Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahar Şenliği standı için tavsiye...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar. diğer bir başlıkta da yazmıştım aslında, biz bir arkadaşla bizim okulun bahar şenliğinde bir stand açmayı planlamaktayız. t-shirt gider diye düşündük. gümüş aklımıza geldi ama süre kısa, elimizde patlar dedik. sormak istediğim daha başka neler gidebilir bahar şenliğinde açılacak bir standda? yiyecek içecek de olabilir. paylaşın aklınıza gelenleri.

Dipnot: keşke tişört olayı nı da bu başlık altına açsaydım ama kafama biraz geç dank etti, kusura kalmayın.
Mesaj tarihi:
Amerikan filmlerinde olur ya hani parasını verirsin okulun en güzel kızıyla öpüşürsün falan öle bişi olsa ben bile gelirim.ahfuaehfuahfe:D onun yanında ps3 kiralayın turnuva düzenleyin,yiyecek,içecek tabikide gider en basitinden su bile bayaa satılır.
Mesaj tarihi:
Öpüşme olayı falan okul için gezi için yardım için falan oluyor benim bildiğim direk kişisel kar amaçlı olunca o harfiyle başlayan ve "çocuğu" kelimesiyle nescafe 3'ü bir arada gibi olan güzide mesleğe benzeyecektir.
Mesaj tarihi:
evet abicim, yiyecek. bizim arkadaşlar yaptı geçen sene, bi pilavcıyla bi de büfemsi bi yerle anlaştılar, hem bira sattılar hem yiyecek içecek sattılar güzel de para girdi ceplerine doğrusu.
Mesaj tarihi:
yemek için dışardan bir yerle anlaş indirim yapsın %20 sen de %10 indirimli sat normal fiyata göre, aradaki %10sana kalsın hiçbirşey yapmadan :F hem adam hem sen kazancaksınız ama sen oturduğun yerden kazancan
+yemek yemek yemek riski yok bişiyi yok
Mesaj tarihi:
mide dolma standı ve dürüm standı çok sağlam iş yapmıştı bizde geçen sene.

t shirt falan hiç satılmaz şenliklerde en çok yiyecek ve içecek gidiyo.
  • Yeni Oluştur...