Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ekmeğin madalyayı almış olması neden içinde bu kadar kalmış ki? Alınan şeylerin farklı olması kişinin böyle şeylere maruz kalması gerektiğini göstermez, lütfen.
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ne zmn girsem ekmeğin arasına sucuğu koyuyorum pati wc3 serverında. uzun zamandır da girmiyorum canım çekti.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 SoulCube said: ne zmn girsem ekmeğin arasına sucuğu koyuyorum pati wc3 serverında. uzun zamandır da girmiyorum canım çekti. Of hahahahah.
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 SoulCube said: ne zmn girsem ekmeğin arasına sucuğu koyuyorum pati wc3 serverında. uzun zamandır da girmiyorum canım çekti. fdfssdfayadsfy :D
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 çok yüklenmişsiniz ekmek kankama yazık lan çocuğa
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 SoulCube said: ne zmn girsem ekmeğin arasına sucuğu koyuyorum pati wc3 serverında. uzun zamandır da girmiyorum canım çekti. OHA? lan ehahaeh
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Cons un esprisini çalıp samimiyet ayarı olmadan yavşakça girmiş olaya ama bu seferlik affediyoruz.
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 SoulCube said: ne zmn girsem ekmeğin arasına sucuğu koyuyorum pati wc3 serverında. uzun zamandır da girmiyorum canım çekti. Işş.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ekmek bi lafına bakar söylemen yeter biliyosun...
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ekmek said: Cons un esprisini çalıp samimiyet ayarı olmadan yavşakça girmiş olaya ama bu seferlik affediyoruz. ne consu tanırım ne seni. ne espri çalarım ne de samimiyet kurarım :)
Öne çıkan mesajlar