Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Açmayın druid, orijinal olmak istiom ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Gangren said: Açmayın druid, orijinal olmak istiom ben :( Şişman ve kıllı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bende gelicem ayarliyabilirsem :) priest acicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Şu an en az olan sınıflar sırasıyla: (2) Paladin/ Warrior (4) Druid / Warlock / Rogue / Mage öbür sınıflar 5 ve üstü. altları adamdan saymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Lock açmayın tek lock ben olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Shaman yok, hard core sadece mage ve rogue oynadım, shaman açayım, heal atayım istiyorum. "Obaaa, ne kral healer" desinler, chartlarınızı yerle bir edeyim. Yapayım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Shamanmı yok :D, 25 man shaman raidi yapacaz böle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Abi ne lazım onu söyleyin açalım. 2.5 senedir pvpsi zevkli olan class açıyorum o kadar dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Yok abi aç sen shaman geyik yapıyorum. Ama illa az olandan açıcaksan pala ve warrior 2 şer tane varmış. Zaten şahsen bu charların geyik olduğunu düşünüyorum. Gerek WoLK'ta gerek daha önce bu toplanma olayı ciddileşirse hemen herkez migrate olayına başvuracaktır diye düşünüyorum. o sebeple neyden zevk alıyorsan onu kas diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 I'z wanna be teh only treehugger =(((888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 no wai :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Xhunarion said: Abi ne lazım onu söyleyin açalım. 2.5 senedir pvpsi zevkli olan class açıyorum o kadar dsf. 2 mesaj üstte yazıyor bu durumda gözlük lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 arcane said: Şu an en az olan sınıflar sırasıyla: (2) Paladin/ Warrior (4) Druid / Warlock / Rogue / Mage öbür sınıflar 5 ve üstü. altları adamdan saymadım. omg rogue here heheh o değil de geleyim madem ben de 10. kere char transfer edeyim blizzarda para lazımmıs ^^ ama ortam geyikse geleyim saat 21 oldu illidan farmlayacaz nerde bu rogue falan denecekse işim olmaz baştan söyleyeyim. darnasus falan yağmalayacaksak gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 arcane said: Xhunarion said: Abi ne lazım onu söyleyin açalım. 2.5 senedir pvpsi zevkli olan class açıyorum o kadar dsf. 2 mesaj üstte yazıyor bu durumda gözlük lazım :P Ahah en çok olan okumuşum, ona göre dedim ya ahah. Yine rogue gibi gözüküyor öyleyse. Stabbah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hmm priest almiyormusunuz o zaman :/ loladinmi acsam acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Viktor lock aç sen, ciddiyim :p Lockların sesi olursun forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ya bildiğim kadarıyla "ne olursan ol gel" mantığı var şu an. İsteyen istediğini açıyodu en son. Ama bu durum değiştiyse bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 huun said: arcane said: Şu an en az olan sınıflar sırasıyla: (2) Paladin/ Warrior (4) Druid / Warlock / Rogue / Mage öbür sınıflar 5 ve üstü. altları adamdan saymadım. omg rogue here heheh o değil de geleyim madem ben de 10. kere char transfer edeyim blizzarda para lazımmıs ^^ ama ortam geyikse geleyim saat 21 oldu illidan farmlayacaz nerde bu rogue falan denecekse işim olmaz baştan söyleyeyim. darnasus falan yağmalayacaksak gelirim.Abi guildin adi VAY AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Viktor said: hmm priest almiyormusunuz o zaman :/ loladinmi acsam acepYok abi oyle almama falan, ac ne istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Shaman açın shaman healer lazım. Bi tane aktif shaman var o da dazdingo başka var mı? Ayrıca canınızın istediğini değil bize lazım olan bişeyi açın gereksizlik yapmayın. Profesyonel bi guildız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Önce solo olarak Popu kesmeniz sonra Aracanei kesmeniz en sonda da beni 10 man raid yapıp kesebilneiz lazım ki öngörüşmelere girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Valla ben level 40ı geçersem ki geçicem kararlıyım (kızım izin verirde akşamları rahat kasarsam daha erken geçicem :D) ondan sonra istenen her saniye online olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mülakatta Sam'e "Paladin oyundaki en güçlü kuvvetli kaslı class" mantığını anlatmanız lazım. İkna olursa kabul ediliyorsunuzç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 oO 1337 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Valla sınavlardan sonra gelebilirim canım çekmiyor değil. TBC öncesi 2 sene raiding TBC sonrası 1 sene PvP feci baydım, emmeye gömmeye gelirim farketmez, muhabbet olsun yeter :> Lan Axedice gene mi başladı WoWa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar