KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Anime kardeşliğini yedi bitirdi Elfen'la Bleach. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 spawn77 said: Şöyle yapalım istersen. Sen istediğin soruları sor bende cevaplıyayım. Eğer gerçekten merak ediyorsan tabi. Oldukça Uzun sürer bütün Hikayeyi anlatmam . Dediğim gibi Oldukça güzel bağlamış Kanımca. Ve herkez tarafından görülebileceğinide sanmıyorum. Neresini sığ buldun Neresini anlamadın havada kaldı biraz daha açarsan Sevinirim. Neyi sorıyım ? Yahu anlamadığım bir yönü yok, sonunu da gayet iyi anladım. Ama yetersiz buldum. spawn77 said: Animeye yeni başlayanlar olarakta. Wolfs raini o bölümden itibaren izlemeye başlayan kişilerden söz ettim. Yeni anime izlemeye başlamış kişiler için wolfs rain çok da iyi bir seçim olmaz zaten kanımca. Animeyi izlemeye niye 15. bölümden başlasın bir insan ?! Bence de Wolf's Rain animeye yeni başlayan biri için iyi seçim olmaz çünkü production olarak devasa para harcanmış bir anime. İzleyen daha sonra bütün animelerde Bones animasyonu, çok iyi staff (Tensai Okamura, Keiko Nobumoto vs), Yoko Kanno müziği arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 SturmVogel said: ascraeus said: hack sign serial experiments lain şaka mı bu şimdi? SturmVogel said: Bazılarımızın buradaki varlık sebebi illa birilerine laf sokmak mı merak ediyorum. Ayna を Look lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bilmem belki herkez senin gibi Torrent kullanmak yerine, Animeleri Anime Tv lerden, Japon televizyonlarından takip ediyorlardır. Hatta Geneli Ve Legal ı öyledir belkide. Yapımcılarda Torrent yerine bunu öngörerek yapmışlardır belkide animeyi. Wolfs rain Animeye yeni başlayan bir insan için ağır bir anime. Gerek hikayesi, Gerek Sonu olsun. Yeni başlayan bir insan için izlenmesi gereken çok daha öncelikli animeler var. Kendin demişsin Msgında Sonunu bağlayıpta bitirmiyor, Hiçbirşeyi açıklamıyor diye. Şimdide anladım fakat yetersizdi diyorsun. Neyi bağlamamış, Neyi açıklamamış onu merak ettimde sordum. Ne yazdıysan onu okuyorum, Senin beğenini tartışmak gibi bir amacım yok herkez beğenmek zorunda değil, Tartışmak istediğim konu farklı Eğer hala ilk msgındaki gibi düşünüyorsan, Açıkla buyur tartışalım. Bende bir soru sorayım sana.. Merak ettim Cidden o recap bölümlerini sonuna kadar izledinmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 spawn77 said: Bilmem belki herkez senin gibi Torrent kullanmak yerine, Animeleri Anime Tv lerden, Japon televizyonlarından takip ediyorlardır. Hatta Geneli Ve Legal ı öyledir belkide. Yapımcılarda Torrent yerine bunu öngörerek yapmışlardır belkide animeyi. Japonyada yaşamıyorum, Japonca dil bilgim animeden öteye gitmiyor. Eminim burdaki bir çok kişi benimle aynı durumdadır. Şimdi ben bir anime izlerken Japonyayı düşünüp ona göre mi sevicem ? Kim bu herkes ? Nasıl bir mantıktır 26 bölümlük bir animede 4 bölüm recap savunmak ?! spawn77 said: Wolfs rain Animeye yeni başlayan bir insan için ağır bir anime. Gerek hikayesi, Gerek Sonu olsun. Yeni başlayan bir insan için izlenmesi gereken çok daha öncelikli animeler var. Bir zahmet şu Wolf's Rain deki "ağır" noktalardan birine örnek ver. Hadi hepsini geçtim bu anime nasıl birşeydir ki uzun zamandır anime izleyenler bu "ağırlı"ğı kaldırırken yeni başlayanlar kaldırmıyor ? Yeni ile eski izleyiciler arasındaki fark yaş mı ? Hani baştan aşşağı Japon mitleri ile ilgili sembolizm olsa yada ne biliyim NHK gibi Japon kültürünü tiye alsa veya Magical Shopping District gibi baştan aşşağı gönderme olsa anlıycam dediğini ki Wolf's Rain hiç biri değil. Sadece bir yolculuk animesi. spawn77 said: Kendin demişsin Msgında Sonunu bağlayıpta bitirmiyor, Hiçbirşeyi açıklamıyor diye. Şimdide anladım fakat yetersizdi diyorsun. Neyi bağlamamış, Neyi açıklamamış onu merak ettimde sordum. Ne yazdıysan onu okuyorum, Senin beğenini tartışmak gibi bir amacım yok herkez beğenmek zorunda değil, Tartışmak istediğim konu farklı Eğer hala ilk msgındaki gibi düşünüyorsan, Açıkla buyur tartışalım. Yani bu cümleyi ancak bu kadar yanlış anlıyabilirsin. "Bağlayıpta bitiremiyor, hiç birşey açıklamıyor", bu cümle "ben hiç birşey anlamadım" mı demek ? Ben animeden bahsediyorum, animeden çıkardığım kendi sonumdan değil. spawn77 said: Bende bir soru sorayım sana.. Merak ettim Cidden o recap bölümlerini sonuna kadar izledinmi :) Evet izledim. Lakin 4 bölüm recap olduğunu tahmin bile edememiştim. Edit : Son mesajım olsun Wolf's Rain konusundaki. Animenin benim eksik gördüğüm/beğenmediğim diğer noktalarına değinmek istersen buyur ama değindiğimiz noktalarda söylenicek bir şey kalmadı, havanda su dövüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Kaede bir kişiyi hedef almadan msj atamıyormusun yaf ? Ortaya atsana laflarını paso birilerini quote edip onla tartışıyorsun... Chat odasına benziyor bu halin... Biraz dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Asıl ben bu mantığı kavrayamadım. Japonyadaki adam Senin gibi türk Torrent kullanıcılarını düşünerekmi yapıcak animesini.. Bir kere bile Hoşlandım demedim o recap bölümlerden, Ama gereksiz bilmemne diyede saldırmadım Sana göre gereksiz ama Animeyi televizyondan izleyen çoğunluğa göre Gerekli. cidden havanda su dövüyoruz. Msglarının herhangi birinde 1 tane bile senaryonun eksik kalmış yönleriyle ilgili birşeye değinmiyorsun. Paso Sevmediğini dile getirip Saldırıp duruyorsun. Senin sevip sevmemenle ilgilenmiyorum. Hiçbirşey anlamadında demedim, O kadar saat izledikten sonra bişeyler anlamamak imkansızdır zaten. Son defa yazıyorum Sorumu, Geçen msglarında Cevap vermediğin gibi yine aynı şekilde Msgımı paragraf paragraf quite alıp Başka konulara değineceksen Ciddiye alma zaten :). ''Senaryo konusunda, Bağlanmamış Eksik kalmış yönler nelerdir?'' Ayrıca Duygu yoğunluğu olduğu için Wolfs rain e ağır dedim.. İçinde Sen az olarakda görsen bir kaç msg bulundurmasıda cabası Yeni başlayan biri için, Shounen bir kaç anime daha çok sevdirecektir kişiye animeyi Bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Dev said: Bleach e dönecek olursak, hakikatten çok salak bi dizi. Aramızda ciddi olarak izleyen ve çok kral diyen varsa o da benim gözümde aptal. Kimse de kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 spawn77 said: Asıl ben bu mantığı kavrayamadım. Japonyadaki adam Senin gibi türk Torrent kullanıcılarını düşünerekmi yapıcak animesini.. Bir kere bile Hoşlandım demedim o recap bölümlerden, Ama gereksiz bilmemne diyede saldırmadım Sana göre gereksiz ama Animeyi televizyondan izleyen çoğunluğa göre Gerekli. Recap TV de bile olsa gerekli değildir. Kaldıki o 4 recap bölümü bilerek bırakılmış 4 bölümlük bir aradır. OAV la gelen son 4 bölüm zaten dizinin düşünülen endingiydi, bunu internette açıklamışlardı. O 4 bölüm OAV çıkarmak için bahaneydi. Gelsin $$lar. Biraz araştır bak bakalım recap seven bir tane "Japon" anime sever bulabilecekmisin. İnsanlar o DVDleri alırken para veriyor. Kimse 4 bölüm için 94 dolar daha vermek istemez. spawn77 said: cidden havanda su dövüyoruz. Msglarının herhangi birinde 1 tane bile senaryonun eksik kalmış yönleriyle ilgili birşeye değinmiyorsun. Paso Sevmediğini dile getirip Saldırıp duruyorsun. Senin sevip sevmemenle ilgilenmiyorum. Hiçbirşey anlamadında demedim, O kadar saat izledikten sonra bişeyler anlamamak imkansızdır zaten. Son defa yazıyorum Sorumu, Geçen msglarında Cevap vermediğin gibi yine aynı şekilde Msgımı paragraf paragraf quite alıp Başka konulara değineceksen Ciddiye alma zaten :). ''Senaryo konusunda, Bağlanmamış Eksik kalmış yönler nelerdir?'' 1. Bu kurtlar niye bu kadar kuvvetli ? Neden 250 per round rejenarosyonları var ? 2. Bütün yolculuk boyunca neden karakter gelişimi 0 ? Değişen tek karakter Toboe miydi neydi, ismini hatırlamıyorum. 3. Bütün dizi boyunca ilgi çeken karakterler yan karakterler. Dizi sonunda Darcia dışında (ki onunki bile çok küçük) geriye kalan yan karakterler resmen harcanıyor. (ona da antagonist gözüyle bakmak lazımya) 4. Sonlara doğru karakterleri tek tek öldürdünüz ok,(lol) bari ölümlerine biraz kasın da birşeyler hissedelim. Cher ölümü dışında diğer hepsi çok boştu. 5. Cennet cennet diye kovaladılar, sonunda cennet rebirth çıktı. Hayatımda bu kadar kötü ve antiklimatik bir son görmedim. 6. Konu orjinal falan değil. Rus perimasalından çarpma. 7. Post-apokaliptik dünya reset sonrası resmen güldürdü beni. 8. Burasından emin değilim açıkladılarmı, sırf tartışma için tekrar oturup izleyemiycem. Rebirth sonrası kurtlar insan olarak mı kalıyor yoksa hala kurtlarmı ? Bu konuda herhangi bir bilgi varmı yoksa tamamiyle spekülasyonmu ? Eğer bir bilgi yoksa (ki ben hiç birşey hatırlamıyorum bu konuda) açık kapı daha sana 9. Dizi Darcia ile OAC Darcia herhalde 2 farklı karakter. OAV da resmin silip tekrar bir karakter yazmışlar adama. Sen git bütün dizi boyunca "oh aşkım aşkım" diye gez sonra OAV da "nayır nolamaz ben giricem cennete !!1" a dön. spawn77 said: Ayrıca Duygu yoğunluğu olduğu için Wolfs rain e ağır dedim.. İçinde Sen az olarakda görsen bir kaç msg bulundurmasıda cabası Yeni başlayan biri için, Shounen bir kaç anime daha çok sevdirecektir kişiye animeyi Bence. Duygu yoğunluğu ile gelen ağırlık ? Shouneni default anime ye başlayan kişi türü olarak görmekten vazgeçin artık. İnsanlar GitS ile de animeye başlıyor Flame of Recca ile de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ninja Turtlesın japon versiyonunu izledim bugün. bu başlığa uygun bi anime olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhtesemmatrix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Forumunuzu yeni takip etmeye başladım.Özellikle bleach'le ilgili çok keskin bir çizgide ayrılmalar var.Ben şöyle diyorum ilk 17 bölümü geç 17-62 arasında her bölümde ayrı bir şaşırma ayrı bir gaza gelme baş kötünün aslında beklenmeyen biri çıkması sonrasında gaza gelmeyen arkadaşım yok sanırsam. (Bu kadar çok beğenmeyeni de ilk kez bu forumda gördüm galiba ama hoşuma gitti bu da garip :) ) Ha sen dersin fiiler oldu ot oldu b.k oldu sonrasında toparlayamadılar o zaman eyvallah derim geçerim. En kötü anime listesine kokoro library i ekliyorum.Birbirinden salak ve saf olan 3 kardeş babaları dağın başında kütüphane açmış ve onun hatırasını yaşatmak için kütüphaneyi ayakta tutmaya çalışıyorlar.Bu kadar sıkılıp monitörü kırmak istediğim olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Yazıldı mı bilmiyorum; ama, Mnemnosyne. Ne kadar salak, ne kadar aptal bir animedir. En güzel özelliği 6 bölüm olması, o güzelliğini de bölümlerin 45 dakika olması bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 anime dediğin kötü bir şey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mnemosyne ezer http://www.youtube.com/watch?v=ChQpkiIwfRM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Ezer valla.Şu şarkıyla kafamı da ezer, kulaklarımı da ezer, eğlencemi de ezer.Utanmasam Mnemnosyne için Yaoi diğecem; ama emeğe saygısızlık etmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bu sezondan Queen's Blade'i izlemeye kalkan oldu mu? İlk bölümü yarılayamadım ben, berbat ötesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Ben izledim.Queens blade'i hentai niyetine izleyeceksen izle yoksa işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Adı geçtimi bilmemde school days, merak etmeyin, indirmeyin, izlemeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Marl0_on said: anime dediğin kötü bir şey zaten. aa ne demiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Ve evet Naruto'nun animesi, magayı takip etmedi fillerlarla baydı dahada kötüsü mangasıda fail olmaya başladı, bakalım nereye varacak kaderi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 şunu sticky fln yapsaydınız sırf "izlenmeyecekler animeler" diye tartışmadan ayrı bir şekilde keşke. Battle Programmer Shirase izlememiş mutlubir insan olurdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 onegai teacher bi yere kadar dayanmıştım ama onegai twins aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 programer shirase çok güzeldi lan niye öyle diyosunuz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Basquash'dan kötü anime görmedim hayatımda, diyemiyorum ama hakkaten çok az anime gördüm bu derece kötü olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar