mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bende hep kotu (cogunlukla) o server çok dolu cunku o! baska bos server mı bulamadınız ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 abi yok telekomdan. google bile açılmıyor çıldırcam modemi kırcam artık. 30 defa res attım tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ZaugnaKhaldun said: Saeros'un guyildmastırı olduğu guyildden hayır gelmez arkadaş. HADİ ORDAN BEEEEE:)))9 GİT BEE:DDd Absolut said: Attune olmak da lazım karazhana falan şimdi pfff biz bir günde olduk abi, level 69'da karazhan preqlerine başladık, 70 olmadan önce shadow lab ve steamvaults yaptık, direk instance'tan çıkıp aynı grupla shadowmoon'da group questlerine akıp 70 olduk, mountları alıp arcatraz'a girdik, arcatraz'dan sonra da black morass işte. gerçi bütün gün bununla uğraştık nerdeyse, üstüne de 3 instance daha yaptık ama :p server'ın laglı olması falan gibi bişey de yok bu arada ya, ben regedit yaptığımdan beri 150-300 arası latency alıyorum, gayet güzel hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bu arada kakanızı çişinizi ne ara yaptınız =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 MOOOOOOOOMM TOILET!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 shadow lab'den sonra bi de shadowmoon questlerinden sonra ara verdik yetti onlar bize fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Serverlar kapalı ya =/. O kadar da uyku düzeni yaptım kendime sabah 8.30 da kalkıyorum, sıkıldım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 3 günlük player' ım sabah 6.30 da yattım 7 de kalktım sen ne diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Manyakmısınız beeee yatın uyuyun adam gibi düzgün hayatı seçin. Konsantre oyun bıktırırı adamı, normal boyutlara dönün asabımı bozmayın. Evet ben oynayamıyorum diye hafif bi kıskanma mevcut. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 az kaldi az yetisiyoruz yavas yavas bir haftaya ilk 60 dingleri baslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 hangi server bu yeni char kasmayı planlıyorum shaman cacıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 frostmane, horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ben 67 oldum ama hala Terokkar'a başlamadım, nolcak şimdi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Absolut said: Manyakmısınız beeee yatın uyuyun adam gibi düzgün hayatı seçin. Konsantre oyun bıktırırı adamı, normal boyutlara dönün asabımı bozmayın. Evet ben oynayamıyorum diye hafif bi kıskanma mevcut. :) Yok ben hayatımı düzeltmek adına uyku düzeni yaptım Abso zaten, oyunla alakası yok yani. Misal dün 11 dediler ben yattım, sabah 8.30 dediler kalktım, harikayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yaa frostmane e locked diyor tam serverini bulmuşuz >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sıra varken karakter açamazsın tabii bak sabah saat 6 gibi dene hiç sorun oluyor mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Gidiyim de 2 saat daha kasıyım, 16 olurum heralde xD . Yalnız çok yavaş kaldım niyeyse. Oturup su içmek verem ediyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Gangren said: Ben 67 oldum ama hala Terokkar'a başlamadım, nolcak şimdi? :( Bakıyorum rested gidiyoruz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 gültün ilk kara dropu bende xd moroes trinket pug karadan :) üstüne eng epic helmeti de yaptım tanktronic böhöhyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 senden önce miraul vardı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 hıh o kara yapmıs mıydıki? bizim gültte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 eet yaptıydı pugla =) romulos poison vial falan düşmüştü hatta =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 böhühü. olsun o da bizim vatandaşımız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 haha owned :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paladinden tank mı olurmuş zaten canım, ben olcam MT. BEN! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar