yahþibey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yılbaşı akşamı biraz içkiyi fazla kaçırmıştım fakat ne miğde bunaltısı ne baş ağrısı yaptı bende fakat sabah kaltığımda nefes alamıyordum gırtlağım tıkanmıştı 30-35 saniye "hıı! hıı!" diye sesler çıkartıyordum zaten ardında sesim kısıldı işte bu neden olur?
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 boğazına yemek borusundan mide asidi yürümüştür
malik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 alkolden önce yoksa alkolle alakalıdır nasıl bir soru bu :)
eldar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Lafa bak uykudan önce de yokmuş, uykuyla da alakalı olabilir o zaman. Yine de alkolün tetiklediği bir şey olma ihtimali fazla. Normalde apne gibi sorunların var mı?
riglous Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Susuzluk. Alkol vucuttaki su oraninin dusmesine neden olur.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 göğüs kafesinde falan bir ağrı varsa kustuğundan dolayı olabilir. ayrıca yine kusmak gırtlağında sanki bir şey kalmış etkisi yaratabilir. 1-2 güne geçer diye düşünüyorum
yahþibey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 sanırsam susuzluktan oldu birde çok muhabbet etmiştik gece ağzım kurumuştu akıl tabii muhabbet ederken içkide içiyorduk iyice kurudu demekki boğaz xD
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ardeth said: göğüs kafesinde falan bir ağrı varsa kustuğundan dolayı olabilir. ayrıca yine kusmak gırtlağında sanki bir şey kalmış etkisi yaratabilir. 1-2 güne geçer diye düşünüyorum doktor da olmuşuz ddfs
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yok başımda geldi -_- (şu an misal kaburgalarım ağrıyor feci) edit: gerçi bi daha okudum arkadaş kusmamış zaten dolayısıyla rgilousun dediğini susuzluk daha doğru bir cevap gibi geldi
Joker Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yahşibey said: yılbaşı akşamı biraz içkiyi fazla kaçırmıştım fakat ne miğde bunaltısı ne baş ağrısı yaptı bende fakat sabah kaltığımda nefes alamıyordum gırtlağım tıkanmıştı 30-35 saniye "hıı! hıı!" diye sesler çıkartıyordum zaten ardında sesim kısıldı işte bu neden olur? sen bence sırf alkol içmemişsin :)
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yahşibey said: sabah kaltığımda nefes alamıyordum gırtlağım tıkanmıştı 30-35 saniye "hıı! hıı!" diye sesler çıkartıyordum zaten ardında sesim kısıldı işte bu neden olur?karabasandır o yorgun yattıysan olur merak etme:)
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yahşibey mahallesinde oturdum 5 sene güzel yerdi...
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 riglous said: Susuzluk. Alkol vucuttaki su oraninin dusmesine neden olur. cevap bu olsa gerek.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hatta yüksek alkol tüketiminden sonra su içmeden uyumamayı tavsiye ediyorum. tecrübeyle sabittir, susuzluktan uyanmak istemessiniz.
yahþibey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 anladım evet sanırsam su tüketmediğim için birde çok konuşmuştum partide :D
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 zaten ne çekersek çenemizden çekiyoz:D bu arada patinin uçurma sistemi ne hızlıymış öle be ilk kez canlı bir vbersiyonuna şahit oldum
yahþibey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 arkadaşlar şimdi aklıma geldi bir ayrıntıyı unutmuşum kesin o büyük bir faktör ben partiye gelicek insanları almak için dışarı çıktım tabii duş alıp dışarı çıktım havada soğuktu tabii :D akşam saatlerindede öksürmeye başlamıştım işte hastalık çıkıyodu yavaş yavaş hem öksürüyodum hem alkol alıyoduk hemde muhabbet ediyoduk mu mudur :D?
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sly-One said: hatta yüksek alkol tüketiminden sonra su içmeden uyumamayı tavsiye ediyorum. tecrübeyle sabittir, susuzluktan uyanmak istemessiniz. o sırf susuzlukla uyanmak değil baş ağrısının da temel sebebidir, alkol alındıktan sonra içilecek bir litre su baş ağrısını önemli bi derecede azaltır
Öne çıkan mesajlar