skyly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 2005'te açılmış ama yine de açayım dedim çok komik. Birde röportajlı versiyonu çok komik :) Olay şöyle: Son derece ciddi, mağdurların ve halkın düştüğü kötü durumların konuşulduğu bir programın o günkü konusu yanlış tedaviler, ameliyatlar. 2 konuk, 1 tanesinin ses tellerinde problem var diğerinin belden aşağısı sakat programa katılmışlar. Sakat olan konuşuyor ağlamaya başlıyor ses tellerinde problemi olan konuşmaya giriyor, sesi acayip ince. Bu anda sunucu yavaş yavaş gülmeye başlıyor. Kendisini tutamayıp sürekli gülüyor. Baktı bu adam konuşunca yok olmuyor illa ki gülüyor çareyi sakat kadına soru sormakta buluyor fakat adam yine araya giriyor ve sunucumuz kopuyor. Bu sefer de bir sehirciye sormaya kalkıyor fakat sehircide de aynı problem var: Konuk ne kadar ince sesliyse sehircide bir o kadar kalın sesli... Sunucu bağıra bağıra gülüyor daha sonrada tepki alkışlarıyla program sona eriyor.
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 çok eski bu evet ama 2 gündür falan arıyodum bu videoyu ehe sağol
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Güzel video bu evet. Bir de eğlence bölümü bunlar için açıldı FYI.
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Sonucta onlar sehirci gulmemesi lazim neyse ama baya komik (:
geffen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 eğlenceye acsaydın keske. senin de dediğin gib açılmışt ayrıca bunun gercek olduguna inanmıyorum. yok adam gülmüş de sonra işten atılmış da. böyle bir problem olsa ara verilir programa. şebeklşk olsun diye yapılmış fake bir video.
kfg Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben bir komedi programının bir skeci diye biliyorum bunu...
skyly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 adminler taşırsa sevinirim vallahi öle bi bölümün olduğundan haberim yoktu :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ama cidden ahahahahhahahahahahahahaha
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Sırf açılmıştı ve bunun yeri eğlence bölümü diyenlerden sağlam hit alır bu başlık:D
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 abi utandım resmen izleyemedim yarıda durdum haha
geffen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kfg said: ben bir komedi programının bir skeci diye biliyorum bunu... evet öyle. adamın gülüşü çok yapmacık ve kamera tam bu adama döndüğünde falan kopuyor bu herif. anlamıyorum insanlar nasıl gerçek zannedebiliyor bunu.
skyly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bomerang die bi program yok mu ve bu adam sunucusu değil mi? "Roportaj" yapılıyor ve bu bilgiler veriliyor. Nasıl anlamıyosun insanların gerçek sandığını? Biri gelipte bu yalan belgelerim demedikçe veya o komedi skeçini izlemedikçe nerden bilelim? Biraz daha çalıştır o güzel kafacını :)
geffen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bomerang diye bir program oldugunu nerden biliyon kafacıgını hiç çalıştırmayan arakdasım. biri şahanın kadın programları ile dalga geçtiği skecini youtubea ingilizce alt yazılı koysa başka ülkelerdeki abimler inanır mı acaba şahanın programının gerçek olduguna.
skyly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 anlamadığın nokta, olmadığını nerden bilebilirim? Direk diyosunki bu sahte inananlar nası inanıyorlar anlamıyorum. Ve aldığın doneler ney? "Yapmacık, sahte". Ben öyle olduğunu düşünmüyorum bu 1. 2. si sana diyorumki röportajda bomerang adlı program var sunucusu 17 yıl once böle böle olay yaşamış diye anlatılıyor. Roportajda yaşlanmış adam başka meslekte gözüküyor. Sen bana şunu diyorsun "bomerang adlı program olduğunu nerden biliyorsun". Ben zaten senin gibi direk fake bu diye yaklaşmadığım için sorgulamıyorum aksine böyle demeleri bunu ilk kez izleyen birisi için daha inandırıcı kılıyor. Dediklerimi anlayabiliyomusun?
geffen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 he al canım sana gerekli belge http://en.wikipedia.org/wiki/In_De_Gloria zamanında şok diye program vardı orda aynaya parfüm sıkınca cine5i şifresiz izlersiniz gibi saçma haberler olurdu ve millet bunları denerdi. onları deneyen adam da çoktu ülkede.. bana söyledigin gibi kafacıgını azcık calıstırırsan bu gercek olsa ne olurdu o programda diye hemen kavrarsın.
geffen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 skyly said: Ben zaten senin gibi direk fake bu diye yaklaşmadığım için sorgulamıyorum aksine böyle demeleri bunu ilk kez izleyen birisi için daha inandırıcı kılıyor. Dediklerimi anlayabiliyomusun? izlerken anlıyorsun zaten fake oldugunu. sadece stüdyoda gülen adamın sunucu olmasını. ben dersanemde bu şekilde konuşan bir cografya hocam vardı ilk girdiği gün derse beyin damarlarım patlayana kadar sıkmıştım kendimi gülmemek için. böyle bir şey olsa reklama girerler apar topar. daha bir sürü detay sayabilirim.
skyly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Anlamamışsın, belge sunuyosun demekki araştırmış öğrenmişsin. Her insan( senin nasıl inandıklarını anlayamadığın insan) araştırıptamı diyor "aa yapmacıkmış bu" diye? Tekrarlıyorum: bunu söylerken gösterdiğin doneler "yapmacık" olmasıydı. Bence değil. Sen şimdi benim bunu nasıl ypamacık bulmadığımı mı anlayamıyosun nedir problemin? Tekrar anlatayım sana çünkü almıyo güzel kafan, şu an gerçek mi değil mi diye iddia etmiyorum fakat bunu ilk kez izleyen kişilerin gerçek sanmamasının şaşırılacak bir şey olmadığını savunuyorum allah aşkına bunu bi ye yut sonra nerde kaldığını düşündüysen devam et
geffen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 abi belge istedin googlea sahte oldugunu anlamak icin boemerang tv show yazdım cıkan linkler de zaten fake tv show tarzı. bunu bilmem kaç yıl önce gördüğümde gülememiştim zaten bariz bi şekilde skeç oldugu belliydi. bir de burda gerçekten yaşanmış bir olay anlatılmasından dolayı fake bu nasıl gerçek sanabilirsiniz flan yazdım uzatttın da uzattın.
haydari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 böyle bişeye gülünür mü ? bunun komedisi olur mu ? piki
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ofofof hahahaha seyircinin kalın sesli çıkması olayı bitirmiş zaten
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 he he, ya bu bildigin flaman kulturu, yani orada yaşadigim için diyorum, ben de izledim bu ve benzeri programlari.. Verilen mesajlar acik, tepkiler acik.. Bizimkiler de canli yayinda seray sever'in kalcasini kepceler, konuktur, ahhah deriz, bunu bu tur olaylari inceleyen baska bir programda bir daha izleriz, oradaki komediyen kepceledi seray'i felan gibi saçma terimler kullanir kopariz.. Buna da fake deriz. ... .. . Bravo sizlere, tartiştiginiz konu fake olup olmamasi.. Yaşamiş biri ve programin kulturunu bilen biri olarak soyleyeyim, tamamen oyunculuk. Yani senaryo var ortada, cekilmiş kucuk bir sketch. Herneyse, biz gercegini yapariz, buna da guleriz.
Öne çıkan mesajlar