sir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 javier döktürmüş resmen, hastası oldum. filmde yer yer olağanüstü güzeldi ama geneline bakınca bişeyler eksik gibiydi. biraz daha sağlam bi film bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 said: STANBUL - NTV’den de canlı yayınlanan gece, ünlülerin ‘kırmızı halı’dan geçişiyle başladı. Ünlü tasarımcıların giydirdiği yıldızlar şıklık yarışındaydı. Komedyen John Stewart’ın sunduğu bu yılki Oscar ödüllerine “No Country for Old Men” (İhtiyarlara Yer Yok) adlı film damgasını vurdu. “No Country For Old Men” en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi yardımcı erkek oyuncu ve en iyi uyarlama senaryo dallarında Oscarları kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 b0k atanlar çıksın, senaryo yokmuş ahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yaw bi git yaw. zaten inancım kalmadı oscars'a ne bu.. there will be blood, no country for old man.. bunlar film mi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 No Country biraz tarz meselesi ama.There will be blood hakkında söylediğinde ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 adam resmen bok atti there will be blood a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 KillJoy said: fantastic four'dan daha büyük zevk aldığım kesin.. bence o kdr kötü bi film. Canın sağolsun =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 hiç sevmedim filmi. oskar gecesi, "kesin oscar alır bu" diyip izledim, ama neyine vermişler oscar anlamadım. bi koendir gidiyo. koen koen nereye kadar ? kötü bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 cok begendim son zamanalrda izledigim en guzel film diyebilirim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 kaç ödül aldı lan.izlemesek ayıp olur şindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Bence de cok guzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 naraso izle bakalım :) fizban anlıosun sen bu işten :) iyi tmm ya beğenen var beğenmeyen.. bakıyorum beğenen çok aklım almıor işte bu işi.. ve oscar da aday olup alan yamulmuorsam en iyi kadın oyuncu ya da yardımcı bir avrupa filmi :) şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Laorx said: b0k atanlar çıksın, senaryo yokmuş ahah:D oscar ödüllerinin 7. sanat için kesin bir hükme sahip oldugunu düşünmüyorum hatırlatma: oscar ödülleri o sene içerisinde vizyona giren filmleri degerlendiriyor. 100 yıllık sinema tarihi için degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bende diyorum nerde benim lumière brothers'ım, hatırlatma iyi oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Oscar'da zaten yabancıların egemenliği vardı.Aklıma gelenler: En iyi yardımcı aktör=Javier Bardem(İspanya) En iyi yardımcı aktris=Tilda Swinton(UK) En iyi aktris=Marion Cotillard(Fransa) En iyi sanat yönetimi=Sweeney'nin ekip(İtalya) En iyi kısa film(önemli)=le mozart les pickpockets(Fransa) En iyi Makyaj=La Mome'nin ekip(Fransa) Bi de tam emin değilim ama en iyi kısa animasyon'u alan Peter and the Wolf'de sanırım İngiltere. En iyi yabancı filmide sayarsak 8 Oscar gitmiş yabancılara. Kimi Hollywood yapımlarında oynasada,yinede önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bu filmden bişey anlamak gerekmiyor di mi kaçırdığım bir nokta var mıdır, öyle çat diye bitti de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bende bişe kaçırdımmı diye merak ediyorum ne war bu filmde bukadar anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Hmm simdi ne desem: senaryo siradan, oyunculuk tam not ozellikle javier bardem koparmis olayi, dialoglar tam not. Carla Jean Carla Jean i oldurdu mu eleman orada takildim ben? Woody Harrelson hastane sahnesi Woody Harrelson la olan dialog tam turk isi olmus. Kardes nedir meslek? Kaynakciyim? Oksiasetilen mi, mig/mag mi? Yaw hepsini yaparim evvelallah? Ya dokme demirde yapiyor musun? Ee git isine hastayim zaten birde sen hasta etme? Dialogsa dialog gora da da var ayni dialog bkz. Zeytinburnunda deri isinde calisiyorum, ayakkabi mi yoksa canta uzerine mi:)) Saka bir yana enteresan olmus, hastane ortami icin. Esasinda ufak bir elestiri getirmek istiyorum son zamanlarda populer oldu bu tarz filmler. icerikleri gitgide birbirine benzemeye basladi malzemeleri sayalim: oncelikle bir adet psikopat olacak filmde, filmdeki aksiyon sahneleri gercek hayata yakin olacak oyle bir kursunla bir araba havaya ucmayacak, bol kan akacak, enteresan dialoglar olacak, konunuz siradan olacak, birde saglam oyuncular buldun mu tarantino soslu filminiz servise hazir. Bu akim Hollywood un tikandigi noktayi asar mi? Bence biraz idare eder o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 işte bu filmin farkı da bence tarantinovari filmlere göre daha "yetişkin", olgun olmasından kaynaklanıyo. insanlar ciddi ciddi izleyebiliyor filmi. o yer yer klişe yer yer fantastik diyaloglar, uzun uzun konuşmasız sahneler arasında müziksiz o karamsar atmosfer filmi izletip, bi ton soru işaretiyle ayrılmayı sağlıyor. ki bu da güzel bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Yarın filmin kitabının yeni baskısı piyasaya sürülüyor.İlgilenenlere duyurulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ben de dün izleme fırsatı buldum filmi. Öncelikle bu film ne bir Fargo,ne Big Lebowski ne de Barton Fink seviyesinde. Film genel olarak üst düzey, yönetmenlikten kurgusuna ve oyunculuğuna. Ancak Javier Bardem Goya'nın Hayaletleri'nden sonra bu kadar beğenilmesine rağmen silik geldi bana. Belki de yönetmenin tercihidir adamın böyle oynaması. Ayrıca bu filmin Barton Fink'ten bile daha çok alegori içerdiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Dün rüyamda Chigurh'u gördüm,parasını çalmıştım kaçıyordum,bir ara yakalıyordu beni asdfsda Rüyama bile girdi ki neredeyse hiç rüya görmeyen bir kişiyim ben,ne süper bir karakterdir bu ya,ne biçim etki bırakmış bende sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ahahaha sağ kurtulabildin mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Sdsfsd muhabbet ediyorduk bir ara sonrasını hatırlamıyorum,sıkmıştır büyük ihtimal sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Güzel film ama hafiften abartılmış. O gidişata çözümlenmemiş bir son uymamış. bir şekilde çözümleniyorsa da bana bunu vermeyi başaramadı :D Ayrı bir paragrafı hak eden ise Chigurh karakteri. Gerile gerile koltuğa zımbalandım, çok başarılı (tu) Tommy Lee Jones o kadar çok kovboy şapkalı rol aldı ki herhalde son 2-3 senedir çekim dışı da şapkayla geziyordur. :P Bunu sevmiş olanlara Zodiac'ı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar