Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alkolle mi alakalı acaba?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yılbaşı akşamı biraz içkiyi fazla kaçırmıştım fakat ne miğde bunaltısı ne baş ağrısı yaptı bende fakat sabah kaltığımda nefes alamıyordum gırtlağım tıkanmıştı 30-35 saniye "hıı! hıı!" diye sesler çıkartıyordum zaten ardında sesim kısıldı işte bu neden olur?
Mesaj tarihi:
Lafa bak uykudan önce de yokmuş, uykuyla da alakalı olabilir o zaman. Yine de alkolün tetiklediği bir şey olma ihtimali fazla. Normalde apne gibi sorunların var mı?
Mesaj tarihi:
göğüs kafesinde falan bir ağrı varsa kustuğundan dolayı olabilir. ayrıca yine kusmak gırtlağında sanki bir şey kalmış etkisi yaratabilir. 1-2 güne geçer diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
sanırsam susuzluktan oldu birde çok muhabbet etmiştik gece ağzım kurumuştu akıl tabii muhabbet ederken içkide içiyorduk iyice kurudu demekki boğaz xD
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
göğüs kafesinde falan bir ağrı varsa kustuğundan dolayı olabilir. ayrıca yine kusmak gırtlağında sanki bir şey kalmış etkisi yaratabilir. 1-2 güne geçer diye düşünüyorum

doktor da olmuşuz ddfs
Mesaj tarihi:
yok başımda geldi -_-
(şu an misal kaburgalarım ağrıyor feci)
edit: gerçi bi daha okudum arkadaş kusmamış zaten dolayısıyla rgilousun dediğini susuzluk daha doğru bir cevap gibi geldi
Mesaj tarihi:
yahşibey said:
yılbaşı akşamı biraz içkiyi fazla kaçırmıştım fakat ne miğde bunaltısı ne baş ağrısı yaptı bende fakat sabah kaltığımda nefes alamıyordum gırtlağım tıkanmıştı 30-35 saniye "hıı! hıı!" diye sesler çıkartıyordum zaten ardında sesim kısıldı işte bu neden olur?

sen bence sırf alkol içmemişsin :)
Mesaj tarihi:
yahşibey said:
sabah kaltığımda nefes alamıyordum gırtlağım tıkanmıştı 30-35 saniye "hıı! hıı!" diye sesler çıkartıyordum zaten ardında sesim kısıldı işte bu neden olur?
karabasandır o yorgun yattıysan olur merak etme:)
Mesaj tarihi:
arkadaşlar şimdi aklıma geldi bir ayrıntıyı unutmuşum kesin o büyük bir faktör ben partiye gelicek insanları almak için dışarı çıktım tabii duş alıp dışarı çıktım havada soğuktu tabii :D akşam saatlerindede öksürmeye başlamıştım işte hastalık çıkıyodu yavaş yavaş hem öksürüyodum hem alkol alıyoduk hemde muhabbet ediyoduk mu mudur :D?
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
hatta yüksek alkol tüketiminden sonra su içmeden uyumamayı tavsiye ediyorum.
tecrübeyle sabittir, susuzluktan uyanmak istemessiniz.

o sırf susuzlukla uyanmak değil baş ağrısının da temel sebebidir, alkol alındıktan sonra içilecek bir litre su baş ağrısını önemli bi derecede azaltır
  • Yeni Oluştur...