KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Romantik olmak nedir? Bir insan niye ormantik olur? Bu ikisinin arası var mıdır? Bir romantik bir ormantiğe katlanabilir mi? Hangisi daha iyidir? Romantiklikten ormantikliğe, ormantiklikten romantikliğe geçiş mümkün müdür? Bir ormantik romantik olabilmek için neler yapabilir? Romantik kişi hislerini köreltebilir mi? Bu soruların cevabını merak etmekteyim arkadaşlar. Bu arada bildiğimiz üzere ormantik sadece mekanik düşünebilen, ne kendi duygularını ne de karşısındakinin duygularını doğru dürüst analiz edemeyen, böylece farkında olmaksızın dik kafalılık, bencillik, kabalık ve ayuluk yapan, incelikten pek anlamayan geriye veya ileriyedir belki bilinmez evrimleşmiş, ifadesizliği yüzünden tıkalı ve gizli stres barındıran insan tipidir. Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Teşkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ormantik ne bilelimde ona göre yorum yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 romantiklik bence kişiye göre değişir :) çiçekle böcükle haşır neşir olmayanlar duygusuz öküz mü oluyo illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 harbi romantiklik ortama,kişiye,sevgiliye hedeye hödöye göre değişir. kimi buluşmaya bi çiçekle gelir; -ay çok romantiksin osmaaaan diye tepki alır, kimi arkadan gelip gözünü kapatıp yanağına bir buse kondurur ama asla çiçek falan almaz ama yinede o osman romantik olur. vs vs uzar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 söyledigin sey cok yanlis ama.. benim korkunc romantik arkadaslarim vardi, hem dik basliydilar hem de bencil. ya da tam tersi cok olgun ve düsünceli olan arkadaslarim var, romantizmin r sinden anlamiyolar ama diyosan olay romantik olmakla olmamak arasindaysa en iyisi ortası, ne yapıs yapıs samimiyet ne de donuk mesafe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 romantiklik tamamiyle bi insanın duygusal olup olmamasıyla alakalıdır duygusaldan kastım hassas olması empati yapabilmesi karşısındaki düşünebilmesi hatta bazı durumlarda kendini düşünmeyip karşısındaki düşünmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Muhtemelen içten gelen bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 doğuştan olan bişey.. istisnai bi şekilde zamanlada gelişebilceğini düşünüyorm.. balık burcu romantiktir ben bunu bilir bunu söylerim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 romantiklik doğuştan gelir. ben romantiğim. çok eksiside oluyor artısıda. yetenek yada lanetgözüyle bakabilirsiniz. bu arada evet balık burcuyum üstteki arkadaş haklı. ne derece burçlarla ilgisi var bilemiyorum ama pek yanılmadım ben. kova burcu olanlar falan gayet mekanik ve kendi duygularını anlatmayan ifade etmeyen falan oluyorlar.. en azından benim tnaıştıklarım öyleydi. örenkler eminimki başkaları tarafından çoğaltılcaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Balık burcu romantikdir diyip beni hiç hazettmediğim stereotype'lar içinde saymayın. Bana da balık diyorlar ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 biri bana schrodinger denklemi çözse romantik gelebilir duruma göre (misal yetiştirmem gereken bi ödev varsa sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 evt romantizm goreceli kavram bence de.öyle çiçekleN,öpücükleN olmuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Balık burcuyum, yükselenim de balık, hiç romantik olmadım. Bir ara orta okulda falan romantiktim sanırım ama tam hatırlamıyorum. Mobilyayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Böyle de seviyorum lan ben seni üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Sağol lan. BİRADERİMSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Romantik olmak iyi değildir. romantik olursan tepene çıkarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 odun olursan da kapidan kovarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 arasını bulmak lazım bişeyden fazla verince insanlar sıkılıyo değerini bilmiyor o da doğru bence d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ne romantizmi lan, çatır çatır girişecen işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 İlk olarak romantizm cok onemli. Ten uyumu, etkilenme vs. bunlar hep +++ sonra otomatige bagliyon zaten ginaly'nin dedigi gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kızlar romantik erkeklerden nefret eder..aksini iddaa eden varsa Allah beni romantik yapsın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 romantik erkek sevmez demiyelim ama dengeleli olucak macolukla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 en iyisi how i met your motherdaki barney gibi olmak aslında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Biri beni çağırmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Gay demedik canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar