Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bana bi mesaj cakın geleyim, ne zaman gelsem offlinesınız bayıyor solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 27 oldum ulen. Bu arada avelorn mu neresiyse inanılmaz rvr var 60vs60 falan şu an muhahaha zevkten 4 köşeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 destro alt açasım var da, kuyruk HİÇ mi yok ? (günün her saati) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yok kuyruk hiç. spark ben de benzer duruma düşüyorum, doğru WP'ye bu durumda ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Şu dizileri izleyeyim sonra uykum gelene kadar WAR. şöyle 20 gibi scenario yapalım t4 olan arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 açayım madem kuyruk yoksa da, career olarak ne eksik peki server genelinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Healer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Fly said: açayım madem kuyruk yoksa da, career olarak ne eksik peki server genelinde ? akıllı insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 t4 gogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bende başlıycam burda order mı açsam destro kim yeniliyosa oraya giriyim haksızlık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Healer açın destro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dok açtım şaman mı healot mu karar veremediğimden, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dok sayılmaz, shaman veya healot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dok kadar sadece healing takılacaksan, hebele conversion olayı filan zorlayıcı. zaten saf healer olmaya çok elverişli tasarlanmamışlar millet öyle oynamaya zorlamasın diye. arcane'i dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Shaman iyidir LvLingide solo olarak guzel ama solo PvPde zayıf biraz. AMA olay kalabalık pvp oldugundan bence shaman aç şanın yürüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Önümüzdeki bir hafta FO3, RA3 gibi nedenlerden dolayı muhtemelen WAR'a yolum düşmeyecek, bir hafta sonra görüşürüz :) Sevenlerime duyrulur. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ben de mümle buraya geldim karaz-a-karak gibi ismini bile tam hatırlayamadım low pop bir sunucudan.. ve evet; healot karakterim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Barbekü said: bende başlıycam burda order mı açsam destro kim yeniliyosa oraya giriyim haksızlık olmasın Nobel barış ödülüne aday gösteriyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Qui said: Barbekü said: bende başlıycam burda order mı açsam destro kim yeniliyosa oraya giriyim haksızlık olmasın Nobel barış ödülüne aday gösteriyorum seni. barışla ne ilgisi var adam zayıf olana tarafa geceyim diyor sonucta savas manyaa:) kahramanlık peşinde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 şamanı açtım da QQ WE R SO SUX dan ibaret wha (gerçi oraya bakınca bw ler bile sux ya neyse), içimde bir endişe var gibi. bir de destro bölgelerinde daha yavaş rank atlanıyor sanki, ilk 3 levelı kasana kadar kalbim sıkıştı, archmage i kasarken şap diye 7-8 olmuştu oysaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Güncel başlıklardan selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Marl0_on said: Güncel başlıklardan selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kaan bilgisayarına sahip çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar