erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 öss'ye 2.kez gircem bu sene, antalya, güneş dersanesi. heyecanlandım bak.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 erucalavera said: öss'ye 2.kez gircem bu sene, antalya, güneş dersanesi. heyecanlandım bak.:P tanıom lan seni :P bak hatırladım bu sefer ahuaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 össye 2. kez giricem ben de. antalyadayım, vahap yılmaz dersanesi. cd ye de gidiyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 cd ye neden gidion be arada?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bende antalya final dersanesi bende 2. kez giriyorum. Zaten demiştim diğer sayfada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 iyi oluyo. ordaki fizik hocalarını seviorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hıııııııı.. o da güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 başarı dersanesi de benim dayımın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 niye yüzüme vuruyosun şimdi bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 vurarım ben. vahap yılmaz benim amcam. :hıhsmiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 vahapta bizim dersaneden ayrıldı.. benm dayım daha kral. ayrıca amcan falan deil yalan atma lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 19 yasindayim,eskisehir osmangazi uni - makina muh. o degil de canım sıkılıyo pasta falan mı yesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Barış abi meraba nasılsın? Nasıl gidiyor? Alışabildin mi? Bu arada Vahap Yılmazın özel ders ücreti saatlik 200 ytl diyorlarmış bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 alistim bebegim p.m. den devam edelim kızcaklar simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 defolun gidin! pmden konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bak hic aklima gelmemisti cok orjinalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Lexius said: bilkent - fizik yarışmacılara başarılar bilkent iç mimarlık zartı 19 yaş MALE bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 adım samuel, 25 yaşım, ilginç enteresan bir fiziğe sahibim, kendi cinsime ilgim yok, karşı cinsimede ilgim yok, benim hiçbicinsime ilgim yok, küba göçmeniyim, beykent üni yönetim bilişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 said: Asıl Mesaj Yazar: Çokakıllıadam Tarih: 03 Jan 2008, 21:59 Re: yoklama urmesque said: 2. kez össye giricem meeezuun takılıom. başarı dersanesi/ antalya ayrıca mfyim. sevgiler. Oha bende finale gidiyorum. Bizim bina sizinkini siker atar bu arada. Abi msn versene konuşalım, tanışalım? yıllardır buradayım bir kisi msn plz demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 in this town we have no sympathy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 odtüde okuyorum gerçi henüz iç kısımlara ulaşamadım kapıdan hazırlık binalarına uğrayıp gidiyorum tübitaktan da eşek gibi para alıyorum aynı zamanda yan gelip yatıyorum yarına da rapor aldım tıpkı bugün gibi gitmicem temmuzda da tam zamanlı okuldayım yaz okulu dedikleri şeye bakıcam nasılmış diye sabah 8.40 da dersim başlıyor 12.30 da bitiyor bütün gün geziyorum 18 yaşındayım hayatı da toz pembe görüyorum oh be yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oha ne cok antalya pati var..ouff özledim zaten.YTÜ Metalurji ve Malzeme Muh 1. sınıf..gercekten cok meta-mal adamlarla okuorm ayrıcaa böhüüü.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 lan össye felan girmiom ben. vahap yılmaza da gitmiom. bilkentteyüm. 2deyüm. işletmedeyüm. buhadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Sabancı Üni./Cultural Studies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ilk össemde yerleştim. sonra 2 sene hazırlık okudum. ondan önce 1 sene de lisede okuduydum. şimdi 1. sınıf tobb etü - işletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar