Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ok geliyorum yarın heuhea yanımda 4-5 kişi daha getiririm belki (MİKROP GİBİYİM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 öf güncellicem diye alıntıladım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 -Neiloth- said: beyler bi boost çizelgesi hazırlayalım yaw :) çok detaylı düşünmedim de düzenli olarak herkes birbirini boostlasa güzel olur. mesela ben 27yim şu an 25-30 arası 3 kişiye biri rfk boostlar. biz de düşüklere rfc boostlarız.2 boost alanın 1 boost atma zorunluluğu felan olur ne bilim.güzel öneriler gelebilir belki,düşünelim. patentini alıyım da bu fikrin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 world server is down. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Baya kalabalık bi grup Orgrimmar'a raid yaptı, world server down. Ahah lol, ilk defa böyle bi şey görüyorum (yeni oyuncu sayılırım sdf). Tam fraps açmıştım ya, gidip kaydedecektim raidi. Yazıklar olsun lan asafsdfsasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bozdular lan serverı, kaç kişi abi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bu hafta 2. bu, gecen de basmislardi katliam olmustu Ogrimmar'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 2 senedir görmediğim kadar çok ally gordum 1 haftada. ne çok ally var yahu serverda. alışkın değilim ben böyle :) ben eskiden ally gordum mü ilaç sanıp huge çakıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 FM'de çook ally vardır hakkaten, eheh. tabii bu kıstas, world pvp'yi daha zevkli kılabiliyor; arada UO'daki PK'lık tadını yakalıyor insan, tek tabanca takılırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 73 kisi olduk saka maka Gulte isim ariyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hepimizi paticik (önce ultima tr / sonra pepelek) forumların da birleştiren oyun anısına "ultima TR" yada "ultima" diyebilirsiniz guild adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pepelek süper olur aslında ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Guildde de söyledim: Kurtlar Vadisi Outlands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 allah cezanızı versin, 73 kişi ne be. bırakırken toplasan 10 türk vardı realmde. ben yazın geri geldiğimde, şu anki tiplerin 1/3ünü bulsam kafidir; ama içimden bir ses, onu bile bulamayacağımı söylüyor, eha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Madem Türksün Guild Kur Ürksün!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Masonlar olsun gült ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Guild ismimiz var zaten yenisine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kim bana wc yaptırmak ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Aslinda absonun soyledigi dogru, ismimiz hali hazirda cok orjinal. Dusunsenize bi de progress yaptigimizi, "Turk gültü VAY AK, ulkemizi basariyla temsil ediyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ahah cokzel olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya ilk ay verilen bedavayı kart no vermeden de kullanabiliyormuyuz? Kartım en erken 3 hafta sonra elime geçebilecek.Eğer kart nosuz 1 ay bedava kullanılıyorsa akşam çıkıp alacam Wow'u yarın başlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Beyler Bende geliyorum ... sıkıldım karakterlerden ... yeni arayış içindeyim ... şimdi beni aydınlatın az :)) .. Server Frostmane gibi duruyo .. Horde galiba ... Şimdi ne gerek ne eksik ... her karakter oynayabilirim ... ^^ Edit: Pardon beyler yazıları yarım yamalak okumuşum ... hemen geliyorummmm ... Da ben kimseyi tanımıyorum :(( ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya herkes istediğini açıp oynuyor, sana kalmış yani, ama ille de ne lazımsa onu açıcam dersen warrior paladin filan lazım sanırım :p DarKRideR said: ya ilk ay verilen bedavayı kart no vermeden de kullanabiliyormuyuz? Kartım en erken 3 hafta sonra elime geçebilecek.Eğer kart nosuz 1 ay bedava kullanılıyorsa akşam çıkıp alacam Wow'u yarın başlarım :) kart numarası veriyorduk sanırım ya en başta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Aslında acaip healer oynayasım var ... daha önce dr00d (70) - Priest (70) - oynadım ama nedense hala healer oynayasım var :))) Lazımsa healer hemen açıyorum ... resto şaman olabiler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 takıl ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar