Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kundakçılardan biri Diyarbakır Öss birincisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

türkiye genelinde yaşanan kundaklama olaylarında gözaltına alınan 72 kişi arasında bir çok üniversite öğrencisinin de bulunduğu bildirildi.
istanbul'da, araç yakma olaylarına karışan aralarında pkk'nın üniversiteleri de kapsayan gençlik yapılanması yurtsever özgür gençlik hareketi'ne üye 15 öğrencinin bulunduğu 28 kişi telsiz frekansları deşifre edilerek yakalandı. yakalananlardan biri geçtiğimiz yıllarda öss'de diyarbakır birincisi olan boğaziçi üniversitesi öğrencisi çıktı.

üniversite öğrencileri 10 yıldır kullanılıyor

üst düzey bir emniyet yetkilisi, örgütün üniversite öğrencilerini 1997 yılında eylem için kullanmaya başladığını belirterek, "1997'de yüzlerce öğrenci okullardan alınarak yunanistan'da bulunan 3 kampta eğitildi. eğitimlerinin ardından şehirler ve kırsal alanlara gönderildi. dtp mitinginin iptal edilmesiyle molotoflama eylemlerine karışan molotof timlerinin yakalanması nedeniyle üniversite yapılanmasına örgüt yönetimi talimat verdi." dedi.

boğaziçi'li öss birincisi de tutuklandı

terör örgütü pkk'nın demokratik türkiye partisi'nin (dtp) istanbul'da iptal edilen mitinginin ardından molotoflama eylemi talimatı verdiği belirtiliyor. eylemlere karışan, aralarında geçtiğimiz yıllarda diyarbakır öss birincisi olarak boğaziçi üniversitesi'nde okuyan bir öğrencinin de bulunduğu molotofçuların tutuklanmasından sonra örgüt yönetiminin gençlik yapılanması olan yurtsever gençlik hareketi'ne kundaklama eylemleri için çağrıda bulunduğu, yapılan istihbari çalışma sonucu ortaya çıkarıldı. gençlik hareketi de 19 aralık'tan itibaren eylemlere başladı.

http://www.milliyet.com.tr/2008/01/02/son/sontur07.asp?prm=0,4716107

o.o
Mesaj tarihi:
Görüşle ne alaka ineklemenin. Pkk lı adam çalışamaz mı yani heh. Çok uzak yerlere koyuyorsunuz bu adamları. İçimizde bu insanlar çok yakınlar bize. Tablomuzda gözüküyor.
Mesaj tarihi:
öss'de milyon tane insandan daha çok soru çözebilmesine rağmen araba kundaklamanın herhangi bişeyi çözmeyeceğini öğrenememiş. eşeklik baki işte.
Mesaj tarihi:
"Kundakçı Diyarbakır Öss birincisi çıktı" daha doğru bir başlık olur sanırım.

haberde
aralarında geçtiğimiz yıllarda Diyarbakır ÖSS birincisi olarak Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan bir öğrencinin de bulunduğu
olarak verilmiş olay

ancak başlık haberdeki gencin öss'de sıkıyorum sayısal bölümde birinci olduğu gibi bir hava veriyor.. öss'de "hatalı cümleler" mi ne diye bir soru biçimi vardı galiba (var mıydı?) bu da öyle olmuş sanki.. ^_^

başlık değiştirildi ayrıca yukarıdaki linkten habere ulaşamayanlar için bir diğer link daha eklendi

http://www.milliyet.com.tr/2008/01/02/son/sontur07.asp?prm=0,4716107
Mesaj tarihi:
eğitim şartta bizim eğitim sistemine de modernleme şart .

full ezber , 0 sosyal bilim , 0 din dersleri , 0 yönlendirme.

her şeye açık bir sistemdir bu .
Mesaj tarihi:
öss'de "hatalı cümleler" mi ne diye bir soru biçimi vardı galiba (var mıydı?) bu da öyle olmuş sanki.. ^_^

Anlatım bozuklugu dıyolardı ona
Mesaj tarihi:
milliyetin mallığı
anlatım bozukluğu yani

değiştircektim aslında ama böyle hakkaten daha çarpıcı oluyor diye elleşmemiştim :p neyse ya
Mesaj tarihi:
Allah bilir kırk farklı yerden bi ton burs alıyordur bu şerefiz.Annesi ve babası öğretmen olan bize de 3 kuruş burs vermek için anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirirler..
Mesaj tarihi:
iyi de doğuda yapılan sınavlar çok da sağlıklı olmuyor yerine başkası girebiliyor hocayı tehdit edip ona yaptırabiliyorsun kopya çekebiliyorsun soru çalabiliyorsun
Mesaj tarihi:
Biraz olsun şaşırmadım.

Olayı hep çocuğun doğulu olmasına, hatta sınava başka birisinin girmiş olmasına falan çekmişsiniz ama bir şey söyleyeyim: Bu olayın bence çocuğun doğulu olmasıyla alakası yok. Doğu işleriyle alakası olmayan insanlar da bu akımın içine kapılıp gidiyorlar.

Ne akımı peki: Şöyle söyleyeyim, Fethullah Gülen cemaati bu ülkede aktif olan, "cemaat" kavramıyla tamamen kendi içine dönük şeyler yapan tek cemaat değil. Bu işin Kürt boyutu var, ve çok sağlam paralarla finanse ediliyorlar.

Bizzat görüp yaşamışlığım yok ama, boğaziçinde okuyorum ve bu tarz şeylerle alakası olup hazırlık okurken devamsızlığı düşürülen, yurtta kalırken belli tiplerin yanına yerleştirilen insanları duydum. Daha bir sürü şey var.
Mesaj tarihi:
PKK lılar salak olmak zorunda mı yani? Niye şaşırdınız anlamadım. Ayrıca aynı şey sayılmaz ama 80 öncesi Türkiye'nin en zeki öğrencileri keleşleri molotofları kuşanıp memleketi kurtarma savdasına kapılmamış mıydı? Bu da onun etnik-milliyetçi versiyonu.
  • Yeni Oluştur...