Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğuştan mı Romantik veya Ormantik olunur?

KireiMerodii

Öne çıkan mesajlar

Romantik olmak nedir? Bir insan niye ormantik olur? Bu ikisinin arası var mıdır? Bir romantik bir ormantiğe katlanabilir mi? Hangisi daha iyidir? Romantiklikten ormantikliğe, ormantiklikten romantikliğe geçiş mümkün müdür? Bir ormantik romantik olabilmek için neler yapabilir? Romantik kişi hislerini köreltebilir mi? Bu soruların cevabını merak etmekteyim arkadaşlar. Bu arada bildiğimiz üzere ormantik sadece mekanik düşünebilen, ne kendi duygularını ne de karşısındakinin duygularını doğru dürüst analiz edemeyen, böylece farkında olmaksızın dik kafalılık, bencillik, kabalık ve ayuluk yapan, incelikten pek anlamayan geriye veya ileriyedir belki bilinmez evrimleşmiş, ifadesizliği yüzünden tıkalı ve gizli stres barındıran insan tipidir. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Teşkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

harbi romantiklik ortama,kişiye,sevgiliye hedeye hödöye göre değişir.
kimi buluşmaya bi çiçekle gelir;
-ay çok romantiksin osmaaaan
diye tepki alır, kimi arkadan gelip gözünü kapatıp yanağına bir buse kondurur ama asla çiçek falan almaz ama yinede o osman romantik olur.
vs vs
uzar gider.
Sosyal ağlarda paylaş

söyledigin sey cok yanlis ama..
benim korkunc romantik arkadaslarim vardi, hem dik basliydilar hem de bencil.
ya da tam tersi cok olgun ve düsünceli olan arkadaslarim var, romantizmin r sinden anlamiyolar

ama diyosan olay romantik olmakla olmamak arasindaysa en iyisi ortası, ne yapıs yapıs samimiyet ne de donuk mesafe..
Sosyal ağlarda paylaş

romantiklik doğuştan gelir. ben romantiğim. çok eksiside oluyor artısıda. yetenek yada lanetgözüyle bakabilirsiniz.

bu arada evet balık burcuyum üstteki arkadaş haklı. ne derece burçlarla ilgisi var bilemiyorum ama pek yanılmadım ben. kova burcu olanlar falan gayet mekanik ve kendi duygularını anlatmayan ifade etmeyen falan oluyorlar.. en azından benim tnaıştıklarım öyleydi. örenkler eminimki başkaları tarafından çoğaltılcaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...