Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Diyarbakır Diski-Beşiktaş

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

ombakkombak said:
holosko nassıl oynadı?

holoskoyu beğendim, çok iyi hızlanan bir oyuncu, top tekniği de iyi. bugün yaptığı asist de 2 özelliğini de çok iyi kullandı. bobo ile holosko ile beşiktaş uzun yıllar sonra en güçlü forvet hattına sahip bence. çünkü 3-4 yıldır az atan bir takımdı, maçlarda pek pozisyon bulamazdı ama üretken olmuş takım.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş kaliteli bi yabancı stoper alınmazsa şampiyonluk hayal.

bide orta sahada tello cisse gibi oyuncuların yerine adam yok.
mesela ligin sonlarındaki çok önemli fener maçı öncesinde tello sakat cisse cezalı olabilir. o zaman o maç gider şampiyonluk kaybedilir.

ibrahim üzülmez de alnernatifsiz.

beşiktaş ın 2.yarıdaki şampiyonluk formülü

Kaliteli yabancı stoper
orta saha oyuncularının sakatlanmaması ve cezalı duruma düşmemesi
sağlam ın ilk yarıdaki gibi bazı maçlarda basit hatalar yapmaması
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
ombakkombak said:
holosko nassıl oynadı?

holoskoyu beğendim, çok iyi hızlanan bir oyuncu, top tekniği de iyi. bugün yaptığı asist de 2 özelliğini de çok iyi kullandı. bobo ile holosko ile beşiktaş uzun yıllar sonra en güçlü forvet hattına sahip bence. çünkü 3-4 yıldır az atan bir takımdı, maçlarda pek pozisyon bulamazdı ama üretken olmuş takım.
Bismillah be abi dur bi nefes al ya ne zaman yaptı bunları Holosko o maçta asist yaptı dediğin koşusunun sonunda pası çıkardı onu ibrahim üzülmez de yapıyor bi aradan 1 ay geçsin sonra yapın Holosko yorumlarınızı.

@nukbaşlıklıkız ashdsadhashdsh ibrahim üzülmez alternatifsiz ya ben buna gülerim işte sadhsajgdsajgd ama gerçekten alternatifsiz hemde ibrahim üzülmez dsadsadsa
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
Luinir said:
ombakkombak said:
holosko nassıl oynadı?

Bismillah be abi dur bi nefes al ya ne zaman yaptı bunları Holosko o maçta asist yaptı dediğin koşusunun sonunda pası çıkardı onu ibrahim üzülmez de yapıyor bi aradan 1 ay geçsin sonra yapın Holosko yorumlarınızı.

@nukbaşlıklıkız ashdsadhashdsh ibrahim üzülmez alternatifsiz ya ben buna gülerim işte sadhsajgdsajgd ama gerçekten alternatifsiz hemde ibrahim üzülmez dsadsadsa

ya adam 2 senedir türkiyede ve 2 özelliğini hep iyi kullanan bir oyuncu. 1 maç içinmi diyoruz.. bu maçtaki asistini de beğendiğimi söyledim. artı olarak fenerbahçede semih dışında forvet yok. gs nin şükür ve karan ölmüş. nonda var tek. bjkda 2 side formda golcü, o yüzden öyle söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi takım üretken olmuş diyorsun diyarbakır diskiye karşı oynuyor ya ona bakarsan nobre de fenerde 2 sene oynad ama fenerde kullandığı özelliklerin hangisini beşiktaş ta kullandı bi söylesene manisada 20 sene oynasın oradan başka tkıma geçsin manisada yaptığını başka takımda hemen yapamaz uyum denen bişi var.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sanki manisada süper paslar aldığı için çok gol atıyor bu adam bu sene. adam topu alıp yürüyor bunu algılamamız lazım. bireysel yetenekleri olan bir adam bolca. bu yüzden de gol atabiliyor. youla ile falan karşılaştıranlar olmuş komik o biraz. youla ancak promise isaac gibi futbolcularla kıyaslanabilir. youla tarlabaşı'nda zenci torbacıların gittiği kafelere giderdi, tarlabaşı sokaklarından toparlardı insanlar youla'yı. holosko hedefleri olan bir adam bu her halinden beli zaten. amacı ciddi şekilde şampiyonlar liginde oynayıp vizyon yapmak ve yürüyüp gitmek yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyin primi abi ya bıraksana savunduğun adama bak.İbrahim Üzülmezin alternatifi yoksa ne diyim artık ben ya 2.sınıf bir topçunun nasıl alternatifi olmaz ben buna gülüyorum hani dersin Carlos'un alternatifi yok ewy.ama İbrahim Üzülmez'in nasıl alternatifi olmaz ben ona gülüyorum.

Bu arada Beşiktaş'ın rotasyonunda orta saha da misal Cisse'nin alternatifi olan Koray gitti.Zaten stoperde alternatif yok forvette bence nobre falan olmasına ramen Holosko ve Bobo'nun alternatifi yok Delgado'nun da alternatifi Ricadinho var ama oda takıma maddi zarardan başka bişi değil nasıl bir transfer politikası bu anlamış değilim ben hala.

Bence Ertuğrul hocaya helal olsun alternatifi kısıtlı olan bu kadroyu ayakta tutuyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi herkes İbrahim Üzülmeze laf etmiş. İbrahim Üzülmez bu takıma ne kadar sol bek geldi ise hepsini kesti , adamın ofansif yönü iyi olmayabilir ama defansiz olarak gayet başarılı bir futbolcu. İbrahim Üzülmez'in daha doğrusu herhangi bir futbolcunun oynadığı futbolu eleştirmek için o futbolcuları canlı olarak tribünden izlemek lazım. Çünkü futbol hiçbir zaman topun oynandığı yerde değildir , futbol topun olmadığı yerde yapılan işlerdir. Yani bu işler " kas93asokeao" " oaskeıa3opkas" gibi yarılmakla olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Defansif yönü iyi mi?Hocam sen kör müsün?

Ben İbrahim Üzülmez'i çıplak gözle çok izledim topsuz alanda yerdeki futbolcuya saldırmaktan hakeme itirzdan başka ne yapıyor allah aşkına.

İbrahim Üzülmez'in defansif yönü çok iyi diyorsan bu sene Ali Sami Yen'de oynan Türkiye-Yunanistan maçında yediğimiz gole iyice bir bak istersen.

edit:bu arada İbrahim Üzülmez'in kestiği sol bek(!)lerden biri de Baki Mercimek hsdhsahhdshds
Sosyal ağlarda paylaş

yahu adamın iyi yönleri var kötü yönleri var hata da yapar dierlerinden daha fazla da hata yapar. tek gol ile mi örneklendireceksiniz. efsane bi defans oyuncusu demedi kimse üzülmez'e. içinde bulunduğunuz en büyük yanılgı kendi futbolcularınız dahil herkesi ya siyah ya beyaz olarak algılamanız. orta ayar yok kimsede.
Sosyal ağlarda paylaş

aytimania said:
bırakın beşiktaşı da milli takımda bile sol bek yok. sağ beke bakıyosun çok iyi isimler var ama solda yok kimi koyucan sola hayrettini mi baltayı mı deliyi mi? ergün formdaymış onu alır belki :D bu ülkede sol bitmiş hocam :P

Vederson
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...