Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ekmek said: aoc patlar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ekmek said: Ekmek said: aoc patlar. +1 pardon abi klavyemde artı işaret yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 iki oyunuda çıktıklarında sipariş edeceğim ama warhammer ile başlıyacağım kasıntı dönemlerde aoc ye bakmayı planlıyorum sonra sipariş veripte 1 ay bekleyeceğime böyle düşündüm. aoc genel anlamda çok detaylı gibi gözüksede bende patlıyacak diyen arkadaşlara katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yaş seviyesinin yüksek olmasının neyi kötü anlamadım, 14 yaşında çocuklarla mı oynamak istiyorsun? sokağa çıktığında 14 yaşında çocuklarla gezmiyorsan oyunda niye muhattap olasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hayir glat onunla alakali degil, avrupada burdaki gibi onune gelene oyun satmiyorlar, yasina bakip veriyorlar ve 18 yas siniri cidden yuksek bir mmorpg icin, ornegin ben 2moons oynuyorum ve 17 yas siniri var f2p olmasina ragmen yinede az oyuncusu var f2p oyuna gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ilginç, yabancılar da diyor ki "yüksek yaş sınırı olduğu için bütün çoluk çocuk 'vaaaaovv ne kuul oyun' diyerek aoc'a akacak". (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 oyunu yapan firma zaten sizin düşündüklerinizi düşünemez acamiler işte tüh adamlar hesaplıyamadı 18 yaş olayını battı aoc hatta okadar düşüncesiz bi firmaki bu bi grub insanın AoC la warhammer arasında bi kıyaslama yapabileceğini bile düşünemedi arkadaşlar ön yargıyı bırakalım milyonlarca dolarlık projeden bahsediyoruz malasef bazı şeyler algılama sınırlarımızın ötesinde gelişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Yoo, ben dedim vanguard patlar diye, wow dan sonraki en pahalı mmoydu. patladı. demek ki geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Glatheros said: yaş seviyesinin yüksek olmasının neyi kötü anlamadım, 14 yaşında çocuklarla mı oynamak istiyorsun? sokağa çıktığında 14 yaşında çocuklarla gezmiyorsan oyunda niye muhattap olasın ki? 18 den önce 14 gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 nasılki Knight Online ve wow arasında bi kıyaslama söz konusu değilse aoc ve warhammer içinde söz konusu değil neredeyse avrupada wow oynayanların sayısı kadar Türkiyede knight oynayan var ne sistem gereksinimi ne grafikler önem taşıyor eğer hoşuna giderse aoc ekran kartını değiştirirsin bitanede ram alırsın bakarsın keyfine asıl burada önemli olan oyun dinamiği yaş sınırı falen bahane edilemez 18 yaşını altındaki bi insanın oyuna sahip olabilmesi için binlerce farklı yöntemler var eğer aoc bu sebepten dolayı patlar diyorsanız yanılıyorsunuz aksine yaş sınırlaması oyunun popileritesini ve tanıtımını dünya çapında artırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Hayır, kötü konsept o yüzden patlayacak. 18 yaş felan değil bahanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 neyse ya neyi tartışıyoz hele bi çıksınlarda deneyip görücez fırsatım olursa ikisinide denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben deniyorum, war diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 porsuk said: nasılki Knight Online ve wow arasında bi kıyaslama söz konusu değilse aoc ve warhammer içinde söz konusu değil neredeyse avrupada wow oynayanların sayısı kadar Türkiyede knight oynayan var ne sistem gereksinimi ne grafikler önem taşıyor eğer hoşuna giderse aoc ekran kartını değiştirirsin bitanede ram alırsın bakarsın keyfine asıl burada önemli olan oyun dinamiği yaş sınırı falen bahane edilemez 18 yaşını altındaki bi insanın oyuna sahip olabilmesi için binlerce farklı yöntemler var eğer aoc bu sebepten dolayı patlar diyorsanız yanılıyorsunuz aksine yaş sınırlaması oyunun popileritesini ve tanıtımını dünya çapında artırır sistemi upgrade edersin diyorsunda 10 tane 18 yas alti adam getir karsima kaci yeni dx10 ekran karti ve minimum 2gb ram alcak para bulabilecek merak ediyorum. ve bir onceki yazinda da bu sirketler dusunememis diyorsunda adamlar conan in fan kitlesine hitab etmek istiyor ve bunun icin kan vahset olmasi lazim ama malesef dagitim lisansi almak icin 18 yas siniri koymak zorunda kaliyorlar. bazi seyleri dusunmeden yazmayin. ek olarak Ekmek`in dediginden biraz farkli olarak AoC consepti cidden cok agir sayilabilecek sekilde asiri kasfetli ve oynayis tarzi arcade-fps arasi hybrid bir hava tasiyor, yani her onune geleninde rahatca ve zevkle oynayabilecegi bir consept degil bu nedenle belli bir kesime hitab ediyor ve icimden bir ses LOTR gibi husrana ugracacak diyor ama isallah ugramazda piyasada iyi alternatifler olmus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Guru said: hayir glat onunla alakali degil, avrupada burdaki gibi onune gelene oyun satmiyorlar, yasina bakip veriyorlar ve 18 yas siniri cidden yuksek bir mmorpg icin, ornegin ben 2moons oynuyorum ve 17 yas siniri var f2p olmasina ragmen yinede az oyuncusu var f2p oyuna gore.. ingilterede yaşıyorum o kadar mature rated oyun aldım, bi kere bile ne kimlik sordular ne birşey. küçücük çocukların bir sürü mature rated oyun aldığını gördüm. yani seni kandırmışlar o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 İsviçre'de yaşadım 4 yıl. Bayağı annemi yolluyordum N64'e bazı oyunları almak için. Kandırmıyorlar genelde yani, yer yer değişiyor olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 azuaha alan yetkilisi demek ki o yüzden böyle olmuşsun sen!!:DDDDDD moderatör:DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Glat istisnalardan bahsediyorsun sen ben olan seyi soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bence warhammer patlıycak, oynuyanı olucak tabiki ama kara gecemiycek cok uzun zaman boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 WAR un kaderi EA'ın ellerinde. İyi pazarlarlarsa sattırırlar. Bence Activision-Blizzard birlikteliğine meydan okuyacakları oyun bu oyun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 release sonrası developing için paralaır olmıycak, EA destek cıkarsa bi umutları olabilir, yok cıkmazsa biter gider oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 EA nin elindeki en buyuk mmorpg bombasi bu olacak yoksa Ultima ya surekli expantion cikararak hic bir kazanc saglayamazlar. Yani Warhammer'a reklam ve para destegi iyi olur gibi geliyor ve EA nin dagitim agi cidden genis, ayrica Turkiye`de oyun ureticisi olarak ilk distrubitorluk veren firma EA dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 her iki oyundada tek başına belli bir yere gelebilirsin. Bence warhammer solo ya daha yatkın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 aoc da pvp nin yeri büyük, pk lık vs var bir kere ama pek bir getirisi yok. war da ise sadece pvp ile de end game görebileceğin için hem getirisi hemde yeri büyük pvp ve rvr nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Warhammer oyun ilk çıktığında belli bir kullanıcı sayısına ulaşamazsa, EA büyük şirket mantığı ve ticari kaygılarla panikleyip oyunun içine edebilir bence. Hemen bazı sistemleri değiştirmek, hemen yeni ek paketler çıkarmak vb. gibi. Bunun yanında AOC bence keyifli bir oyun olacak. Yüksek yaş seviyesine hitap etmesi bence oyun için bir artı. Çünkü 25 yaş ve üstü insanlar, 18 yaş altı gençler gibi maymun iştahlı olmuyorlar. Yani bir oyuna başladıklarında zırt pırt başka oyunlara geçmiyorlar. Bu da AOC'de belli bir kemikleşmiş oyuncu gubunun oluşmasını sağlayabilir. Ben uzun zamandır Eve Online oynuyorum. Yani baktığınız zaman, aynı ayna serverdeki oyuncu sayısı 30 bini geçmez ama oyunun dinamikleri sizi o oyuna bağlar. AOC'nin tek handikapı yüksek sistemg ereksinimi olabilir. Ama zaten bugün, çalışan, kendi parasını kazanan bir kişi de bu sisteme, kendini üzmeyecek bir paraya sahip olabilir rahatlıkla. (Artık yeni bilgisayar almayanı dövüyorlar neredeyse) PvP, PvE durumu hakkında bir şey diyemeyeceğim, gerçekten bilmiyorum. Ama uzun zamandır online oyun oynayan birisi olarak şunu diyebilirim ki, birlikte oynamaktan keyif aldığınız birilerini bulunca, pve, pvp çok da farketmiyor. Önemli olan birşeyleri birlikte yapıp, keyif alabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar