Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Cuce said: o zaman snare effectlerde direk cok rage versin, ataklar doge parry blocklanınca normalden cok rage versin, miss ler bar'ı fullesin, polymorphdan full rage barla cıkalım. öfkeyse öfkelenicek sebep cok Niye ki ? Senin warrior emodur, ıskalayınca, karşıdaki savuşturunca sorunu kendinde arıyordur belki ? "Çok beceriksizim dodgesuz magee bile vuramıyorum QQ". Koyun niye kızsın ?! Koyunsun sen koyun git otla. Yani bir laf ancak bu kadar kenarından anlaşılabilirdi. Şu ana kadar Blizzard mesleklere bazı "genel" zayıflıklar vermiş. Şu anda bunları değiştirmek, azıcık olan dengeyi hepten silip atıcak. Zaten PvP tamamiyle 5v5 Arena üstüne dengelenmeye çalışılıyor, bırakın taramayın tek tel saçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Belli bir süre demişim, sınırsız falan demişim gibi dramatize etmişsin. Druid kitelar, hunter kitelar, rogue kitelar, mage kudüs'e kadar kitelar, warlock kitelar her halt kitelar. Ben mage'im yani, bana dokunan birley değil sadece warriorları bu kadar kolay almamız üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 e kite yapmadan instant kes o zaman pom pyro ile :) üzülme yani boyle şeylere.. mage bu ya dps in kralı diye başladı oyun.şimdi ıkına sıkıla 2. olabilosan raidlerde hala eksiklerin var demektir zaten. dps in kralı pve icin denmiyordu tabi onuda unutmayalım,direk olarak tüm oyunu içine alıyordu.bence mage hala güçsüz ama üstüne gitmicem şimdi sadece fikrimi söyledim,bakalım nası fikirler yorumlar gelecek daha bu post altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 2cimi?? o warlock değilmi ya. Benim bildiğim mage 3. hatta 3.lüğüde hunterla paylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ikına sıkıla işte 2. lik bile zor artık malesef ve daha mage e laf geliyor , nerf gelsin deniyor bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mage'in imbalığı yok ki, işini bilen her classla dengeli warrior hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Warrior'a clos gibi bir sey gelirse 2300 ustunde sadece Warrior Druid kalir. Mage de imba falan degil ya. Dalga mi geciyorsunuz? Duelde resto druidle moonfire ve insect swarmla kesiyorum aralarda ./dance yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 warriorda sadece zerker rage snare leri silse yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Warrior'da zerker rage snarelari silerse 2 v 2'de kan cikar. Zaten cikiyor. Dusun ne olur.. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Yok canım, clos değilde şöyle 5 sn moving impairinglere immune olsun, 3 dk CD'si olsun mesela. 2v2'da denge aramayın zaten, orayı geçin kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Deathwish'in peşine birde Imp. Deathwish versinler Hunterlar gibi olsun warriorlar. Ölmeden o süre boyunca her şeye immune olsun warrior. Yalnız direk 1 numara olur böyle bişi eklenirse. Ne hunter kalır ne mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Warrior'a Frenzied Regeneration verelim... Evet evet.. verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Warrior rageini oyle kullanamaz ama. O zaman vuramaz. =] Verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 41 arms talentı beast within tarzı bişey de olabilir ama 20 saniyede acımam 4-5 kişi keserim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kalkan cekince wcd gelmesin yeter baska bisi istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bişi sorucam , dün 2 kez 1 mage in elinde frostbolt tam cıktıgı anda spell reflection bastım buff bar da bile göründğ icon gel görki ne frostbolt u ne arkasından gelen icelance i reflect edebildim ne alaka =/? yrica gönül isterdiki warrior a Beast within gibi bisi gelsin ama kabul edelim hakikaten cok imba olurdu ben bi warrior olarak Enrage/SS nerfden beri bu kadar imbaliğa alışık deilim ne demişler alışmamiş dötde donb durmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 valla whirlwind offhandıde vurdurdu başka bi buff bilmiyorum zaten ben yıllardır, tbcde yenı skill gelmez diye bekliyodum ben koymuşlar bişiler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Warrioru bufflıcaklarına resilienceyi kaldırsınlar clothlar böylece plate giyenden daha çok dayanamaz pvp de lol.Shadow primde tam 430 resilience var geçen gün full mercil elde two hand arena sword dwarf warrior resmen 30sn gibi uzun bi zaman üstümde tepindi ve hala ölmemiştim resto druide saydırmakla meşguldüm büyüleri.O warrior aynı süre diğer bir plate wearerın üstünde tepinse çoktan öldürmüştü.Aynı şekilde frost mage ve warlockun üstündede tepiniyor adamlar snler boyunca ama 400+resil cloth plate ten daha uzun süre dayanabiliyor ne yazikki... Oyun baya bi saçmaladı,forumlarda lvl 60a dönülen serverlar olsun diyorlar.Ve büyük bir çoğunlukta bu serverlarda oynayacağını söylüyor bende dahil...Umudum lvl 80 de pvp adına birşeyler yapılması yoksa wow bir çok pvperini diğer çıkacak olan oyunlara kaptıracak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Full PvPci iseniz wow yanlış oyun. Guild wars 10 basar wow'a her konuda. Tabi ondada world pvp yok ama en azından arena mantığının doğduğu yer ve yetenekten bahsediyorsak GW PvP'si full kabiliyet üzerine. İtem vs ektisi yok gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Plate Wearerin da 400 resili var ama. Ustune Armoru var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Vanilla WoW Server olmayacak hiçbir zaman, birkaç kez açıklandı CM'ler tarafından. Normal serverda L60 takılmak da imkansız, ister istemez XP alıcaksınız haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 //misstell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 dun arena da mage shepledi trinketla cıktım kuzu yapmıstı,tekrar shepledi 10 sn ye doldu cıktım bu sefer kaplumbaga yaptı bitti bi daha kaplumbaga yaptı 5 er sn ye varmı boyle bi durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Nasıl ya? Olmaması lazım, teknik olarak aynı büyü çünkü. Eğer öyle bir bug varsa onu abuse manyağı yaparım ben büyük ihtimalle. Sadece turtle da mı oluyor, yoksa pigde de varmı bakayım hemen. Edit: *Derken hesabın kapalı olduğunu hatırlar.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 LFM ZG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar