adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kaynak feci kar yağıyodu kayışdağında iyi yapmışlar
TRA_GS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bu yeditepenin tatil olması için sert bi rüzgar bile yetiyo nerdeyse zaten ne biçim okul anlamadım ki
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oha! küfürden beter bu yeditepe kardan dolayı en az tatil yapan okuldur bedrettin dalanın kendine ait 3 tane kar aracı var adam belediye başkanıyken herşeyden stoklamış açıyodu okulun önünü gelin diyodu ama bu sefer pis yağdı yeditepeye ring servis çalışamaz duruma geldi
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ee okul zaten yokki yarın?! ne anladım ben bu işten
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 valla bizim rektörümüz de otobüsle gelemezlerse jiple gelsinler diyor :)
kfg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 eheheh sabancı'da da olsa keske =), buralar da bembeyaz...
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 benimde dersim 9dan 12 ye kadardı ama sabah 8de kalkmak zorunda değilim güzel olan kısmı o :D
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kolpa okul herşeye tatil. ticarethane resmen (hayır bızımkı nıe olmuo sınır oldum)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Voys said: kolpa okul herşeye tatil. ticarethane resmen (hayır bızımkı nıe olmuo sınır oldum) kıskançlık mod [on] hemde feci bi şekilde haefuaehufeahf:D ula zaten günde 3-4 ders bişi yapıyosunuz sizde çok konuşma
bega Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Kolpa değil, okul dağın başında.. Başka yerde kar yağmazken bizim binaların önünde tipi oluyo. Ayrıca gece ve yarın kar yağıcakmış tatil olmasın da insanlar finaline geç mi kalsın..
Burax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Dalan sağolsun okulun önündeki ve içerisindeki yolu açtırıyor sonra da diyor tüm servisler çalışacak tatil fln yok :F artık nasıl oldu da tatil oldu bilemiyorum bi sene önce [geçen sene değil ondan önceki sene] yerde bi karış kar varken bile ringleri çalıştırmış adam o kar küreme araçlarını fln limitine kadar çalıştırıyor ticarethane gözüyle bakarsan tatil olması senin açından kar değil zarardı :P ondan açık tutmak gerekir di mi:P
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ışığıda tatil yapsınlar ya ne bu...arkadaş 3saat once yola çıktı hala haber alamioz yollar buz zaten.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Sabancı bembeyaz, cumartesi vizem var. Nolur iptal olsun.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Kar yağan yerde oturup da, okulu kar yağmayan bi şehirde olan biriyim. Acıyın bana lan :(
khalad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 isyan ederim ben allahın şilesine gidiyorum burda kar damlasa orda 1 metre kar oluyo bu ne ya
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 khald burda buzlanma var ama kar yok...arabada takip kaldi onu alacam kapiyi acamadim bi saat ole donmus yani. ısık tatil olsun yarina dunyanin odevi var allahim nolur!
kfg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bu saatten sonra hala tatil olma ihtimali var mı =) ? umudumu kesmiyim mi yani =)...
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ehi ehi bizim okul(yıldız) hayatta tatil olmaz bakıp bakıp ah ediyorum sadece böyle şeylere :'(
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yıldızın tatil olması için gereken şartlar henüz olmuşmadı ne yazık ki.. ne biliyim şehre godzilla gelse falan belki tatil olur. ama o da belki, yani godzillanın büyüklüğüne bağlı. ama her korkutucu yaratıkta tatil olmaz. mesela ufo gelse tatil olmaz. nixon gelirse de tatil olmaz, yeteri kadar korkutucu değil sanırım.
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 iyi güzel yarın tatil oldu da yarınki sınavları 19'una almışlar. Normalde 3-18 ocak arası final haftası bizde. Yani mallık hat safhada. Tatilimizden yiyorlar. Birçok arkadaş 18'inde başlayan tatil işleri iptal ettirmek zorunda kalacak okul yüzünden. Ne ala ya kafanıza göre iş yapın, geçen sene Kartal'da sahil yolu kar tutmuştu. Yani kayışdağı kimbilir nasıldı adamlar o ara gaza geldi yok biz açığız cart curt. Alayınız reklam sizin o kadarsınız işte.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 fakultelere yazık oldu ama bi hazırlık olarak çok mutluyum çok yaşa bedoşcuğum:d
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 vallahi gsü yalan olur.. tatil matil olmaz.. ben ancak boğaza yine o bilmemkaç yılındaki gibi dev bir buz parçası gelmesini bekliyorum ki tatil ihtimali olsun.. malum vapur falan.. olmadı yürüyerek geçeriz boğazı artık.
Öne çıkan mesajlar