Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk düşmanı Youtube kullanıcısı: Hurriye


lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

Ya bu adamı youtube'den banlamanın bir yolu yok mu adam yüzünden youtube e erişim engenlenmişti şimdi yine bir takım videoları daha varmış pati ailesi olup bu kullanıcıya karşı bir şey yapmak lazım video ları şikayet edebiliyoruz ama kulanıcıya karşı bir şey yapabiliyormuyuz?

lütfen Ata'mıza sahip çıkalım
Hurriye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birbirimize nekadar cok benziyoruz bu yunanlılarla cidden hayret ediyorum. bukadar benzerlik olmasına ragmen sonsuz bir kavga içindeyiz oda ilginc. bakıyorum yunanlıların tavırlarına bide bizimkilerin tavırlarına tamamen aynı. youtube gibi sitelerde hic bi mantıklı savları olmadan atıp tutmalar , adam gibi acıklama yapamadıkları icin devamlı kufurler hakaretler falan. baska turlu kendilerini/kendimizi anlatamıyoruz anlasılan. bu isi kim baslattı acıkcası bunu bilmekte imkansız. bakıyosunuz youtube e aynı tavırda olan turkler de var yunanlılarla ilgili acılmıs inanılmaz terbiyesiz video lar. internet bunlarla dolu. bir suru ırkcı site/forum paylasım ortamı.

tabiki burda her 2 toplumun tamamını kastetmiyorum ama dikkatinizide cekmistir turk toplumunun hali. internetten yıllar once aforoz edilmiş bir milletiz haklı sebeblerden dolayı. hack saldırı ırkcılık dolandırıcılık aklınıza gelecek herturlu sebepten oturu. hadi dısarıya bilmedikleri sebeplerden oturu ve yanlıs nedenlerle saldırıyorlar kufur ediyorlar vs. ulan kendi kendimizede kavga icindeyiz. turkun oldugu her youtube video sunda kufur hakaret asaglama mevcut. igrenc igrenc laflar cidden tiksiniyorum bu insanlardan. kimisinin ingilizcesi yok yarım yamalak ingilizce sacmalayıp yazıyorlar kendilerini rezil ediyorlar. aynıları yunanlılar icinde gecerli. ama bunların cozumu cidden bu tarz forumlara yazıp "ARKADASLAR BAKIN BOLE OLMUS TEPKI KOYUN" demek degil. yanlıs anlamayın bu tarz davranan arkasları kınamıyorum onlarda haklılar insanların uyuduklarını görüyorlar. ama toplumsal bilin bu degil ne yazıkki. avrupada ornek verelim halkın tepki gosteridigi bir zam yapılır en basitinden toplu tasıma araclarına. hic bi sekilde sivil toplum kuruluslarının organizasyonu olmadan insanlar kendilerince tepkisini koyar ve dısardan bakan bir insan için sanki önceden planlanmış bir olay gibi gözükür. ama değildir o toplumun ortak bilinci öyle bir yerleşmiştir ki başkalarından atılması gereken adımları beklemezler çünkü o adımların atılacağından emindirler.

bizdede bu tarz olması lazım. insanların ortak değerlere sahip çıkması ve yaşadığı toplumunda bu değerlere sahip çıkacağından emin olması gerekmektedir. ama bunu bizim yapabilmemiz için önce kendi içimizdeki pislikleri temizlememiz lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

asin artik su bagnazligi

Ataturk bu dunyada belkdie en cok sevdigim insan severim sayarim taparim enrdeyse ancak videolar oldukca salakca ve bos

buraya link verip tepki gosterdiginize degmez

harbiden su BANA HAKARET ETTI OLDURELIM!!11

SAYGISIZLIK ETTI SEREFSIZ!!!111

DEGERLEIRMEL DALGA GECTI VURALIM!!!111

kaliplarini asalim artik ya

ozellikel egri kalmsi dogu dunyasina yapisip kaldi bu azicik medeni olalim

herkesin bri beyni var isteyen istedigini konusur
adam ataturke gay diyince dedigi dogrumu oluyor?

ne diye aliniyorsunuzki? sinirleniyorsunuzki?

siz boyel asiri tepkielr verdikce adamalr inadina yapicak haliyle

cocuk gibiyiz yani bir turlu olgunlasamadik toplum olarak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...