Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Bircok arkadasım YF kullandıgı icin accountlarına hep hold geldi. Cok fazla IP degisikligi oluyor yf ile haliyle blizz de cokuyor accountun uzerine. Aman diyim uzak durun, azcık yavas olsun ama saglam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 onların sadece yf den susp olduklarına emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Çekirdet çitler gibi ip değiştiriyorum ben bazı geceler. Üstelik aynı hesabı 2-3 kişi kullandığımız oluyor, oyundan çıkan haber veriyor hemen başkası eynı YF hesabı ile doğal olarak başka bir ip ile aynı WoW hesabına girip duruyor. Yani salt YF ile IP değiştiriyorsunuz diye ban gelmez, başka problemlerde vardır. Ne bilim daha önce hack falan yemişsinizdir, mallarınızı geri istemişsinizdir, blizzde sizi koruyordur kendi kafasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 istanbuldan güzel ping veren kullandıgınız bir sunucunun ayarlar bölümündeki adress port protokol şeysilerini yazarsanız süper olacak cunku benım arama şeysi çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bu aralar yf serverlarına ping attığımda arada timeout aliyorum, bu da oyunda arada küçük spike lar girmesine neden oluyor, fr ve de serverlarını denedim hepsinde de timeout veriyor. eskiden 100 pingle oynardım, şimdi spike lar yüzünden biraz sıkıntı çekiyorum (genel olarak timeout lara denk geldiğimde ping 200-300 müş gibi oluyor). genel bir problem mi yoksa sadece benim bölgemde mi var bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 10-15 gündür freedom kullanmıyorum. Henüz denemediysen regedit ayarlarını değiştirmeni tavsiye ederim. Daha 6aylık daha enchnatment paket duruyor, banlı sitelere girmek dısında şu anda bi işe yaramıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 FreEmoon said: Çekirdet çitler gibi ip değiştiriyorum ben bazı geceler. Üstelik aynı hesabı 2-3 kişi kullandığımız oluyor, oyundan çıkan haber veriyor hemen başkası eynı YF hesabı ile doğal olarak başka bir ip ile aynı WoW hesabına girip duruyor. Yani salt YF ile IP değiştiriyorsunuz diye ban gelmez, başka problemlerde vardır. Ne bilim daha önce hack falan yemişsinizdir, mallarınızı geri istemişsinizdir, blizzde sizi koruyordur kendi kafasına göre. Yok abi ben sırf yf den yedim hiç hackim banım olmamıştı daha önce yada böyle piyango hesabı seçiyolardır bizim gibi bedevileri buluyodur oda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 walla artık yfyi fln gectım benım amerıkadakı VPN'e ssh tunnellıyorum wowu, connection daha stabil oluyor ama yakında fransadan vps alıp oraya tunnel atacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ya bildiğiniz yf tarzı program var mı düne kadar yf den okulda wowa girebiliodm proxifier ile ama şimdi bütün okulda bi sorun oldu kimse giremiyo büyük ihtimalle blockladılar. yardıııım plz thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 freedom kullanmak wow ban icin sakat mi halen ? gecenlerde uzun sure kullandim, hatta free sini kullandim devamli saatte1 dustu, restart ettim, ona ragmen temiz account im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 visa electron kabul ediyor mu yf freedom yani kredi kartı dgl de banka kartı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 berguzar said: bunun için tracert komutu işimizi görecektir. kullanımı gayet basittir. komut satırından tracert ve bir ara vererek serverimizin ip. nosunu yazarız. baktık ki 10-12 satır boyunca * * lı yerler görmüyoruz bağlantı iyi demektir. zaten orada lag durumlarını da görmüş olacağız... "yalnız tracert komutunu birkaç kere kullanmanızı öneririm. şu aralar telekomun routerleri bir düzelip bir bozuluyor" C:>tracert 80.239.178.112 En fazla 30 atlamanın üstünde 80-239-178-112.customer.teliacarrier.com [80.239.178.112]'ye 1 3 ms 3 ms 3 ms 192.168.1.1 2 4 ms 4 ms 4 ms asy1.asy164.tellcom.com.tr 3 14 ms 7 ms 4 ms asy50.asy5.tellcom.com.tr 4 5 ms 8 ms 5 ms 212.174.232.197 5 7 ms 7 ms 28 ms izmir_t2_1-bornova_t3_1 6 5 ms 4 ms 7 ms izmir_t1_1-izmir_t2_1 7 16 ms 18 ms 16 ms ulus_t1_1-izmir_t1_1 8 * 30 ms * ulus_ebgp_1-ulus_t1_1 9 90 ms 87 ms 86 ms lon_col_1-ulus_ebgp_1 10 83 ms 85 ms 82 ms ldn-b3-link.telia.net 11 84 ms 83 ms 84 ms ldn-bb2-link.telia.net 12 93 ms 90 ms 90 ms prs-bb2-link.telia.net 13 106 ms 91 ms 90 ms prs-b1-link.telia.net 14 93 ms 91 ms 100 ms prs-tc-i1-link-telia.net 15 * * * İstek zaman aşımına uğradı. bundan sonrasıda hep zaman aşımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 çok güzel bir paylaşım teraziye tık ama your freedom 60 dakika baglı kalıyor bunu nasıl çözeceiz? Baggio said: Paket satin almak: Bedava olan paket 64 kbit ile sinirli, her saat basi kopacak ve gunde 6 saatten fazla baglanamayacaksiniz ups şimdi farkettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Seperate said: visa electron kabul ediyor mu yf freedom yani kredi kartı dgl de banka kartı ? k kartı da kabul etmio. en mantıklı ödeme yöntemi paypal ama paypal da kredi kartı kabul edio banka kartları bu tip işlemlerde kullanılamaz die biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Windows Beta ile free cap kullanınca wow başlamadan çöküyor. Buna bi alternatif var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 axedice said: Windows Beta ile free cap kullanınca wow başlamadan çöküyor. Buna bi alternatif var mı? Bende de Vista64 bit var aynı sorunu yaşıyorum WoW'u freecap çalıştırmıyor. Başka socksifier programı da bilmiyorum 64 bitte çalışan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Sockscap'i denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Vista x64 Bussines, SocksCap ı kullanıyorum. Hiç bir problem yok. Yanlız SocksCap ın kurulmuş hali gerekiyor. SocksCap'ı vista x64 de kurulum gerçekleşmiyor problemli. Kurulmuş halini isteyen olursa mail atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Nette sorun yaşıyorum birkaç gündür normalde 150 seviyesinde latency var fakat her 15-20 dakikada bir 10-15 snlik spikelar yaşıyorum. Sadece yoğun olan saatlerde değil gece 2-3de bile oluyor.. Telekoma durumu ilettim ama modeminizin ayarları vs diye saçmalamaya başladı mal bende git bi çay koy diyerek telefonu kapadım. Hakikaten sinir bozucu bu aptal bağlantı sorunlarıyla artık daha fazla uğraşmak istemiyorum. YF kullanmak bu spikeın önüne geçebilir mi ? Ayrıca ufak bir soru daha.. Kredi Kartı kullanılmıyor diye okudum yukarıda diğer satın alma metodlarınaysa son derece uzak birisiyim bu konuda biraz detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 en kolayi www.paypal.com a giriosun bi acccount yaratiorsun oraya cc ni giriosun. paypal uzerinden kredi kartindan cekiolar parayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Hmmm teşekkürler ilk soruma yanıt verebilecek misin ? YF kullanıyor musun Miraul ? Bahsettiğim duruma bir çözüm getirebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 SocksCap - FreeCap ile sorun yaşayanlar için Proxifier önerdiydim zamanında, oldukça başarılı. İnternete çıkan her türlü programı da yönlendirebiliyor isterseniz hatta falan. Spike senin hattından kaynaklanan genel bir durumda YF serverına bağlantında da spike olacaktır elbet, yok sadece WoW serverını etkiliyorsa yardımı olabilir. Bedava paketle 1 saat kopmadan kullanabiliyorsun zaten, öyle deneyip beğenirsen alırsın. PayPal kredi kartını direk yazmaktan çok daha güvenli bir yöntem ayrıca, var yani kartla ödeme dolaylı olarak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ödeme konusundaki bilgi için teşekkürler. Baggio tabiki haklısın eğer genel olarak hattan kaynaklanan bir sorun varsa yani beni etkileyen yurt içi/bölgesel bir sorun yaşıyorsam tabiki yfnin yardımı olmayacaktır. Sorun şu ki bunu tespit edebilmemi sağlayacak bir yöntem yok şuanda. Nerdeyse bir hafta olacak hala bu saçma sorunla yaşıyorum. En iyisi yfyi kullanarak durumu test etmek olacak fakat ücretsiz paketin ne ölçüde işe yaradığını bilmediğim için sağlıklı bir sonuç vereceğinden emin olamadım. Neyse rehberi en başından itibaren tekrar okuyup şunu adım adım uygulayayım, umarım işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Yf kullandıgım için zamanında ban yemiştim ve kredi kartıyla acc mi açma hakkım elimden alınmış attıgım açtırma emailinede 1 ay sonra cevap gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 telefon actiginda 30 sn de duzeltiyorlar onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar