calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 selamlar. diğer bir başlıkta da yazmıştım aslında, biz bir arkadaşla bizim okulun bahar şenliğinde bir stand açmayı planlamaktayız. t-shirt gider diye düşündük. gümüş aklımıza geldi ama süre kısa, elimizde patlar dedik. sormak istediğim daha başka neler gidebilir bahar şenliğinde açılacak bir standda? yiyecek içecek de olabilir. paylaşın aklınıza gelenleri. Dipnot: keşke tişört olayı nı da bu başlık altına açsaydım ama kafama biraz geç dank etti, kusura kalmayın.
Apache Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 çiğ köfte standı açın tshirt falan tıraş
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Amerikan filmlerinde olur ya hani parasını verirsin okulun en güzel kızıyla öpüşürsün falan öle bişi olsa ben bile gelirim.ahfuaehfuahfe:D onun yanında ps3 kiralayın turnuva düzenleyin,yiyecek,içecek tabikide gider en basitinden su bile bayaa satılır.
Queen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Öpüşme olayı falan okul için gezi için yardım için falan oluyor benim bildiğim direk kişisel kar amaçlı olunca o harfiyle başlayan ve "çocuğu" kelimesiyle nescafe 3'ü bir arada gibi olan güzide mesleğe benzeyecektir.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yemek yapın evde pasta masta. yapışı ucuz satışı güzel para hatta abartıp mantı yapın, orda haşlar haşlar satarsınız heheh
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ahuaaha abimler salatalık soyup satmışlardı =)
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 off şöyle tuzlu olucak ben alırdım :D
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 valla onlarda bayaa bayaa fazla satmışlar. zaten en fazla satılan şey salatalık olmuş :D
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Limonata ama bir içenin bir daha içmek isteyeceği iyi bir tarif bulmanız lazım.
sir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 evet abicim, yiyecek. bizim arkadaşlar yaptı geçen sene, bi pilavcıyla bi de büfemsi bi yerle anlaştılar, hem bira sattılar hem yiyecek içecek sattılar güzel de para girdi ceplerine doğrusu.
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hangi okul :p ankarada falansa gelir yardımcı oluruz :D
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yok lan götürür wii kurarım standa para kazanırım :D:D
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abi yemek + kutu kola.. giydir kolaya fiyatı. standart numara ^_^
Burax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yemek için dışardan bir yerle anlaş indirim yapsın %20 sen de %10 indirimli sat normal fiyata göre, aradaki %10sana kalsın hiçbirşey yapmadan :F hem adam hem sen kazancaksınız ama sen oturduğun yerden kazancan +yemek yemek yemek riski yok bişiyi yok
Leath Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 once cep telefonlarindaki lemonade tycoon'u oynamani tavsiye ederim.
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Tarot falı bakılabilir zira tutan bişi.
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 götür bilgisayarını liste hazırla herkese kopya oyun sat sdafsadasfds o değil de adres nedir ben de geliyim çok ilgi çekici bişeyse ? :D
elesso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 mide dolma standı ve dürüm standı çok sağlam iş yapmıştı bizde geçen sene. t shirt falan hiç satılmaz şenliklerde en çok yiyecek ve içecek gidiyo.
Öne çıkan mesajlar