Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Non-Anime sıkı çizgi filmler

Bone

Öne çıkan mesajlar

Gerçi Cartoon Network, Disney Channel, Nickelodeon gibi kanallar var, onun dışında daha büyük kişilere hitap eden çizgi filmler yayınlayan kanal yok sanırım.
O yüzden hep karşımıza My Gym Partner Is A Monkey, The Fairly Odd Parents gibi çizgi filmler çıkıyor.

Arada bir Avatar sıyrıldı, o da animeye benzetilerek hazırlanmış :)

Taa eskiden Spawn vardı, hasta olduğum bir çizgi filmdir, ama o da 10 yıllık.

Güncel birşeyler var mı merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Starship Rougnecks çoğu animeye fark atacak kadar iyi bir seridir benim için (Filmin gelişletilmiş ve alternatif anlatımıdır, Starship Chronicles adıyla da bilinir)

http://www.youtube.com/watch?v=60AogdtK13w

Aynı zamanda Kanal D'nin şimdiye dek en iyi işi ve en beceriksizce harcadığı nimetiydi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
Starship Rougnecks çoğu animeye fark atacak kadar iyi bir seridir benim için (Filmin gelişletilmiş ve alternatif anlatımıdır, Starship Chronicles adıyla da bilinir)

Aynı zamanda Kanal D'nin şimdiye dek en iyi işi ve en beceriksizce harcadığı nimetiydi bence.

Ahanda bunu zamanında yazıcıoğlunda Feza da görmüştüm de hep merak etmiştim ne olduğunu. Direk indiriyim, saolasın :>
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle Fox tv deki Loui nin hayatı izlediğim en komik çizgi filmdir.Babası aşmış:D
Bebeklerin olduğu bir çizgi film vardı kel kafalı,kırmızı kafalı sonra kotu kalpli bi kız oda gzldı.
Spider-man ve x-man çooook iyidir.402 numaralı sınıfda güzeldir.Sonraa Shaman king anime mıydı fox da seyrettiğim için bilemedim.Oda çok güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

@sawer
o bebekli dedigin rugrats :) saten o efsane . manyak bişi ya . bencede buna ek olarak 402 nolu sınıf , avatar ( sıkıldm demişşin zaten :p ) vs güzel . aklıma baska bişi gelmiyo suan :D aslında önceden ninja kaplumbagalar da cok güzeldide sabah bi denk geldim servise binmedne önce komediydi yaw :D
Sosyal ağlarda paylaş

Teen Titans bazı bölümleri aşırı çocuksu ancak season 2'nin sonlara doğru,season 3'ün birkaç bölümü,season 4 ve season 5'in nerdeyse tamamı tek kelime ile harikaydılar.Özellikle season 4.Ancak gene de o kadar "büyüklere göre" denemez teen titans'a ama bir sürü şeyle dalga geçip gönderme yapması çok iyi.Bazen sandalyeden düşürtecek kadar iyi espiriler yapıyorlar.

4.sezon ile ilgili not

Özellikle 4. Sezon Raven ile ilgili,harika bir sezon.5 bölümünü indirip arka arkaya izlerseniz,sizin için daha iyi olur.Ayrıca bu sezon muhtemelen serinin en mature sezonu. [BirthMark,Prophecy,The End (pt-1-2-3)]

Sosyal ağlarda paylaş

iyi ki "My Gym Partner Is A Monkey, The Fairly Odd Parents" seviyesinde olmasın dedim,
402 nolu sınıf, my life as a teenage robot, pucca felan söyleniyor.
herhalde "çizgi film" diyince herkesin aklına bu tarz çizgi filmler geliyor.
"hey arnold", "rugrats" felan yazılacak herhalde.
the tick de baya eski.

hani ne biliyim fantastic four'un yeni dizisini yazar belki diye düşündüm ama olmadı.
burda spawn'ı bile izlemiş var mı diye düşünmeden edemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...