Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane chat logları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bir sürü var da malesef yedekleme kültürüm olmadığından her formatta gidiyor.

.kill yerine /kill yazmışım olmamış.

Eleman burada ne kastediyor gerçekten anlamadım

Bunda arenadaydım, cevap vermekle çok büyük sevaba girdim sanırım sevindi arkadaş.

Mesaj tarihi:
Hehe evet o thread i biliyorum. İyi ki bana denk gelmemiş 300g dan sonra direk HELLO MEYT derdim.

Ss deki eleman 70 bir hunterdı. Adamı gerçekten mutlu ettiğimi hissettim o anda : )
Mesaj tarihi:
Olivies said:
Saeros said:

BRABRABRABRAAAA

http://www.wowinsider.com/media/2006/12/sebspeakerwg2.jpg

raid yaptığım guildin forumuna koymuş birisi koyim dedim ben de buraya lolz

off sebudai hahahahaha

Bunu okudum gerisi komik gelmemeye başladı.İmba.
Mesaj tarihi:
zuaha şakirt >:D<

belf furyasından sonra bu tipler horde'a sarmaya başladı :D horde oynarken instance'ın yarısında uyucam ben diyip giden belfleri falan hatırladım şimdi :D
Mesaj tarihi:
Xo said:
zuaha şakirt >:D<

belf furyasından sonra bu tipler horde'a sarmaya başladı :D horde oynarken instance'ın yarısında uyucam ben diyip giden belfleri falan hatırladım şimdi :D

belfler düşürdü ya yaş ortalamasını horde da
Mesaj tarihi:
Sovereign said:
yaa bu over 9000 geyiği nerden çıktı? film mi? wow videosu mu? acayip merak ettim.. bi yerde duydum gibime geliyo ama hiç aklıma gelmez.

bir meme

dragonball lu bir videodan türedi yamulmuyorsam. dragonball karakterleri var , biri what's his power level falan diyor diğeri de ITS OVER NINE THOUSAAAND diyor.

youtube açık olsaydı keşke.
Mesaj tarihi:
Güzel bişi bu yaa

ben de her gördüğüm yerden aşağı atlıyorum, Thunderbluff tan Thousand Needlestan felan mesela baya atlamışlığım vardır :p.

Hele yıllarca Guild Wars gibi 2 boyutlu oynadıktan sonra daha tatlı geliyor bu 3. boyut.

Bi de gong çalma falan var eheh
  • Yeni Oluştur...