mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 vay ak bugun orange box almaya diye cıkıp battlechesti ucuz gorup acc aldım "casual" adı altında takılıyorum. bir adet öküzüm var. yarın ayuya donusebilicek sanırım. 8 lvl oldum. nickim de kryptonite /w la herkesi boost için harrasslıyabilirim questlerim birikince haberiniz ola. kkthnxbb (zaten topici ben açtım bne topladım herkesi buraya asdd ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 hani nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whalesfang Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 /moo asdfX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 guild ismimiz forum kurallarına uymuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 "Vay Amanin Kaçın" guild adımız gayet uygun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dazdingo kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 gülte nerden basvuruyoruz, ben de olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bana basvur dostum bu arada benim connecting'de kaliyo oyun, dralnu ve axedice BF'yi satmis bulunmaktayim bu sebeple cunku oyuna giremiyorum okulun net sapitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 trial clienti indirsem eu serverlarina girebiliyo muyum? baskasinin accu filan kullansam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bende de Connecting'de takılıyor, çıkan giremiyor sanırsam, var mı aynı sorunu yaşayan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Şu an sorun var, giremiyorum bende. Wow hata verdi öyle gitti gelmedi geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Valla ben çafır çufur giriyorum sizin bağlantınızda sorun olsa gerek. Ama yatayım artık madem penth de çeşitli yalanlarla satmış bizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Heves ettim transfer ettim karakteri, 20 euro bayıldım sonra hevesim kaçtı. Hunter oynamak istemiyorum, hiç mage oynamadım mage istiyorum da, 0 dan kasmak kadar da iğrenç gelen bişey yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 o zaman çinli kardeşlerimize ihtiyacın var kaan = AHMETÇAKAR isimli druidim ile terör estiriyorum frostmane semalarında, guildim de zaten, tam çakıcı bir tiplemeyim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bana da alin bi acc, hazir kasilmis olsun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bende geldim bende geldim lvl 5 troll şamy :lol: çok pis l.bolt ve e.shock atarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ben de geleyim bari, allahsız wow yine aklımı çeldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 biri demişti FR (YF) sunucular daha düşük ping veriyor diye. dünden beri deniyorum hakikaten öyle, nedense Fransa üzerinden daha iyi ping alıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 100-180 arası oluyor YF pingleri artık FR üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 locked olmus öah yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ben Frostmane için DE sunucu kullanıyorum, 200'yü geçmiyor son günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ttnet 85 li ip yf fr server 80 - 150 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hay masallah 24 saatlik ban yemisim yarin gorusuruz boostlayacaklarim kusura bakmasin neyse en azindan AV haftasini somurdum iyice leech ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 döndüğünde don gömlek charla boostlayacaksın gibi bir his var içimde, sadece ban verip bırakmıyorlar artık ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar