Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer & Age of Conan .....

Uzun

Öne çıkan mesajlar

War icin daoc'un rvr sistemi yeter de artar bile.. ki bu sefer myhtic kendini asmayi dusundugune gore cok etkili bi sistem oturtucaklar.

Herseyden once war'un wow'a benzeyen ozellikleri(arabirim, grafik vs.) yuzunden war cikista tutacaga benziyor.ayrica cok guzel rekmali yapilan bir oyun. Arkasinda EA'in bulunmasi pazarda daha onemli bi yer sahibi olmasindan baska hicbirsey degil. Yapimi Mythic e ait oldugu surece oyunun kalitesi tartisilmaz bence, en basitinden RvR'si tartisilmaz. Cogu gercek MMoRPG cinin de bildigi gibi Mythic "DAoC" da su ana kadar yaratilmis en iyi RvR ortamini saglamayi basardi.

AoC ise sistem gereksinimleri yuzunden sorun cikarabilecek bir oyun. Free Targeting sistemi elimize ayagimiza dolanacaga benziyor.

Mythic 4ever.. WoW'a biraz daha az benzese daha iyi olurdu, ama piyasa rekabet doluyken en cok tutan oyunu ornek alarak yola cikip ustune Mythic duzeni oturtunca bizi hayal kirikligina ugratmiyacak bi oyun cikacagini umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

arabirim denirse zaten çoğu mmo'nun oynanışları az çok aynı temele dayandığı için fazla değişik yaklaşımlar olmuyor artık. yeni oyuncuların soğumasını göze alamıyor şirketler.

ama grafiğe gelince, wow ile alakası yok uzaktan yakından. wow direkt cartoon. karikatür gibi bütün karakterler. war zaten concept art olarak belki de en gerçekçi yaklaşıma sahip, oyun içi grafikler de videolara bakılırsa bunun uzağında değil.
Sosyal ağlarda paylaş

essiz grafik demektense soyle diyebiliriz, EAMythic hem cartoon hemde yuksek kalitede grafik isteyen kullanicilarida dusunerek bu oyunu tasarladi. Ornegin; dwarf ve greenskins bolgeleri ve karakterleri WoW daki cartoon tarzinda ama tabiki daha kaliteli su anki teknlojiyle, ama empire, chaos, darkelf ya da highelf daha gercekci tasarima ve karakterleri daha detayli ve estetik durmakta, bu hem pazarlama taktigi icin guzel hemde her cesit grafik sever icin iyi bir yon diyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna karşı göstermiş bulunduğun tehditkar tutumundan dolayı vermiyorum video falan sdjh. Grafikler bayağı iyi olacak yalnız şu anda gameplay video izlersen o kadar da dibini düşürmez, ilgileniyorsan önce podcastlerden oyun hakkında detaylı bilgi almanı öneririm, çünkü olay oyunun görüntülerinden çok mekaniğinde gizli.

Closed Beta Gameplay:

Devamı arka sayfada.
Sosyal ağlarda paylaş

son videoda kamera acisini degistirirken motion blur mü oluyor yoksa videonun kalitesinden mi bana öyle geldi?

eğer öyle bir durum varsa kapatilip acilabiliyor mu merak ettim

bir de allah aşkına söyleyin, combatlar bu kadar durağan deil di mi? ilk videonun sonlarina doğru orclar ve dwarflar bi yerde karsilasip kilic salliyorlar birbirlerine durduklari yerde.

kafam karıştı =/

gerçi wow cikmadan onceki videolarindan hatirliyorum bi combat sahnesi vardi, herkes oldugu yerde birbirine vuruyordu karsilikli, bu ne ya demiştim bu oyun tutmaz oynanmaz fln =]

son soru: martta cikamicak di mi? =/
Sosyal ağlarda paylaş

Kamera dandik olduğu için öyle çıkmıştır. Sanmıyorum o videodaki kadar durağan bir sistem yapacaklarını, sonuçta oyunun ana olayı o olacak ve o kadar durağan bir şekilde uzunca süre oynamak sıkabilir bir yerden sonra. Bir de oradaki savaş alanı hayli küçük, yani oyunun ana amacı karşı tarafın başkentini kuşatmak olacağı için daha büyük 200v200 civarı savaşlarda herşey daha farklı gözükür.

Mart'ta çıkmayacak. En iyi ihtimal bu yaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne kadar yenı bi video?, animasyonların son hali bumudur? cunki baya odunlar, herhalde düzeltirler.

bide sword master'ın cok karakteristik bir stance'i vardır normal onun yerine böle tırt bi durum secmiş olmalı üzücü, witch'in ne yaptığını anlıyamaıdm bile
Sosyal ağlarda paylaş

daha videoyu oynatmadan tepesinde ALPHA FOOTAGE yazıyor. (:P)

heh ben de hatırlıyorum wow'un official trailer'ı vardı wc3: frozen throne diskinde, süper şaşaalı bir sunuş ertesinde 20 kişilik bir grup birbirilerine 1vs1 vuruyorlardı combat olarak kılıç talimi yaparmış gibi. /facepalm yapmıştım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

developerların anlatmasına göre, warhammer online dünyasındaki high elflerin animasyonları narin ve estetik olacakmış daha çok dans edermiş gibi kıvrak hareketli animasyonları olacakmış, buna ek olarak darkelflerinki ise daha keskin hatlı ama elf oldukları için yine estetik görünecek animasyonları olacakmış.

Videolardaki animasyonlar alpha serverında devlerin ilk denemeleri diyebiliriz ve bence alpha için gayet başarılı..
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
daha videoyu oynatmadan tepesinde ALPHA FOOTAGE yazıyor. (:P)

heh ben de hatırlıyorum wow'un official trailer'ı vardı wc3: frozen throne diskinde, süper şaşaalı bir sunuş ertesinde 20 kişilik bir grup birbirilerine 1vs1 vuruyorlardı combat olarak kılıç talimi yaparmış gibi. /facepalm yapmıştım ehe

Hatırlıyorum bu ve benzeri diğer Alpha videolarını..

Bi tepenin üstünde bi dwarf galiba saldırı emri veriyordu, sonra oyunda şu anda olmayan beyaz bir giant kesiyorlardı bir arena benzeri yerde falan, komikti :p
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
bu ne kadar yenı bi video?, animasyonların son hali bumudur? cunki baya odunlar, herhalde düzeltirler.

bide sword master'ın cok karakteristik bir stance'i vardır normal onun yerine böle tırt bi durum secmiş olmalı üzücü, witch'in ne yaptığını anlıyamaıdm bile

Oyuna yeni ekledikleri zamandan kalma olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

İYide beyler kaç aydır hazırlanan hatta şimdiye kadar çıkıp üzerine 6ay geçmiş olması gereken bir oyunun en basitinden akıcılığının daha iyi olması gerekiyor bence. Adam gibi video yok orası doğrudur ama beni o ilgilendirmiyor sonuçta ben ne görürsem ona göre yorum yaparım. Koyun akıcı güzel bi video, oyun işte böyle olur dedirtsin ayvallah ama ne yazık ki yok.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun daha cikmasina en az 6 ay var, ayrica eamystic video konusunda cidden cok cimri davraniyor en son leipzeg oyun fuarindaki videolardan ve podcastlerden baska birsey yok. Ama forumlari takip ettigim kadari ile ocak ayi newsletteri baya dolu dolu olacakmis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...