Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Eminim Açılmıştır,Arama yapmama rağmen bulamadım ama. Abdullah Öcalan'ın hayatını baştan sona (Çocukluk yıllarıda dahil) Anlatan ve mümkün olduğu kadar objektif olan,mümkünse resimli Kitap/İnternet Sitesi önerebilir misiniz?
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 www.ibneyiz.biz Böyle bir site vardı pkknın ilk zamanlarından nasıl oluştuğu filan hakkında baya bilgi var. Yardımcı olur.
eldar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 O tarz bir kaynak taraflı olabilir sanki. Bu durumda nasıl tarafsız kaynak bulunabilir ona emin değilim ama. Yabancı kaynaklara bakılabilir veya resmi türk kaynakları ile kürt kaynakları karşılaştırılabilir.
Apache Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 tarafsız kaynak diye bir şey yok.konunun kilitlenmesini istiyorum.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Hiçbir konuda tarafsız kaynak diye birşey dünya üzerinde yoktur. Okumayı bilmek lazım. Kaynak taraflıdır sen objektif okuma yaparsın.
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ibneyiz.biz Antu'ya yönlendirmiyor muydu yahu? ahaha site felaket
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 başlık Terörist başı olarak değiştirilirse sevinirim.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 diktayla moderasyon yapmiyoruz basinda terorist basi olsa ne farkedicek? propaganda yapilmiyor sonucta burda abdullah ocalan suclu bir adamdir ama ne gerek var "MSN in basina TT yazin turkiye kurtulsun" geyiklerine en azindan tarihte yeri yok bunun objektif olmak zorundayiz abdullah ocalanin kim oldugunu ne yaptigini herkes biliyor zaten her adolf topiginede "yahudi katili" "sabun imalatcisi" "neo nazielrin tanrisi" mi yazicaz?
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Başında "Tererist Başı" yazmaması,onun bir terörist olmadığını göstermez. Objektif derken ki kastım ise,kaynağın hiç değilse alalen görüş belirtmeyecek kadar objektif olması idi.Yoksa herkesin bir görüşü var ve şahsen ben de bu konuda bir araştırma yapsam,kaçınılmaz olarak taraflı olurdu. Bu arada konudan sapmayalım.Abdullah Öcalan'ı tartışmak için açmadım başlığı.Bu konu hakkında aradığım niteliklere uyan bir kaynak istiyordum.Bileniniz var mı?
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ucuz milliyetçilik yapmak kolay konuya birşeyler katmak zordur. İlla ki milli ruhu yansıtacağız diyorsanız aşağıda 0 cevaplı Kubilay başlığı var oraya bir bakın diyorum.
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Adlarını tam hatırlamamakla birlikte Tuncay Özkan'ın ve Doğu Perinçek'in birer kitabı vardı Öcalan'la alakalı. Perinçek'e ait olanın baskısı tükendi diye biliyorum ama.
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 1. Abdullah Öcalan'ın hayatını ne yapacaksınız? 2. Bu kadar hassas ve kamplaşma olan konuda tarafsız kaynak bulmak sizce mümkün mü? Özellikle de olaylar bu kadar güncelken ve Türk-Kürt çatışması için tamtamlar çalınırken... (biz vuruşalım ki silahlar satılsın, Amerikan ekonomisi dönsün değil mi? Yazık adamlara sonra ekonomileri küçülür) 3. Viktor'un dediği gibi her Abdullah Öcalan yazan yere sıfat yazacaksak işimiz var. Artı bu adam sıfatına ve örgütüne kendi başına sahip olmadı, her şeyi "Hööö terörist başı" diye bir adama yüklemeden önce PKK nasıl bu kadar palazlandı, şu an niye azıttı, kim besliyor bu adamları bir düşünüp sorgulayın. 4. Azıcık bile kural dışına kaydığı an konuyu kilitlemem ama mesajları silerim. Ha ben azimliyim, mesaj yağmuru yağdırır, yıkarım ortalığı, moderatör kimmiş diyorsanız kendinizi benim yerime koyup düşünün bir, tek ricam bu. 5. Bu konu altında Türktür Kürttür PKKdır bölücüdür Türkiye'dir ezicidir muhabbeti çevirip lütfen konuyu dağıtmayın. Bu tartışmaları ayrı bir başlık altında "Konu Dışı" bölümünde açıyoruz, sizi oraya davet edeyim. Teşekkür eder, anlayışınızı dilerim. Saygılarımla,
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ya belki merak etti belki projesi var ne fark eder? adam terörist başı diye hakkında soru sorulamaz mı, hayatı araştırılamaz mı?
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Cafein, bu konu hakkında kendimi (ve belkide sunum haline getirip kullanırsam başkalarını) aydınlatmak istedim.Sonuçta o kadar dile sakız olmuş bir konu ki bu,değil objektif, bazen doğru kaynak bulmak bile zor oluyor. Kimse yanlış anlamasın, ben Abdullah Öcalan'ı desteklemiyorum, aksine kendisinden nefret ediyorum (Tıpkı Türkiye'nin neredeyse tamamı gibi).Ama bu konuda bilgilenmek isterim,hiç değilse sohbet ortamlarında konuşmak ve başkalarına öğrendiklerimi aktarmak için. Edit:Hiçbir konuda %100 objektif kaynak olmayabilir,ama hiç değilse daha önce de dediğim gibi alalen yorum yazılan bir kaynak olmasın.
Reb1rth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 1. Abdullah Öcalan'ın hayatını ne yapacaksınız? said: Oha soruya gel tarih kısmında diyor bide bunu
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 tarih guncel olayalri incelemez cunki olaylarin ustunden zaman egcmesi gerekirobjektif inceliyebilmek icin su anda objektifligi gectim son derece tarafli bri konu adamin hayati bunu simdi incelersek hicbirskeilde objektif olamiyicagimiz gibi gelicek kusakalrida yaniltabiliriz
Reb1rth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 objektif derken herhalde şu tarihte doğdu şu tarihte örgüte katıldı bunları öğrenmek istiyor olabilir sonuçta kimse ''objektif'' yorumlar yapmak istemez , bu ülkenin vatandaşı olduğu sürece
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 tarihle ugrasan bu ise gonul vermis insan icin tarihe olan sorumlulugu ulkesine olandan buyuktur tarihci dedigin objektif olmalidir ehrseyin basinda ve olayalra her yonuyle bakabilmelidir tarihci icin sadece gercekler onemlidir kanitlanmis belgelere dayali gercekler ulkesini cok kotu bir duruma dusurse biel tarihci korkmadan bunlari yayinlar tarihciler tarihe saygili olmazsa ortaya ermeni soykirimi, adolfun ufolari gibi abu kseyler cikiyor
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 dogrudan hayatını yazan bir kitap yok bildigin kadariyla ancak cesitli kitaplarda bahsetmisler. eski mitciler apoyu ve pkkyi mitin yarattigini soyler ankara unisindeyken mitle baglantili oldugunu en azindan.
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 eski mitciler apoyu ve pkkyi mitin yarattigini soyler ankara unisindeyken mitle baglantili oldugunu en azindan. hyr hatta Apo'nun öldürülmemesinin sebeplerinden biri. adam'ın mit ajanı oluşu WTF??? who knows.?
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 objektif kaynak bulmak zor bu konuyla ilgili ama bisürü kitapçıda bir çok kaynak bulabilirsin muhtemelen.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 APO-Mit ilişkisini Milliyet gazetesi yazmıştı Paşalar konuşuyor yazı dizisinde emekli bir orgeneral söylemişti şimdi tam emin değilim bulursam kaynak koyarım. Zaten APO aslında PKK'yı frenleyen isim. Şu anda daha radikallerin kontrolünde. FHA'na açıklama yapmış APO (hücreden nasıl yapılıyor basına açıklama o da ayrı bir güzellik) TÜrkiye Sevr'e götürülüyor TÜrk ve Kürt gençleri uyanık olsun Türkiye bölünmesin. PKK'nun fiili kontrolü Talabani'ye geçti, iç savaş çıkartacaklar vs. vs. diye. Referans gazetesinde okudum cumartesi günü.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 e zamanında niye o kadar insanı kemsiş o zaman?
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 PKK kuruldugunda kurtcu degildi komunist ti SSCB nin guc kaybetmesi sirasidna daha sosyalsit bir cerceveye kaydilar ve SSCB cokunce komunist gorusleri tamamen terkedip irkci fasist bir yapiya donustu bunu bilmemiz ve incelememiz lazim PKK nin misyonunu ve neden var oldugunu incelerken
Öne çıkan mesajlar