darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Pyro said: Ya ne nikotin bandı allah aşkına, kaç aydır içiyor ki bu sigarayı? O yaşta tam bağımlı hale gelmesi için ya uzun bir süre içecek ya da günde içtiği paket sayısı baya bir abartmış olması gerek. Ee ikiside olmadığına göre ne bağımlılığı? Tamamen utopianın dediği gibi özentilik ve bir hevesle başlamıştır sonrada kendini kandırıyor "ah bağımlığım" diyerek. hahahehhe ah gençlik özenti gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 klgjsdldsjg laflara gel ya allahım kaçınız sigaranın o "sarı kısmını" bi yerlere sürttürdü şu ana kadar çok merak ediyorum. ben hiç merak etmiyorum sigaramı nereye sürtersem ne renk bi pislik çıkacağını. hem sigarama yazık. zaten pakedim bitti yolda yenisi geliyo şimdi. sigarayı ağzına sürmemiş insanlar sigarayı boklayıp durmasınlar komik oluyor. hayır bir insan bi konuda hiç bi fikri yokken nası atıp tutabilir bu derece merak ediyorum. karışmayın insanlara ya isteyen içer istemeyen içmez. inanılmaz bağnaz insanlar bu konuda ya. ne geri kafalısınız lan. dsgkjsdljh karışmayın. ha ama 1 senedir içip de "yok abi ben sigarayı bırakamıyorum " diyen arkadaşa da anca gider kafa atarım. yalan çünkü o. bi senede bağımlı falan olunmaz öyle. 6 senedir içiyorum kölesi oldum. 3. senede falan anca farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ben 5 sene oldu baslayali, en son denemem 1 hafta onceydi, 4 gun icmedim okula geldim yine dokturdum.icimden de gelmio canim da istemio nie iciyorum hala annamadim.canim istemio diil de tam icince hosuma da gitmio igrenc bi tadi var.aslinda o kadar kotu deil de yani gerek yok icmeye hakkaten Ama 1 senedir iciyo olsam tırak diye de birakirdim. bir de sinaviniz kotu gecince niye sinirleniyosunuz ben onu anlamiyorum.cok alistigim icin heralde hic bisi hissetmiyorum ben. Ayrica Zaynin, eşhol, dun 3 gun oldu demistin, bi firtta cekmistin benimkinden. yalan demeclerle prim yapmaya kalkiyosun hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 benim sigarayı bırakıyorum lafı günde 1 pakete düşürmemdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yahu bırakmaya çalıştığımda fiziksel ihtiyaçtan çok, bi yoksunluk hissetmiştim. sanki en iyi dostumu kaybetmişim gibi böyle. o çok garip bi duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yeni başladıysan daha trajedi yaratıyosun hahah en fazla psikolojik bağımlılıktır. gerçekten fiziksel bağımlılık vücudunda seratonin salgısının artık tamamen sigaraya içmeye dayalı hale gelmesinden itibaren başlar. O da kısa süreli içicilerde gözükmüyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Pyro said: Ya ne nikotin bandı allah aşkına, kaç aydır içiyor ki bu sigarayı? O yaşta tam bağımlı hale gelmesi için ya uzun bir süre içecek ya da günde içtiği paket sayısı baya bir abartmış olması gerek. Ee ikiside olmadığına göre ne bağımlılığı? Tamamen utopianın dediği gibi özentilik ve bir hevesle başlamıştır sonrada kendini kandırıyor "ah bağımlığım" diyerek. Sigara içiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 4 senedir sigara içiyorum ben demiyorum ama bağımlı oldum artık bırakamıyorum çok denedim,boğazımdan kan geliyo ama yinede içiyorum neden bilmiyorum bırakamıyorum azaltamıyorum da hafif emomsu olcak ama kolay bi hayatımda yok sorunlu biraz yaşamım ama sınavım kötü geçti üff sigara yakiyim tarzında değilim farkında değilim artık sigara içtiğimin vücut refleksi oldu ama daha bi kaç olduysa içmeye başlıyalı bırak valla bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 El - dudak alışkınlığı bir yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Abi bence sıgara bağımlılık yapmıyor. İnsanların işine geliyor, bırakamıyorum, demek. Hayır içmezsen ne olucak ki en fazla canın çeker. İçme Devrimciğim, ölmezsen sıgara içmediğin için. Birde istersen ilk başta paket almayı bırak, sadece sınav çıkışlarında içersin haftada 2-3 taneyi geçmiycek şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bagimlilik falan yalan bunlar ben seviyorum tadini falan ama yeter yani 1 yil benim icin yetti daha fazlasini istemiyorum hayatımda kendime bi tarih koydum ve kararliyim ama garip evet mesela icmeyince aradigim zamanlar oluyor hepsini oturup düşününce psikolojik diyebiliyorum, 40 yil içmiş adam bırakabiliyor goruyoruz bizim konusmalarimiz biraz fasa fiso kalmiyor mu onun yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 gözlemlerime göre kızlar erkeklerden daha rıhat bırakıyor ve ayda yıl bir (gerçek anlamda ayda yılda bir) sigara içen kızların sayısı erkeklerden daha fazla (yani erkekler ya hiç içmiyor ya çok içiyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Çokakıllıadam said: Abi bence sıgara bağımlılık yapmıyor. İnsanların işine geliyor, bırakamıyorum, demek. Sen yanlış biliyorsun. Mumu said: sigarayı ağzına sürmemiş insanlar sigarayı boklayıp durmasınlar komik oluyor. hayır bir insan bi konuda hiç bi fikri yokken nası atıp tutabilir bu derece merak ediyorum. ha ama 1 senedir içip de "yok abi ben sigarayı bırakamıyorum " diyen arkadaşa da anca gider kafa atarım. yalan çünkü o. Katıldığım kısımları aldım. Bugün ağzıma sigara sürmedim, demin dela'nınkinden 1 fırt çektim, hoşuma gitmedi değil ama kendime itiraf etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sigarayı bırakman için her şeyde olduğu gibi bir sebebin olması lazım senin yapmayı istediğin , yoksa niye kasıyorsun yani . takıl bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 El alışkanlığı belki de. Ama biri çevremde içtiği zaman kesinlikle içiyorum. Özellikle içebileceğim zamanlar içme isteği geliyor ve içiyorum. Ama içmediğimde en fazla başım ağrıyor bir süre o kadar. 1,5 senede zaten bağımlılık yapmaz demişsiniz, haklısınızdır. Psikolojiktir o zaman. Daha doğrusu şöyle demek daha doğru olur; sigaraya bağımlı değilim, sigaranın keyfine bağımlıyım. Her an o rahatlıkta, o mahmurlukta olmayı seviyorum. Verdiği tembelliği seviyorum. Bir yandan da genç bünyeyi yoruyor. Spor yapmadığım için de koşamıyorum bile. Bırakmayı istemem daha çok bundan. Yürüyünce bile yoruluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yani.ben de senin gibiyim .içiyorum .içmemem için bir sebebim yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 siz daha bu yaştan başladıysanız gg zaten. aşağıdaki herkes'e olur diye bişey yok ama olma ihtimalini arttırdığı da kabul edilebilir bir gerçek. kanser zaten bu ya olur ya olmaz değil, olma ihtimali var her zaman, size de çok bağlı. Mia said: Hacettepe dahiliye servisinde servisinde görmüş olduğum bir hasta... Sigara nedeniyle akciğer kanseri olmuş, omurgaya yayılım nedeniyle belden aşağısı tutmuyordu. Ağrıdan kıvranıyordu. Verilen morfine rağmen ağrıları geçmiyodu. Uzun süre yatmaktan dolayı dekübit ülser denen yatak yarası olmuştu. Pansumanı sırasında benim gördüğümü siz görseydiniz... Eminim birçok sigara içen eline alırken o sigarayı birkez daha düşünürdü. Kalça kemiğine kadar açılmıştı yarası. Yataktan kalkamadığı için tüm ihtiyaçlarını karısı karşılamaya çalışıyordu. Sigara içen bir kişi için en üzücü durumlardan birisi de bu bence. Kendilerine içmemeleri için adete yalvaran sevdiklerine rağmen içmeye devam ettiklerinde ve bu hastanın durumuna geldiklerinde sevdiklerinin kendilerine yardım etmeleri. Böyle bir eziyeti ben çekmek istemezdim şahsen. En kötüsü de sigaranın insanları bu kadar köle etmesi kendine. Bu hasta o durumuna rağmen 1 ay öncesine kadar sigara içmeye devam ediyormuş. Kendinizi düşünmüyorsanız sizi sevenleri düşünün. Bırakamıyorsanız bile en azından kapalı alanlarda özellikle de çocukların yanında içmemeye dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sigaranın böle zararları var ama şöyle bişide var bunlar olmaya bilirde.İnsanın vücut sistemine bağlı mesela ben günde 1 paket içiyorum(ki azaltmış halim) ama kuru kuru öksüyüorum ama günde 2 bucuk paket içip halı saha maçı yapabilen arkadaşımda da var tamamiyle vücut sistemiyle alakalı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Uzun zamandır içiyorum,4 kez 5-6 ay süreç ile bıraktım.Şuan yurt dışında olduğumdan ve insanlar ile uğraştığımdan açıkcası yine sigaraya kaçtım.Tekrar bırakıcağım az kaldı bu sefer içmemek üzere.Bırakmak için az çevreni kolla ve iradeli ol, diğer sebebler faso fiso nasıl hayatın hakkında adımları atıyorsan bunuda böyle yapmak zorundasın. Kısacası ya bırakırsın yada hastalanır çevrendekileri üzer gübre olmak üzere toprak altına konursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 gaometri sınavı için masa yumruklamak falan ardından sigaraya abanma okul-ders bunları niye takıyorsunuz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 içersen ölersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Dev said: El alışkanlığı belki de. Ama biri çevremde içtiği zaman kesinlikle içiyorum. Özellikle içebileceğim zamanlar içme isteği geliyor ve içiyorum. Ama içmediğimde en fazla başım ağrıyor bir süre o kadar. 1,5 senede zaten bağımlılık yapmaz demişsiniz, haklısınızdır. Psikolojiktir o zaman. Daha doğrusu şöyle demek daha doğru olur; sigaraya bağımlı değilim, sigaranın keyfine bağımlıyım. Her an o rahatlıkta, o mahmurlukta olmayı seviyorum. Verdiği tembelliği seviyorum. Bir yandan da genç bünyeyi yoruyor. Spor yapmadığım için de koşamıyorum bile. Bırakmayı istemem daha çok bundan. Yürüyünce bile yoruluyorum. Yok el alışkanlığı 3 yıldan önce falan olmuyor. Psikolojiktir o. Ben merdiven çıkamıyordum, hala bırakmış durumdayım, arada oda arkadaşlarımdan 2-3 fırt çekiyorum, yetiyor. Yemek üstüne içmeyi bırakabilirsen bırakırsın sigarayı, en zor kısmı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Başka el alışkanlıkları bul. O yaşta zaten elin başka şeye alışmıştır, onu dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sigara öldürür. var mı itirazı olan ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar