Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeditepe üniversitesi yarın tatil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha! küfürden beter bu yeditepe kardan dolayı en az tatil yapan okuldur bedrettin dalanın kendine ait 3 tane kar aracı var adam belediye başkanıyken herşeyden stoklamış açıyodu okulun önünü gelin diyodu ama bu sefer pis yağdı yeditepeye ring servis çalışamaz duruma geldi
Mesaj tarihi:
Voys said:
kolpa okul herşeye tatil. ticarethane resmen

(hayır bızımkı nıe olmuo sınır oldum)

kıskançlık mod [on] hemde feci bi şekilde haefuaehufeahf:D

ula zaten günde 3-4 ders bişi yapıyosunuz sizde çok konuşma
Mesaj tarihi:
Kolpa değil, okul dağın başında.. Başka yerde kar yağmazken bizim binaların önünde tipi oluyo. Ayrıca gece ve yarın kar yağıcakmış tatil olmasın da insanlar finaline geç mi kalsın..
Mesaj tarihi:
Dalan sağolsun okulun önündeki ve içerisindeki yolu açtırıyor sonra da diyor tüm servisler çalışacak tatil fln yok :F artık nasıl oldu da tatil oldu bilemiyorum bi sene önce [geçen sene değil ondan önceki sene] yerde bi karış kar varken bile ringleri çalıştırmış adam o kar küreme araçlarını fln limitine kadar çalıştırıyor
ticarethane gözüyle bakarsan tatil olması senin açından kar değil zarardı :P ondan açık tutmak gerekir di mi:P
Mesaj tarihi:
khald burda buzlanma var ama kar yok...arabada takip kaldi onu alacam kapiyi acamadim bi saat ole donmus yani.

ısık tatil olsun yarina dunyanin odevi var allahim nolur!
Mesaj tarihi:
yıldızın tatil olması için gereken şartlar henüz olmuşmadı ne yazık ki..

ne biliyim şehre godzilla gelse falan belki tatil olur.

ama o da belki, yani godzillanın büyüklüğüne bağlı. ama her korkutucu yaratıkta tatil olmaz. mesela ufo gelse tatil olmaz. nixon gelirse de tatil olmaz, yeteri kadar korkutucu değil sanırım.
Mesaj tarihi:
iyi güzel yarın tatil oldu da yarınki sınavları 19'una almışlar. Normalde 3-18 ocak arası final haftası bizde. Yani mallık hat safhada. Tatilimizden yiyorlar. Birçok arkadaş 18'inde başlayan tatil işleri iptal ettirmek zorunda kalacak okul yüzünden.

Ne ala ya kafanıza göre iş yapın, geçen sene Kartal'da sahil yolu kar tutmuştu. Yani kayışdağı kimbilir nasıldı adamlar o ara gaza geldi yok biz açığız cart curt. Alayınız reklam sizin o kadarsınız işte.
Mesaj tarihi:
vallahi gsü yalan olur.. tatil matil olmaz.. ben ancak boğaza yine o bilmemkaç yılındaki gibi dev bir buz parçası gelmesini bekliyorum ki tatil ihtimali olsun.. malum vapur falan.. olmadı yürüyerek geçeriz boğazı artık.
  • Yeni Oluştur...