Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 evet dynamic tecrübelerini aktardı. bence de yasaklansın. insanoğul başka şekilde adam olmaz zaten anca yasaklarla cezayla. onlar olmasa "başkalarını rahatsız etmeyim" hak getire.
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ulan paltoyu yıkamayı unutmuşum dün giydim allahım bu ne kokudan çıkardım attım eve gelince.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 dyna demiş işte ne guzel dısarda muabbet ortamı oluyo diye. Var mı daha ötesi ya =)
Burax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bugün cnnTürk'te beyazın programı vardı orada izledim dedi ki bundan 10sene fln önce otobüslerde de içiliyordu o zaman da bissürü laf edildi yok kaç saat sürüyor o kadar süre nasıl içmeden dururuz fln bakın şimdi sistem ne kadar güzel işliyor var mı uçakta otobüste içen? bu yasak da sıkı takip edilirse insanlar bir süre sonra alışır ve içenler de rahat eder diye düşünüyorum çünkü o kokunun üzerinize sinmesi kadar iğrenç bişi yok
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 içenler için daha iyi tabi, kendi adıma beni uyarıcı etkenler olduğunda sigarayı kullanmıyorum. yani daha az sigara içmem anlamına geliyor. bana kazancı nedir? para ve sağlıkmı haha hayır sigara içemediğimde iki katı sigara içiyorum. Bana bir katkısı yok ancak içmeyenlere katkısı olacaktır elbet sanırım. herşey tozpembe, alkol kötülüklerin anası, sigarada anasını...
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 BENCE DİREK ÇOK SAÇMA!!! BU KONUDA ÇOK TEPKİLİYİM! ya gidicem meyhaneye mesela rakım falan sigara içemiyicem! yerim böle işi be! bara gidicem dımtıs dımtıs ve sigara içemiyicem? inat degilmi her buldugum yerde sigara içip atıcam yerlere! ayrica atatürk belgesellerininde sansürlenmesi ayrı bi saçmalık! Kötü Gibi Görünen Aslında İyi Yazı! FCUK THE WHITE&LIGHT PARTY CLUBS Not: burda kötü bişi yazıyomu? hayır alakası yok? ben kendi çapımda öle paranoya yaptım o kadar yani :)-D
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Fasılda veya rakı balıkta bana sigara içirmeyecek yasa olamaz. SORRY
Ozon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 abı yapmayn ya sıgarasız hayatmı olur ya bı kere alkol ve kahve olan her yerde serbest olmalı yada komple sıgarayı yasaklasınlar daha ıyı
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 çok iyi çok, restorana gidiyoruz güya ayırmışlar sigara içilen/içilmeyen diye ama masaları yanyana. pofur pofur tüttürdükleri aynen geliyor bize. uymayanı kicklesinler ve hatta banlasınlar ehe
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ya 18 ay diyolar en az.. ben o zamana kadar pasif içicilikten geberip gidicem...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 rahatsiz said: kimin borusu kime oterse gibi bir durum olur. bir ara az kavga cikmiyordu deniz otobusunde cep telefonu yuzunden. sigara icilen bolum kadar da sacma bir uygulama yok. fransa ve almanya bile sigara icen bolumu uygulayamadi toptan yasaklama yoluna gitti. bu arada isletme sahipleri bu yasagi destekliyor genelde dunyada. turkiye`de de desteklerler sanirim. masraflari direk azaltiyor cunku. böyle bir olay yok, nüfusu 100,000 olan bir sehirde yasiyorum ve böyle sigara icilen icilmeyen iki kisimdan olusan sana 10 tane bar cafe sayarim.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 paticikde B)- da yasaklansin hem kapali alan hemde egncleri isgaraya tesvi kediyor yasanin kapsaminda gume gitmiyelim :P
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 adımlı hapis cezası verilse. 1 günlük gözaltı, ikinci gün yakalanınca 2 güne çıksın falan, giderek artsın böyle. Bence toplumdan sigarayı silmek yapılacak en büyük iyiliklerden bi tanesi, iradesi olmayan insana irade aşılarsın
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bazı barlar ve cafeler sigara içtirme kağıdı alsın. Hem devlet para kazanmış olur hem de sağlık çığırtkanlarından kurtulmuş oluruz.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ultrAslan said: böyle bir olay yok, nüfusu 100,000 olan bir sehirde yasiyorum ve böyle sigara icilen icilmeyen iki kisimdan olusan sana 10 tane bar cafe sayarim. almanya da bes sene boyu yasadim bu ayrilmis yer esprisinden memnun bir tane bile sigara icmeyen gormedim. isletme sahibi ile de tanismadim. barlarin durumu restoranlardan daha da komikti. kurallara saygili almanya da bile ayrilmis yer yasagini uygulayabilen bar cok az gordum bunlarin da buyuk bir kismi otel barlari idi. fransa da yasamadim ancak cok sik gittim, gordugum durumu daha da kotuydu. helel yasagin en iyi uygulanmasi gereken yerler olan 17 yasindakilerin belli saatlere kadar girebildigi genelde ogrencilerin takildigi diskolarda ayrilmis yer diye bir sey yoktu.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 içmek isteyen adam heryerde içiyor yasak hikaye
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Viktor said: paticikde B)- da yasaklansin hem kapali alan hemde egncleri isgaraya tesvi kediyor yasanin kapsaminda gume gitmiyelim :P Destekliyorum , smiley sigarayi biraksin.
MuDo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bence çok iyi oldu. Sigarayı bırakmaya çalışan bir kişi en çok ortamında zorlanır. Herkes sigara içer o bakar, herkes sigara içer o bakar en sonunda da verin bakayım bir tek der ve sigarayı bırakamaz.. Şimdi ortama gittiğinde kimse sigara içemeyecek oda içmediği için herkes mutlu mesut muhabbete devam.. İçen dışarda içecek bırakmak isteyen kişiyi minimum seviyede etkileyecek.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 mudonun dediği gibi aynı şekilde bırakırım ben herhalde:P
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 KahnX said: adımlı hapis cezası verilse. 1 günlük gözaltı, ikinci gün yakalanınca 2 güne çıksın falan, giderek artsın böyle. Bence toplumdan sigarayı silmek yapılacak en büyük iyiliklerden bi tanesi, iradesi olmayan insana irade aşılarsın Hapis cezasının nerelere mal olabileceğinden haberin var mı senin?
Öne çıkan mesajlar