Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patilerin cok oldugu bi server?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok abi aç sen shaman geyik yapıyorum. Ama illa az olandan açıcaksan pala ve warrior 2 şer tane varmış.

Zaten şahsen bu charların geyik olduğunu düşünüyorum. Gerek WoLK'ta gerek daha önce bu toplanma olayı ciddileşirse hemen herkez migrate olayına başvuracaktır diye düşünüyorum. o sebeple neyden zevk alıyorsan onu kas diyorlar.
Mesaj tarihi:
arcane said:
Şu an en az olan sınıflar sırasıyla:

(2) Paladin/ Warrior
(4) Druid / Warlock / Rogue / Mage

öbür sınıflar 5 ve üstü. altları adamdan saymadım.

omg rogue here heheh

o değil de geleyim madem ben de 10. kere char transfer edeyim blizzarda para lazımmıs ^^

ama ortam geyikse geleyim saat 21 oldu illidan farmlayacaz nerde bu rogue falan denecekse işim olmaz baştan söyleyeyim. darnasus falan yağmalayacaksak gelirim.
Mesaj tarihi:
arcane said:
Xhunarion said:
Abi ne lazım onu söyleyin açalım. 2.5 senedir pvpsi zevkli olan class açıyorum o kadar dsf.

2 mesaj üstte yazıyor bu durumda gözlük lazım :P

Ahah en çok olan okumuşum, ona göre dedim ya ahah. Yine rogue gibi gözüküyor öyleyse. Stabbah.
Mesaj tarihi:
huun said:
arcane said:
Şu an en az olan sınıflar sırasıyla:

(2) Paladin/ Warrior
(4) Druid / Warlock / Rogue / Mage

öbür sınıflar 5 ve üstü. altları adamdan saymadım.

omg rogue here heheh

o değil de geleyim madem ben de 10. kere char transfer edeyim blizzarda para lazımmıs ^^

ama ortam geyikse geleyim saat 21 oldu illidan farmlayacaz nerde bu rogue falan denecekse işim olmaz baştan söyleyeyim. darnasus falan yağmalayacaksak gelirim.
Abi guildin adi VAY AK
Mesaj tarihi:
Shaman açın shaman healer lazım. Bi tane aktif shaman var o da dazdingo başka var mı? Ayrıca canınızın istediğini değil bize lazım olan bişeyi açın gereksizlik yapmayın. Profesyonel bi guildız.
Mesaj tarihi:
Valla sınavlardan sonra gelebilirim canım çekmiyor değil. TBC öncesi 2 sene raiding TBC sonrası 1 sene PvP feci baydım, emmeye gömmeye gelirim farketmez, muhabbet olsun yeter :>

Lan Axedice gene mi başladı WoWa ?
  • Yeni Oluştur...