilmek istenmekte byük ihtimal önünü keseceklerdir.

Şayet kesmeslerse ve sakatlıklar falan olmaz ise ilk 4'de yer bulur kendine Sivas.

Bence şampiyon derbileri en çok kim kazanırsa olacak ama gönlümden geçen ise:

1.Fenerbahçe
2.Beşiktaş
3.Sivas
4.Galatasaray
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

idealist görüş
1-bjk
2-sivas
3-gs
4-fb
.
.
.
16-ist.bel.
17-ank.bel.
18-kasımpaşa
(fazla idealist oldu sanırım ama seyircisi olmayanları düşürüp fener antipatisinide değerlendirmeye alınca böle bişiy oluyor)

realist görüş
1-fb
2-bjk
3-gs
4-kayseri
.
.
.
.
16-rize
17-ankara bel.
18-kasımpaşa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray ayhan sakatlandıktan sonra düşüşe geçti ayhan 10 gün sonra iyileşcekmiş lincoln u bilmiyorum oda 3 haftaydı sanırım eğer lincoln ve ayhan forma girebilirlerse (ki sanmıyorum) gs en azından ilk 2 de olur :P

ama bence bu sene

1.fener
2.gs
3.bjk
4.sivas

fenerde bir aksilik olmazsa sezon sonuna kadar liderlik koltuğundan inmez alır götürür ligi bjk ve gs 2. lik icin oynar tabi süpriz olup sivas 3. yada 2. de bitirebilir ligi

tabi henüz erken herşey olabilir top ve tff yuvarlak sonuçta
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ben şampiyonluk için Beşiktaş'a daha çok şans veriyorum iki derbiyi de kazanıp önemli avantaj sağlar. Fenerbahçe bence daha da iyiye gidecek fakat Avrupa kulvarındaki performasnı lige nasıl yansır bilemiyorum. Galatasaray'a gelince bir gerçek ortaya çıktı ; sezon başında muhteşem performansı bir daha yakalayamayacağız bu sezon. İster sakatlıklar sebebi olsun bunun isterse Kalli. Ancak Lincoln ekstra performans gösterecek ki bir şeyler olsun. GS-FB 2.lik için çekişir; Beşiktaş şampiyon olur. Sivas'tan bir halt olmaz fazla havalandılar zira, özellikle Bülent kendini ne sanıyor merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

khala ve prudent sakin sakin abilerim.

beşiktaşla fenerbahçe arasında geçer heralde. alex uzun süre oynamazsa fenerbahçe baya puan kaybeder. beşiktaş'da seri yakalarsa götürür ligi diyorum. galatasaray'a ise üzülüyorum gerçekten. sene başında derslik dedikleri transferlerin ikisi de sakat çıktı ciddi şekilde. transfer komitesine iyi giydirmişler bu futbolcuları.

şimdi kimi alırlarsa alsılar işleri baya zor. necati gibi bir adamı gönderirsen böyle kalırsın forvetsiz. hakan şükür'ün ne işi var o takımda hala ya. ibrahim üzülmez gibi birşey artık. safi zarar. roberto carlos'da çıkıp türk futbolunun en iyi sol beklerinden birisidir demiş ibrahim üzülmez için. ayıp olmasın diye dediğini düşünüyorum ehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...