Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 vallahi benim de canım çekti ya. warrior açıp gelebilir miyim aranıza? ayrıca ilk ve son iki sayfayı okudum, anladığıma göre bazıları yeni açıyor karakter bazılarının zaten karakterleri var, umarım yanlış anlamamışımdır ;) horde mu ally mi? artı kime mesaj atmamız gerekiyor oyundan tanışmak için vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 madem bu kadar eglence var bende akiyim ortamlara :) su class lazim derseniz onu kasarim ancak rogue, warrior ve mage olmiycak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ya benim merak ettiğim WotLK gelince duruo olucak mı guild :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Diğer sayfaları okudum, anladığım kadarıyla horde tarafındasınız, ben açtım warriorumu, nickim "Perkins". Guildin ismi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 VAY AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 expansion gelince guild olarak ne olacağımız belli olmaz sonuçta wow yalan rüzgarı gibi oyun ama şunu söyleyebilirim ki yardımlaşma ve eğlence ortamı içinde olacağız ve ortak muhabbet platformu guild olmasa bile kanal olarak ebedi kalacaktır ki guild zaten yeni birşey, biz hep kanalda takılıyorduk Tekrarlayayım: Frostmane pvp sunucusunda Horde tarafındayız. Guild adımızı yazmıyorum, yukarıdaki mesajda yazıyor eheh, çok terbiyesiz oyuncularımız. Class olarak bizim neredeyse mottomuz olan bi cümle vardır, ne açayım diyenlere cevaben yazarız: "en sevdiğin neyse onu aç" çünkü başka türlü çekilmez bu oyun. Balance ne alemde derseniz ben en son baktığımda druid, priest en az olan classlardı. rogue, mage ve shaman ise en çok olanlar. Sırf bugün 3 kişi geldi sanırım, açmadan önce whisper atarsanız guild listesinden söylebiliriz ama yani bence en sevdiğiniz neyse onu açın eheheu. İletişim için /w Swarley Öbür arkadaşlar Niyazi, Dazdingo, Ripsoul vs. zaten guildden kime sorsanız yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 arcane said: "en sevdiğin neyse onu aç" :D druid i kopyalayasım var hala durun bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Darılmaca, küsmece yok ona göre gelin yani esas amaç muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ben warrior ı buraya getireyim bari, tank lazım mı :) level 50 su an ama kasarım herelde kısa surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ohş süper, pazartesi ben de geleyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 blizz bile anladi bu kadar cok pati akin edince free migration gelmis ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Oh oh, o da süper, eski charımı da getiririm de, yeni char kasmak istiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 toggie said: ben warrior ı buraya getireyim bari, tank lazım mı :) level 50 su an ama kasarım herelde kısa surede. ohş lazım lazım. Spidee said: Oh oh, o da süper, eski charımı da getiririm de, yeni char kasmak istiyorum zaten. orşs gel gel. buff manyağı yapıcam sizi heyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Bende geldim ama, şimdi mage açıp firemı frostmı tartışması ile başlıklar gibi guildide kapamayalım diye resto shaman açtım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Oha cok duygulandim, MSN'e 5-6 kisi alip "OLM HADI WOW" chatim bir olusuma donustu :*) Biz cok egleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bende basladım ortam guzel cidden tüm patileri bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Evet güzel gidiyo, Benim inek shaman 15 oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 3 adet high level roguedan sonra 4. sünü kasamayacağımı anladım, huntard'a rolledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 devam devam, 23 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 TBC yüklüyorum, beni bekleyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Gangren said: Valla benim de çok pis aklım yatıyor, direk kopyalayasım var karakteri yani :p aynen shaman mage pala var 2 70 bi 64(pala) benim realmden freemigrate varsa gecebilirim bu aralar guildlerle sorun yasıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 abi frostmaneden freemigrate acmıslar oraya deil ki :S Frostmane (PvP) -> Haomarush (PvP) Frostmane (PvP) -> Dentarg (PvP) Frostmane (PvP) -> Mazrigos (PvP) paralı migrate de oluruz tabi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 heh Haorumarushuhuoh serverı.. O server ilk açıldığında, 15k kişi sıra vardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 1,5 yıldır nerdeydiniz be? 1 yıl 3-4 türkoyla oynadık orada, tez mez var diye bıraktık da millet doluşmuş. ayrıca FM'ye girip, brewers kanalı açıp elitistlik yapmasanıza hülen! o ally türko kanalıdır, horde kanına yakışmaz. delikanlı gibi turk kanalına giriniz, ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 o kanal bu kitleyi kaldirmaz euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar