Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Öcalan İle İlgili Kaynak?


Fortuna

Öne çıkan mesajlar

diktayla moderasyon yapmiyoruz

basinda terorist basi olsa ne farkedicek?
propaganda yapilmiyor sonucta burda

abdullah ocalan suclu bir adamdir ama ne gerek var "MSN in basina TT yazin turkiye kurtulsun" geyiklerine

en azindan tarihte yeri yok bunun objektif olmak zorundayiz

abdullah ocalanin kim oldugunu ne yaptigini herkes biliyor zaten
her adolf topiginede "yahudi katili" "sabun imalatcisi" "neo nazielrin tanrisi" mi yazicaz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başında "Tererist Başı" yazmaması,onun bir terörist olmadığını göstermez.

Objektif derken ki kastım ise,kaynağın hiç değilse alalen görüş belirtmeyecek kadar objektif olması idi.Yoksa herkesin bir görüşü var ve şahsen ben de bu konuda bir araştırma yapsam,kaçınılmaz olarak taraflı olurdu.

Bu arada konudan sapmayalım.Abdullah Öcalan'ı tartışmak için açmadım başlığı.Bu konu hakkında aradığım niteliklere uyan bir kaynak istiyordum.Bileniniz var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. Abdullah Öcalan'ın hayatını ne yapacaksınız?

2. Bu kadar hassas ve kamplaşma olan konuda tarafsız kaynak bulmak sizce mümkün mü? Özellikle de olaylar bu kadar güncelken ve Türk-Kürt çatışması için tamtamlar çalınırken... (biz vuruşalım ki silahlar satılsın, Amerikan ekonomisi dönsün değil mi? Yazık adamlara sonra ekonomileri küçülür)

3. Viktor'un dediği gibi her Abdullah Öcalan yazan yere sıfat yazacaksak işimiz var. Artı bu adam sıfatına ve örgütüne kendi başına sahip olmadı, her şeyi "Hööö terörist başı" diye bir adama yüklemeden önce PKK nasıl bu kadar palazlandı, şu an niye azıttı, kim besliyor bu adamları bir düşünüp sorgulayın.

4. Azıcık bile kural dışına kaydığı an konuyu kilitlemem ama mesajları silerim. Ha ben azimliyim, mesaj yağmuru yağdırır, yıkarım ortalığı, moderatör kimmiş diyorsanız kendinizi benim yerime koyup düşünün bir, tek ricam bu.

5. Bu konu altında Türktür Kürttür PKKdır bölücüdür Türkiye'dir ezicidir muhabbeti çevirip lütfen konuyu dağıtmayın. Bu tartışmaları ayrı bir başlık altında "Konu Dışı" bölümünde açıyoruz, sizi oraya davet edeyim.

Teşekkür eder, anlayışınızı dilerim.

Saygılarımla,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cafein, bu konu hakkında kendimi (ve belkide sunum haline getirip kullanırsam başkalarını) aydınlatmak istedim.Sonuçta o kadar dile sakız olmuş bir konu ki bu,değil objektif, bazen doğru kaynak bulmak bile zor oluyor.

Kimse yanlış anlamasın, ben Abdullah Öcalan'ı desteklemiyorum, aksine kendisinden nefret ediyorum (Tıpkı Türkiye'nin neredeyse tamamı gibi).Ama bu konuda bilgilenmek isterim,hiç değilse sohbet ortamlarında konuşmak ve başkalarına öğrendiklerimi aktarmak için.

Edit:Hiçbir konuda %100 objektif kaynak olmayabilir,ama hiç değilse daha önce de dediğim gibi alalen yorum yazılan bir kaynak olmasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tarihle ugrasan bu ise gonul vermis insan icin tarihe olan sorumlulugu ulkesine olandan buyuktur

tarihci dedigin objektif olmalidir ehrseyin basinda ve olayalra her yonuyle bakabilmelidir

tarihci icin sadece gercekler onemlidir kanitlanmis belgelere dayali gercekler ulkesini cok kotu bir duruma dusurse biel tarihci korkmadan bunlari yayinlar

tarihciler tarihe saygili olmazsa ortaya ermeni soykirimi, adolfun ufolari gibi abu kseyler cikiyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

APO-Mit ilişkisini Milliyet gazetesi yazmıştı Paşalar konuşuyor yazı dizisinde emekli bir orgeneral söylemişti şimdi tam emin değilim bulursam kaynak koyarım. Zaten APO aslında PKK'yı frenleyen isim. Şu anda daha radikallerin kontrolünde. FHA'na açıklama yapmış APO (hücreden nasıl yapılıyor basına açıklama o da ayrı bir güzellik) TÜrkiye Sevr'e götürülüyor TÜrk ve Kürt gençleri uyanık olsun Türkiye bölünmesin. PKK'nun fiili kontrolü Talabani'ye geçti, iç savaş çıkartacaklar vs. vs. diye. Referans gazetesinde okudum cumartesi günü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...