Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 nod32de galiba IMON kapayınca düzeliyodu çoğu bağlantı sorunları başka antivirüs fln ise fikrim yok (kasperde sorun yok bende) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kusura bkma bu konuda cahilim ama IMON nedir nasıl kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 IMON AMON DMON diye gidiyodu en son hatırladıgımda IMON(internet monitor, http https kontrol eder), DMON(document monitor) vb.. IMON ana menüden kapatabilirsin (pause/stop seçeneği vardır) http://computersecurityassociates.com/setup/images/NOD32%202.5%20Setup%20Tutorial_img_33.jpg edit:resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 " no proxy server in use" hatası vermekte bende free cap te. nasıl çözülecek ki bu sorun. bende hayvan gibi lag yok ama daha ilk levellerdeyim mob kesiyorum yalnızca. bi el atsanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Son 30 dkdır ''Current RTT:85 ms MSG_SHUTDOWN STOP,reason: unknown stopping all ports stopping connection'' hatası alıyorum nedir bu sorun ? Aynısını yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 kaspersky 2009 da bağlanamıorum sanki hiç proxy yok gibi saçma bi bağlanamama sorunu yaşıorum sırf bu yüzden kis2007 ile davm etmekteyim 2009 dsa bu sorunu çözmüş varsa yardım ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Dün YF aldım 300ms'ten bıkıp, vistaya kurdum, canavar gibi serverleri buldu girdim 80ms oldu negzel dedim. Bugün format attım Win7 kurdum YF kurdum serverları arıyor arıyor arıyor hiç bitmiyor. Yaklaşık 4 saattir server tarıyor anlamadım gitti. Bunun bir çözümü var mı yoksa arada sapıtıyor mu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 YARDIM İSTİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yardım etmeyin btw, çözdüm sorunu kendi kendime, dns adresini değiştirdim halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yasak değil mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 güya yasak yani işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bu is yasaksa niye yasak ? Bir de benim baglantim biraz dengesiz 100-900 arasi zaman zaman oynayabiliyor bu program benim derdime deva olur mu ? bedava olan paketin bir ustune aylik 5dolar diyor eger is yapacaksa bir 3aylik alayim diyorum sizce etkisi ne capta olur bunun bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Etkisi çok büyük bu yadsınamaz. Saçma dizayn edilmiş 1-2 boss dışında (gormak, bwl zamanında razorgore vs.) hiç bir sorun sorun olmadan en fazla 100ms ile oynarsınız. Ama Blizzard'ın sağı solu belli olmuyor, kullanılması yasak programlar listesinde olduğu için kimi zaman 24-72 saatlik banlar yiyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Ben bu yontemi de uyguladim sizle de paylasayim dedim arada fark oluyor gene. blabla Here is how to do it: 1) Determine your IP (open Command Line and type "ipconfig") 2) Open Regedit 3) Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesTcpipParametersInterfaces 4) Determine which interface is for your IP. The correct interface will have a DhcpIPAddress set to your current IP. 5) Right-click on the interface and select New->DWORD 6) Set the name to TcpAckFrequency (case sensitive) 7) Set to a decimal value of "1" Close Regedit 9) Restart your computer Now that we are tweaking anyway its possible to enlarge your texture memmory mapping size, default it is 32mb with wow. with the /console commands you can enlarge the 32mb to a larger amount which should speed up dalaran etc. remember we are talking about graphicard memmory here. 128 megs: /console textureCacheSize 134217728 64 megs: /console textureCacheSize 67108864 32 megs (Default): /console textureCacheSize 33554432 16 megs (Multibox/Low End): /console textureCacheSize 16777216 8 megs (Low End Multibox): /console textureCacheSize 8388608 Be sure to restart WoW after you set the values. Virus yuzunden accountum dunden beri suspended 12dakikam kaldi :) Haftaya bir 5dolar vereyim bari freedoma deneme amacli tesekkurler bilgi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 YF kullandığınız için ban yemenizin nedeni şöyleydi sanırım, eğer siz dc yemiş gibi görünüp de YF'de server değiştirirseniz sistem sizi bir anda ülke ya da şehir değiştirmiş gibi görüp, conpromising problemi varmış gibi algılıyor. Yoksa senelerce YF kullanıp hiç sorun yaşamamış çok fazla insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Abi accountta Final Warning var. Ama böyle de oynanmıyor. Hele Arena falan hiç çekilmiyor. Zaten son 4-5 gündür inanılmaz berbat durumda bağlantı. Ban atmalarından korkmasam alıcam hemen YF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi yf yasak diolar ama daa yf kullanımı banı görmedim server change edip farklı ülke girişi algılamasından atılan 1 gün oto ban dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Tek sunucuda kalırsam sürekli o da gelmeyecek o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tek sunucu da diil mesela ben paso de (almanya) kullanıorum. onlar arasında değiştirince problem olmuo. ama aynı gün önce ttnet le (türkiye) girip, aaa kötüymüş diyip yf ile (almanya) girmedim hiç. risk o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 your freedom looking for freedom serverda takiliyo, analysing server diyo ama bu serverlar bi turlu bitmiyo analiz ede ede. bi fikri olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 son client dene istersen 20091002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 son client zaten ya dun indirdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 program neredeyse 1 saattir server aramasi yapiyor. normal mi bu? ilk defa calistirdim. (Analyzing server "SERVER IP" yazisi degisiyor arada, ama yavas biraz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Önceki sayfalarda yazıldıysa kusura bakmayın, şu an işyerindeyim o yüzden araştırmaya pek vaktim yok. Xp'de yaptığımız şu regedit ayarıyla latency düşürme muhabbetini windows 7'de de yapabiliyor muyuz? Ona göre 7 sipariş edicem ya da etmiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar