Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer & Age of Conan .....

Uzun

Öne çıkan mesajlar

iki oyunuda çıktıklarında sipariş edeceğim ama warhammer ile başlıyacağım kasıntı dönemlerde aoc ye bakmayı planlıyorum sonra sipariş veripte 1 ay bekleyeceğime böyle düşündüm. aoc genel anlamda çok detaylı gibi gözüksede bende patlıyacak diyen arkadaşlara katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hayir glat onunla alakali degil, avrupada burdaki gibi onune gelene oyun satmiyorlar, yasina bakip veriyorlar ve 18 yas siniri cidden yuksek bir mmorpg icin, ornegin ben 2moons oynuyorum ve 17 yas siniri var f2p olmasina ragmen yinede az oyuncusu var f2p oyuna gore..
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu yapan firma zaten sizin düşündüklerinizi düşünemez
acamiler işte tüh adamlar hesaplıyamadı 18 yaş olayını battı aoc
hatta okadar düşüncesiz bi firmaki bu
bi grub insanın AoC la warhammer arasında bi kıyaslama yapabileceğini bile düşünemedi
arkadaşlar ön yargıyı bırakalım milyonlarca dolarlık projeden bahsediyoruz
malasef bazı şeyler algılama sınırlarımızın ötesinde gelişiyo
Sosyal ağlarda paylaş

nasılki Knight Online ve wow arasında bi kıyaslama söz konusu değilse
aoc ve warhammer içinde söz konusu değil
neredeyse avrupada wow oynayanların sayısı kadar Türkiyede knight oynayan var
ne sistem gereksinimi ne grafikler önem taşıyor eğer hoşuna giderse aoc
ekran kartını değiştirirsin bitanede ram alırsın bakarsın keyfine
asıl burada önemli olan oyun dinamiği
yaş sınırı falen bahane edilemez 18 yaşını altındaki bi insanın
oyuna sahip olabilmesi için binlerce farklı yöntemler var
eğer aoc bu sebepten dolayı patlar diyorsanız yanılıyorsunuz
aksine yaş sınırlaması oyunun popileritesini ve tanıtımını dünya çapında artırır
Sosyal ağlarda paylaş

porsuk said:
nasılki Knight Online ve wow arasında bi kıyaslama söz konusu değilse
aoc ve warhammer içinde söz konusu değil
neredeyse avrupada wow oynayanların sayısı kadar Türkiyede knight oynayan var
ne sistem gereksinimi ne grafikler önem taşıyor eğer hoşuna giderse aoc
ekran kartını değiştirirsin bitanede ram alırsın bakarsın keyfine
asıl burada önemli olan oyun dinamiği
yaş sınırı falen bahane edilemez 18 yaşını altındaki bi insanın
oyuna sahip olabilmesi için binlerce farklı yöntemler var
eğer aoc bu sebepten dolayı patlar diyorsanız yanılıyorsunuz
aksine yaş sınırlaması oyunun popileritesini ve tanıtımını dünya çapında artırır

sistemi upgrade edersin diyorsunda 10 tane 18 yas alti adam getir karsima kaci yeni dx10 ekran karti ve minimum 2gb ram alcak para bulabilecek merak ediyorum.

ve bir onceki yazinda da bu sirketler dusunememis diyorsunda adamlar conan in fan kitlesine hitab etmek istiyor ve bunun icin kan vahset olmasi lazim ama malesef dagitim lisansi almak icin 18 yas siniri koymak zorunda kaliyorlar.

bazi seyleri dusunmeden yazmayin.

ek olarak Ekmek`in dediginden biraz farkli olarak AoC consepti cidden cok agir sayilabilecek sekilde asiri kasfetli ve oynayis tarzi arcade-fps arasi hybrid bir hava tasiyor, yani her onune geleninde rahatca ve zevkle oynayabilecegi bir consept degil bu nedenle belli bir kesime hitab ediyor ve icimden bir ses LOTR gibi husrana ugracacak diyor ama isallah ugramazda piyasada iyi alternatifler olmus olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Guru said:
hayir glat onunla alakali degil, avrupada burdaki gibi onune gelene oyun satmiyorlar, yasina bakip veriyorlar ve 18 yas siniri cidden yuksek bir mmorpg icin, ornegin ben 2moons oynuyorum ve 17 yas siniri var f2p olmasina ragmen yinede az oyuncusu var f2p oyuna gore..

ingilterede yaşıyorum o kadar mature rated oyun aldım, bi kere bile ne kimlik sordular ne birşey. küçücük çocukların bir sürü mature rated oyun aldığını gördüm. yani seni kandırmışlar o konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

EA nin elindeki en buyuk mmorpg bombasi bu olacak yoksa Ultima ya surekli expantion cikararak hic bir kazanc saglayamazlar. Yani Warhammer'a reklam ve para destegi iyi olur gibi geliyor ve EA nin dagitim agi cidden genis, ayrica Turkiye`de oyun ureticisi olarak ilk distrubitorluk veren firma EA dir.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhammer oyun ilk çıktığında belli bir kullanıcı sayısına ulaşamazsa, EA büyük şirket mantığı ve ticari kaygılarla panikleyip oyunun içine edebilir bence. Hemen bazı sistemleri değiştirmek, hemen yeni ek paketler çıkarmak vb. gibi. Bunun yanında AOC bence keyifli bir oyun olacak. Yüksek yaş seviyesine hitap etmesi bence oyun için bir artı. Çünkü 25 yaş ve üstü insanlar, 18 yaş altı gençler gibi maymun iştahlı olmuyorlar. Yani bir oyuna başladıklarında zırt pırt başka oyunlara geçmiyorlar. Bu da AOC'de belli bir kemikleşmiş oyuncu gubunun oluşmasını sağlayabilir. Ben uzun zamandır Eve Online oynuyorum. Yani baktığınız zaman, aynı ayna serverdeki oyuncu sayısı 30 bini geçmez ama oyunun dinamikleri sizi o oyuna bağlar.
AOC'nin tek handikapı yüksek sistemg ereksinimi olabilir. Ama zaten bugün, çalışan, kendi parasını kazanan bir kişi de bu sisteme, kendini üzmeyecek bir paraya sahip olabilir rahatlıkla. (Artık yeni bilgisayar almayanı dövüyorlar neredeyse)
PvP, PvE durumu hakkında bir şey diyemeyeceğim, gerçekten bilmiyorum. Ama uzun zamandır online oyun oynayan birisi olarak şunu diyebilirim ki, birlikte oynamaktan keyif aldığınız birilerini bulunca, pve, pvp çok da farketmiyor. Önemli olan birşeyleri birlikte yapıp, keyif alabilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...