ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 100 players, 85 accounts tavşan gibi çoğalıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Sabahın köründe, saat 5'te bile 14 online vardı. Durmak yok, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ahmet oldum çakamıyorum birkaç gündür, hüzünlerdeyim. ben ve makrolarım dönücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Geri dönüşü olmayan bir yola " giriyoruz " ahmet hocayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 tam bir pve gültü. hadi premade diyorsun gaza gelen yok. av'ye girince de vanndar'a gidelim falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bugün mana tombs'u bitirdik hayırlı ossaaan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 sevgilim size emanet bundan sonra iyi bakin ok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Memegöt - BE mage açtım, alın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Başarılı bi isim seçimi. Instance olsun quest olsun yardıma ihtiyacın olursa direk söylüyorsun uçup geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 male açtıysan kusura bakma, almıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 MAle char alımı kapanmıştır. Bari gözümüz gönlümüz açılsın grafiklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 1.5 - 2 sene oldu bırakalı.Yanlız muhabbetiniz çok güzel =) özenmiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 1 sene ara vermiştim tozlu raflardan çıkardım wow cdlerini yüklemedeyim :) 10 günlük free trial accountu açtım, bakalım World Of Lootcraft'da neler degimiş, ozlemişmiyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Quest için VAY AK'nın tavsiye ettiği addon Lightheaded ve kardeşi Tomtom Ayrıca addon nasıl kurulur diyenlere detaylı faq Diğer bir büyük add on sitesi Curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 teşekkürler efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Tomtom çok gereksiz. Questhelper diye bir addon var, guild chatte tomtom ne iyiymiş dediğimde çat diye cevap olarak yapıştırıldı eheh. Haklılarmış valla, tomtom'a basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 En güzeli Lightheaded, Tomtom, Questhelper combosu, imba oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 İşte.. Ya bööle nuppp olursunuz, addonlarla kasarsınız, ya da bizim gibi pr0 olursunuz, questin nerede olduğunu ezbere bilirsiniz. L2Qnabbas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 arcane said: male açtıysan kusura bakma, almıyoruz. Tabii ki female ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hangi server ben de geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 zül'farrak yapacak sevgili agaliler. akşam yapalım plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ya arkadaşlar, trial account açtım oyun içi kimseye whisper atamıyorum :) beni invite edebilirmisiniz guilde? nickim Este Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 zfden kusucaz artık :) pop sagolsun 10 kez boostladı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Uludag'da firtina sebebiyle liftler kapali, kayilmiyor. Indoor kayalim dedik, onda da kizlarin yas ortalamasi 13, hoca 4.5'tan 5 vermedi muhabbetleri donuyo. VAY AK'yi bi sekilde temsil edicez ama, bakalim. //penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 penth ben de uludagdayım nerde kalıyosun? :) vak ak ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar